Visos dienos

Šokių vakaras „Ecstatic Dance Party Latino Fiesta“

Nori praleisti laisvalaikį kitaip? Išlaisvinti savo kūną iš bet kokių judesio suvaržymų, šokti ekstatiškai, patirti ypač gerą nuotaiką, „ragauti“ nerealius emocijų kokteilius? Atsipalaiduoti, linksmintis, šėlti su specialia muzika, Lotynų Amerikos ritmais bei smagia kompanija? Ir visa tai be jokių svaigalų? TAIP?!

Asmeninio augimo mokymų centras „SoulACTION“ kartu su DJ Agnisha pristato „Ecstatic Dance Party Latino Fiesta“ vakarėlį kaip tik Tau jau vasario 23 d.!

REGISTRUOKIS! https://soulaction.lt/artimiausi-ivykiai/vilniuje-ecstatic-dance-party-latino-fiesta/

Ar žinai, kad pusvalandis energingo šokio sudegina daugiau nei 250 kilokalorijų?!

Šokis nuo senų laikų yra pripažintas kaip ypatinga kūno išraiška, kuri padeda žmogui atsipalaiduoti, panaikinti fizinę, psichinę įtampą ir greičiausia pagerina nuotaiką. Šokyje fantazijai ribų nėra. Šiuo metu pasaulyje itin populiarėja „ecstatic dance“ stilius - visiškai nevaržomas, laisvas kūno judėjimas muzikos ritmu, be jokių iš anksto surepetuotų žingsnelių ar kitų judesio taisyklių.

„Ecstatic dance“ - tai šokis su savimi, kuris išlaisvina vidinį potencialą, emocijas, kūrybingumą ir vaizduotę. Tu šoksi vienas taip kaip tau norisi dėl to galėsi visiškai atsipalaiduoti ir pilnai save išreikšti! Vakarėlio metu įsijausti į šokį padės ugningi Lotynų Amerikos ritmai. Po „ecstatic dance“ žmonės dalinasi, jog tai šiek tiek primena šokį vieno namuose, tik daug kartų smagiau, kai tai gali daryti su bendraminčių kompanija!

 „Ecstatic Dance Party Latinio Fiesta“ - tai unikali, nepakartojama, kaskart vis kitokia tavo vidinė kelionė kartu su muzikos ritmu ir dozė pozityvios energijos! Neveltui sakoma, kad kūnas - sielos veidrodis, tad būk savimi ir išreikšk ką jauti kartu su Ecstatic Dance!

Dalyvių atsiliepimai:

„Nuostabus, įkvepiantis ir labai energingas vakarėlis! Skirtas grynai šokiui ir atsipalaidavimui! Puikiai tinka visiems sportuojantiems, praktikuojantiems sveiką gyvenimo būdą, mėgstantiems linksmintis ar tiesiog norintiems pajudėti ir atrasti, kad linksma gali būti vien smagiai ir energingai šokant ir tai absoliučiai ĮMANOMA!“ Monika

„Ecstatic DANCE PARTY - tai vieta kur galėjau išreikšti save, pasinerti į unikalų šokį, kuris išlaisvina kūną, emocijas ir mintis. Šio vakarėlio metu pasikroviau visam mėnesiui energija, atsipalaidavimu ir noru dar laisviau, atviriau jaustis tiek su savim, tiek tarp žmonių. Nuostabiausia patirtis, kad šventę galima susikurti be progos, po darbo dienos ir tęsti net vakarui pasibaigus. Energijos perteklius garantuotas!“ Vika

„Extatic Dance Party“ is an event where you express your emotions via dance or move, or shake,
or.. whatever you name it.
Because it doesn't really matter...
Because there is no judjement on what it looks like...
Because there is You, there is music, your emotions and your body.
Join an event like this & and you join an extatic movement!" Olegas

„Po „ecstatic“ diskotekos toks energijos perteklius, kad gali kalnus nuverst!“ Aurimas

 „Labai smagus, kūną išlaisvinantis vakarėlis! Išlaisvinus kūną per judesį atsiranda labai daug visuminio džiaugsmo kurti ir gyventi!“ Miglė

„Ecstatic Dance Party African Rhythm“ ves asmeninio augimo mokymų centro „SoulACTION“ lektorė, Emocinio Intelekto (EQ) lavinimo instruktorė ir muzikantė DJ Agnisha (Agnė Doveikaitė). Ji ne tik daug metų veda populiariausius Lietuvoje Emocinio Intelekto lavinimo mokymus, bet ir yra tarptautinę karjerą padariusi smuikininkė solistė. Tirdama muzikos poveikį žmogui, sujungusi savo muzikinę patirtį su unikalios Emocinio Intelekto metodikos žiniomis ir įgūdžiais Agnė kartu su „SoulACTION“ pristato unikalų, analogų Lietuvoje neturintį projektą „Ecstatic Dance Party“.

  *Renginio metu nebus prekiaujama alkoholiu.
  *Galima turėti su savimi patogią avalynę bei judesių nevaržančią aprangą.

INFORMACIJA IR BILIETAI
Data: vasario 23 d. (penktadienis)
Pradžia: 19 val., durys atidaromos nuo 18:30 val.
Trukmė: ~2 val.
Vieta: „Ecstatic Dance Hall“, Šermukšnių g. 6A, Vilnius
Bilieto kaina: 10 Eur
Bilietus bus galima įsigyti pusvalandį prieš renginį.

DĖMESIO!! Vietų skaičius ribotas, todėl kviečiame rezervuoti bilietus sau ir savo draugams jau dabar!

REGISTRUOKIS! https://soulaction.lt/artimiausi-ivykiai/vilniuje-ecstatic-dance-party-latino-fiesta/

Taip pat skaitykite:
„ECSTATIC DANCE PARTY“: DISKOTEKA BE ALKOHOLIO IR IŠ ANKSTO SUREPETUOTŲ ŽINGSNELIŲ: http://www.bernardinai.lt/straipsnis/2017-09-05-ecstatic-dance-party-diskoteka-be-alkoholio-ir-isanksto-surepetuotu-zingsneliu/163469

Iki susitikimo!
www.soulaction.lt

Taip pat rekomenduojame
28
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.