Visos dienos

CRRNT no.1 Dvigubas koncertas

Renginių ciklas “CRRNT” skirtas naujajai gyvai muzikai. Cikle pasirodys atlikėjai iš Lietuvos ir užsienio. 
Pirmasis CRRNT koncertas - dvigubas. Jame pasirodys du ansambliai. Vienas jų - trio: 

Arnas Mikalkėnas / mušamieji
Mindaugas Apulskis / saksofonas
Marius Giedra / klavišiniai 

Antroje dalyje:

Andrius Dereviancenko / saksofonas
Halym Kim / mušamieji
Arnas Mikalkėnas / klavišiniai
Aurelijus Užameckis / kontrabosas

Trečia dalis - bendra improvizacija (jam session). Visi kviečiami pasiimti savo instrumentus ir prisijungti.

Įėjimas: 3 €

Apie atlikėjus :

Andrius Dereviancenko // pabaigė bakalauro studijas Conservatorium van Amsterdam. Studijų metu sėmesi patirties iš tokių žmonių kaip Don Braden, Miguel Zenon, Mark Turner, Ken Schaphorst, Ferdinand Povel, Simon Rigter.
2013 laimėjo Leiden Jazz Award su Andrius Dereviancenko Quartet. 2016 laimėjo geriausios kompozicijos prizą ir publikos prizą konkurse Tremplin Jazz Européen d'Avignon.

Halym Kim // būgnininkas iš Berlyno. Baigė džiazo studijas Dresden‘e, po jų tęsia magistro studijas Rhythmic Music Conservatory, Danijoje. Halym muzikinė ekspresija vyruoja nuo tradicinio džiazo iki šiuolaikinės ir improvizacinės muzikos. Bendradarbiauja su tokiais atlikėjais kaip Jason Moran, Barry Guy, Rudi Mahall, Thomas Zoller, Till Brönner, Niels Klein, Pierre Dørge ir kt.. Halym taip pat domisi ir groja tradicinę Korėjiečių muziką, taip praplėsdamas savo muzikinę išraišką.

Arnas Mikalkėnas // džiazo, improvizacinės ir šiuolaikinės akademinės muzikos atlikėjas ir kompozitorius. Yra koncertavęs Estijoje, Latvijoje, Lenkijoje, Vokietijoje, Čekijoje, Italijoje, Airijoje, Rusijoje, Prancūzijoje, Austrijoje, Norvegijoje ir kitur, daug groja Lietuvoje. Yra dalyvavęs gausybėje konkursų ir festivalių, pelnęs apdovanojimų. Yra bendradarbiavęs su Kenny Wollesen, Anne Liis Poll, Liudu Mockūnu, Lasse Lindgren ir kt., kolektyvo "Ąžuoliniai Berželiai" narys. Atlikėjas dėsto LMTA ir VDU.

Mindaugas Apulskis // saksofonininkas, aktyviai reiškiasi tiek džiazo, tiek improvizacinės muzikos kryptyse. Studijavo VDU muzikos akademijoje ir Prins Claus Conservatorium, Olandijoje. dalyvavo įvairiuose meistriškumo kursuose, tokiuose kaip “Agata Langai”, bei beveik visuose Lietuvos džiazo festivaliuose.

Marius Giedra // Kauno bigbendo narys, džiazo pianistas, nuolat muzikuojantis su įvairias Lietuvos atlikėjais, dalyvauja džiazo festivaliuose ir kitose platformose. Atlikėjo stilius vyrauja nuo tradicinio ir modernaus džiazo iki klasikinės ir improvizacinės muzikos.

Aurelijus Užameckis // aktyvus jaunosios kartos kontrabosininkas. Didžiąją dalį laiko studijavo klasikinę muziką, grojo su orkestrais, tapo vietinių konkursų laureatu. 
Dalyvavo meistriškumo kursuose ir sėmėsi žinių pas Miloslav Jelinek, Božo Paradžik, Frank Gratkowski ir kt. Taip pat buvo improvizacijos kursų „Agata Langai“ dalyvis.
Šiuo metu muzikantas aktyviai dalyvauja džiazo, šiuolaikinės ir improvizacinės muzikos scenose, groja ir kuria su geriausiais šalies muzikantais bei dalyvauja teatro, kino ir kitose meno platformose. Yra grupės “Džiazlaif” narys.

20
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.