Visos dienos

Maisto saugos valdymas visoje maisto grandinėje

09:30 - 10:00

Dalyvių registracija. Pasitikimo kava.

10:00 - 12:00

Reikalavimai maisto saugos ir kokybės užtikrinimui:

maisto saugos ir kokybės reikalavimų žinių įsivertinimas (praktinė dalis);maisto teisės aktualijos ir jų įgyvendinimas (naujausi Lietuvos teisės aktai, Europos Sąjungos reglamentai, rekomendacijos ir kt.);aktualijos maisto saugos valdymo sistemose.

12:00 - 13:00

Pietų pertrauka.

13:00 - 14:15

Valstybinės maisto kontrolės principai ir metodai:

valstybinės maisto kontrolės įgyvendinimas pagal Lietuvos ir Europos Sąjungos teisės aktus;poveikio priemonių taikymas maisto tvarkymo subjektams;rinkos ribojimo priemonių taikymas nesaugiems maisto produktams ir medžiagoms besiliečiančioms su maistu;administracinės nuobaudos.

14:15 - 14:30

Kavos pertraukėlė.

14:30 - 15:15

Nesaugių maisto produktų ir medžiagų bei gaminių besiliečiančių su maistu valdymas:

Europos Sąjungos nesaugių maisto produktų ir medžiagų bei gaminių besiliečiančių su maistu sistema (RASFF), jos privalumai ir trūkumai;nesaugių maisto produktų valdymas įmonėje ir bendradarbiavimas su kontrolės institucija.

Lektorė – Aušra Išarienė, VMVT Maisto skyriaus vedėja, Nacionalinio maisto ir veterinarijos rizikos vertinimo instituto l.e.p. vyriausioji patarėja (sukaupusi 20 metų patirtį maisto kontrolėje).

25
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.