Visos dienos

Valentino dienos vakarienė restorane "Diverso"

Prancūziškos akordeono melodijos - 19-20 val.
Valentino dienos meniu:

Pasitikimo gėrimas
Kokteilis Inpo.
Degtinė, Galliano vanila likeris, apelsinų sultys, rožių limonadas,
rožių žiedlapiai

Šiltas užkandis

Trumų svieste keptos jūros šukutės.
„Ketta“ ikrai, glazūruotas kvapnusis moliūgas, pankoliai, troškinti špinatai, 
sepijos ir pastarnokų piurė, jūržolės traškučiai

Pagrindinis patiekalas

Provanso žolelėmis marinuota anties krūtinėlė.
Keptuvėje keptos riebiosios ančių kepenėlės „Foie gras“, karamelizuotos kriaušės, 
mažieji špinatai su pinijų riešutais, polenta, Marsala vyno ir anyžiaus padažas

arba

Svieste kepta juodojo paltuso filė su gruzdinta austre.
Sepijų tagliatelle, rudojo sviesto ir moliūgų piurė, confit porai, miso sultinys,
jūros gėrybių traškutis

Desertas

Saldi nuodėmė
Madagaskaro vanilė, aviečių įdaras, baltojo šokolado ganašas, 
riešutinis traškutis, aviečių balzaminio acto perlai

45 Eur/ asm

23
Vasaris
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
×
Vasaris
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28