Visos dienos

Žinojimo perdavimas

Seminarą veda Laurens Storms (www.laurens-storms.com)

Apie Laurens Storms:

Laurens Storms gimė 1946 m. Olandijoje. Dar studijuodamas teisę jis susipažino su joga. Tai buvo jo gyvenimą transformuojantis įvykis. Jogos dėka jis pasuko šviesos keliu, tapo vegetaru, pradėjo medituoti. Pažintis su būsima žmona Maya jam padėjo giliau suvokti, kaip svarbu jau šiame gyvenime apsijungti su vidine šviesa. Mayos dėka jis išsiugdė gebėjimą jausti vidinį, sielos pasaulį, tai, kas mes esame sielos gelmėje. 1979 m. Laurensas iš savo mokytojo gavo „Žinojimą“ ir tai jam buvo viena stipriausių šviesos patirčių. Kai žmonos Mayos Storms, dvasinės gyduolės ir mediumo, veikla staiga labai išsiplėtė, jis atsisakė advokato karjeros ir su visišku atsidavimu padėjo jai. Laurensas taip pat yra klasikinės bei kundalini jogos mokytojas. Jogos seminarų metu gimė ir giliosios meditacijos, kurios yra labai veiksmingos, gydančios.

Apie Žinojimą:

Žinojimas turi būti perduotas asmeniškai. Jo reikia paprašyti. Daug metų Laurenso žmona Maya Storms perduodavo Žinojimą. Jos prašymu Laurensas mielai tai tęsia toliau. Su Žinojimo perdavimu Tu gausi meditacijas, atveriančias Tau naujus kelius.

Žinojimas ir kvėpavimas yra neatsiejamai susiję. Per kvėpavimą Šviesos energija įeina į mus. Žinojime sąmoningas ir visgi natūralus kvėpavimas apjungia šią Šviesos energiją su tavo gyvybinės jėgos šaltiniu, jausmams padeda tapti gilesniais ir turtingesniais. Širdis atsiveria.

Gavus Žinojimą nėra jokių įsipareigojimų. Jeigu Tu nors 15 minučių kasdien kvėpuosi Šviesa, pastebėsi, kaip tavyje atsiras šviesi jėga, sulauksi daug pagalbos. Dažnai gali pajusti stiprų ryšį su Aukščiausiuoju, vis labiau tapsi Šviesa.

Seminaro metu mes taip pat turėsime galimybę panirti į Laurenso vedamą nuostabią giliąją meditaciją, pajusti vidinę Šviesą, gauti asmeninę angelų žinutę. Laurenso pasakojimų galima klausytis valandų valandas, jo gyvenimiška patirtis ir humoro jausmas yra neeiliniai.

Jeigu šis kvietimas surezonavo Tavyje, tuomet Laurensas su dideliu džiaugsmu Tau perduos Žinojimą, kaip kelrodį į Šviesą. Registracija į šį seminarą reiškia prašymą gauti Žinojimą.

Seminaras vyks vokiečių kalba su vertimu į lietuvių kalbą.

"Žinojimas yra per didelis, kad jį galima būtų aprašyti ir paaiškinti. Man Žinojimas leido pažvelgti į lyg šiol nesuvoktą realybę, prieš tai aš tik jaučiau, kad ji yra visos matomos kūrinijos pagrindas. Dažnai jaučiu, kaip Žinojimas skleidžia šilumą, žinau, tai yra Jo šiluma.“ Laurens Storms

„Žinojimas – tai yra didžiausia Dievo dovana visiems Jo vaikams.“ Maya Storms

 

18
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.