Valentino dienos vakarienė restorane "Diverso"
Prancūziškos akordeono melodijos - 19-20 val.
Valentino dienos meniu:
Pasitikimo gėrimas
Kokteilis Inpo.
Degtinė, Galliano vanila likeris, apelsinų sultys, rožių limonadas,
rožių žiedlapiai
Šiltas užkandis
Trumų svieste keptos jūros šukutės.
„Ketta“ ikrai, glazūruotas kvapnusis moliūgas, pankoliai, troškinti špinatai,
sepijos ir pastarnokų piurė, jūržolės traškučiai
Pagrindinis patiekalas
Provanso žolelėmis marinuota anties krūtinėlė.
Keptuvėje keptos riebiosios ančių kepenėlės „Foie gras“, karamelizuotos kriaušės,
mažieji špinatai su pinijų riešutais, polenta, Marsala vyno ir anyžiaus padažas
arba
Svieste kepta juodojo paltuso filė su gruzdinta austre.
Sepijų tagliatelle, rudojo sviesto ir moliūgų piurė, confit porai, miso sultinys,
jūros gėrybių traškutis
Desertas
Saldi nuodėmė
Madagaskaro vanilė, aviečių įdaras, baltojo šokolado ganašas,
riešutinis traškutis, aviečių balzaminio acto perlai
45 Eur/ asm