Visos dienos

Jaučiu - savo pasaulį keičiu. Transformuojanti praktika moterims

Save JAUČIANTI ir pagal vidinę prigimtį gyvenanti moteris – laiminga pati ir didelis džiaugsmas aplinkiniams! Mūsų gebėjimas išjausti jausmus – tai stebuklinga savigydos galia, leidžianti mums nuolat prisipildyti gyvybinės moteriškos energijos. ♥ 

Neišreikštas pyktis, nuoskaudos, vidiniai priekaištai, kaltinimai sau, nerealizuoti norai, skaudžios emocinės patirtys ir išgyvenimai atsispindi mūsų kūne, pasireiškia ligomis ir laikas nuo laiko gali prasiveržti su griaunančia jėga. Šie EMOCINIAI BLOKAI neleidžia mums siekti savo tikslų, jaustis laimingomis, gyvybingomis ir išsipildžiusiomis Tačiau mūsų jausmai yra tai, kas tikra, gryna, gyva ir verti išreikšti.

Transformuojanti praktika "Jaučiu - savo pasaulį keičiu" ir yra skirta SUPRASTI, PRIIMTI ir IŠJAUSTI visus savo jausmus, ATPAŽINTI asmeninius emocinius barjerus ir ATSTATYTI laisvą gyvybinės energijos tekėjimą vidinės meilės link.


Po šios TRANSFORMUOJANČIOS praktikos Jūs:
- išmoksite atpažinti, suprasti ir priimti savo jausmus;
- suprasite emocinių blokų susidarymo priežastis;
- išmoksite pastebėti, kaip pasireiškia Jūsų asmeniniai emociniai blokai;
- išsiaiškinsite, kas trukdo judėti į priekį asmeniškai Jums;
- pajusite, kuria kryptimi Jus kviečia keliauti jūsų vidinio pasaulio srovės;
- transformuosite emocijas ir atversite savyje galingą gyvybinės energijos srautą.

Kviečiame Jus registruotis į gyvenimą keičiančią kelionę:http://bit.ly/2BtAoWw

Transformuojančioje kelionėje į save Jus lydės ir ves:

AURELIJA JUŠKĖNAITĖ – psichologė, integravusi psichologijos ir energetinio gydymo metodikas, Prancūzijoje dirbdama padeda žmonėms geriau suprasti jų vidinio pasaulio atsispindį išorinėse situacijose. Darbo su emocijų barjerais patirtis leidžia teigti, kad didesnis sąmoningumas suteikia žmonėms laisvę rinktis tai, kas daro juos laimingais.

RŪTA JANUKĖNIENĖ - sertifikuota koučingo specialistė (ICF), mentorė, trenerė, vedanti įvairius kūrybinius-terapinius užsiėmimus ir asmenines bei grupines transformacinio koučingo sesijas visiems, siekiantiems teigiamų pokyčių savo gyvenime.

LINA GULBINAITĖ - judesio praktikų ir laisvo šokio meditacijos meistrė, žinanti, kaip susikaupusias emocijas ir blokus tranformuoti į meilę ir vidinę ramybę. Specialių technikų praktikos įgijusi Italijoje, Prancūzijoje, Ibizoje, Didžiojoje Britanijoje, Ukrainoje ir Lietuvoje, trenerė padeda išgirsti ir priimti save per kūną, išlaikant gyvenimo balansą.

Mes laukiame JŪSŲ. Tikime JUMIS. Norime dalintis. Kalbėtis. Kartu atrasti ir suprasti.

26
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.