Visos dienos

Kabalistinė kanalų astrologija

Kviečiame astrologus susipažinti su sistema, kuri kaip ir visa kabalistinė teorija nėra taip plačiai išpopuliarinta, bet labai aiškiai kalba apie žmogaus ir Dievo santykį, visą mechanizmą, kaip veikia gyvenimas, kaip mes evoliucionuojame, kas yra tas, kuris siunčia mums išbandymus ir kodėl jis apskritai tą daro. Seminaras labiausiai turėtų sudominti astrologus, bet kviečiami ir tie, kurie tiesiog ieško atsakymų.

Kabalistinėje astrologijoje planetos turi šiek tiek kitokias reikšmes nei klasikinėje, todėl seminare nagrinėsime ne tik astrologinius kanalus, septynis energetinius centrus, bet ir planetas. Apie visa tai informacijos galima rasti Loretos Stonkutės knygose „Subtilieji kūnai ir čakros“ bei „Kabalistinė kanalų astrologija“. Rusiškai kabalistinę astrologiją daugiausia nagrinėjo neseniai iš šio pasaulio išėjęs Avesalom Padvodnyj. Šiuo metu ši sistema labai plačiai naudojama Respublikinėje jogos mokykloje (Lietuvoje bei Izraelyje), kuriai vadovauja Levas Bechakas. 

Seminaro pabaigoje bus nagrinėjamas vienas konkretus pavyzdys, pagal kurį dirbantys astrologai gali patys analizuoti horoskopus.

Pirmiausia pažinti save. Kiekvienas iš mūsų gimsta unikalus, su savo gabumais, talentais, charakterio bruožais, gyvenimo užduotimis, pamokomis ir tikslais. Kiekvienas turi savo gyvenimo scenarijų, o koks jis gali padėti atsakyti astrologija. Neabejotinai, žmogus yra savo gyvenimo režisierius, tačiau sukurti filmą be gero scenarijaus, aktorių ir scenografijos būtų labai sudėtinga. Taigi, astrologija gali palengvinti režisieriaus darbą.

Veda Loreta Stonkutė - trijų ezoterinių romanų ir dviejų vadovėlių autorė. Giminystės ryšys ją sieja su Lietuvos išeivijos rašytoja Nele Mazalaite, aktyviai veikusia JAV. L. Stonkutės veiklą sunku įvardinti vienu žodžiu. Ji yra jogos mokytoja, astrologė, ajurvedinių bei reiki masažų atlikėja. Jai teko mokytis iš charizmatiško žydų kilmės mokytojo Levo Bechako, o kartu ir dirbti jo įsteigtoje Respublikinėje Jogos Mokykloje. Ji perėmė rusų kilmės mokytojo Igorio Vetrovo skelbtas žinias, kuriomis šiuo metu dalijasi su savo jogos bei astrologijos studentais. Indų kilmės guru Sohan Veer Singh atskleidė mantrų bei ritualų paslaptis, kuriomis Loreta naudojasi vedamuose užsiėmimuose. Pirmąsias ezoterikos žinias bei darbo su energijomis pamokas ji gavo iš dr. Aletos Chomičenkienės. Vertingiausias iš mokytojų gautas žinias, kurios dar nebuvo užrašytos lietuviškai, L. Stonkutė atiduoda savo skaitytojams per vadovėlius. Grožiniai romanai kalba apie kiekvieno žmogaus unikalumą ir būtinybę kelti sąmonės lygį, vienytis bendrai veiklai vardan šviesos ir žmonijos dvasios evoliucijos.

Informacija ir registracija internetu arba telefonu:
https://www.ezoterika.lt/renginiai.php?id=288&hcur_page=3
Tel. 8-686-52078
Seminaro kaina 25 Eur

26
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.