Visos dienos

Pasinėrimas į save per kvėpavimą ir meditaciją, su Lina Lila

Kviečiame Jūs į gilaus apsivalymo ir savęs pažinimo kursą, per šamanišką kvėpavimą ir meditacijas. Šis penkių užsiėmimų kursas suteiks Jums galimybę išsivalyti nuo sukauptų neigiamų emocijų ir nenaudingų mąstymo modelių ir įsitikinimų, geriau pažinti save, savo kūną, protą ir emocijas, pajusti savo paskirtį ir atverti širdį. Dažnai mūsų širdys yra užpakuotos po keliais sluoksniais, įvairių gyvenimo patirčių, dar nuo vaikystės iki pat šių dienų. Mes jas kaupiame, slepiame savyje ir patys net nesuvokiame. Ir taip eidami per gyvenimą iš džiaugsmingo ir besišypsančio vaiko, didelėm ir smalsumo kupinom akim mes tampame pilkais suaugusiais kurie viską žino, supranta ir nebemoka mylėti ir džiaugtis. Ir viskas čia gerai, tai šiais laikais yra normalu. Bet mes turime galimybę sugrįžti į tyrą vaiko širdį, į meilės ir pasitikėjimo kupiną būtį, grįžti namo. Tik išlūkštenę širdelę mes išgirsime savo sielos balsą ir galėsime gyventi užtikrinai r su pasitikėjimu. Šamaniškas kvėpavimas yra galingiausias šiuo metu egzistuojantis įrankis (be gyduolių ir gamtos medicinos), kuriuo naudodamiesi galite padėti sau. 

Lina LIla atsidavusi jogai ir kvėpavimui jau daugiau nei dešimt metų, mokosi, praktikuoja ir moko, Lietuvoje ir užsienyje. “Buddha on bike” jogos studijos įkūrėja ir vadovė. Pasaulionio lygio, Yoga alliance akredituotos jogos mokytojų mokyklos įkūrėja ir vedančioji dėstytoja. “Buddha life trip” kelionių keičiančių gyvenimą partnerė. Turinti jogos meistro kvalifikaciją, giluminio cirkuliacinio kvėpavimo mokytojo kvalifikaciją ir iniciaciją į šamaniško kvėpavimo mokymą. Kvėpavimo sesiju metu Lina Lila naudoja gydančius instrumentus ir prisilietimą.
Taigi šių penkių susitikimų metų lukštensime save kaip svogūną, nuoširdžiai ir su meile atsiduodami procesui ir kartais nubraukdami ašarą kitą. Kartais iš paleidžiamų nuoskaudų ir baimių, kartais iš džiaugsmo grįžtant arčiau savo būties. 

Rekomenduojame dalyvauti visuose penkiuose užsiėmimuose, nes jau pirmo užsiėmimo metu bus atidarytas sakralus grupės ratas ir visi dalyviai apjungti šioje šventoje erdvėje. Tai yra svarbu, kad galėtumėte visiškai atsipalaiduoti ir atsiduoti procesui. Kvėpavimo praktikos naudingos ne tik valantis nuo sunkių būsenų ar emocijų, bet ir judant geresnio savęs link. Apsivalę nuo nereikalingų minčių Jūs pajusite kad galite geriau susikoncentruoti, priimti informaciją ir ją prisiminti. Taip pat pajusite gilesnį ryšį su savimi, gamta ir aplinkiniais.

Kiekvieną užsiėmimą vyks:

Apie 1,5 val. Kvėpavimo sesija, su specialia muzika, šamaniškais instrumentais ir dainomis. Muzikos grojaraščius ir kvėpavimo įrašą gausite praktikai namie.
30 – 60 min. meditacija, kurių įrašus gausite namie kasdieniai praktikai.
30 – 60 min. paskaita/ pokalbis skirtingomis temomis. Taip pat gausite metodinę medžiagą knygutės pavidalu.

Sausio 30d. antradienis 19.30 – 21.30 val. Šamaniško kvėpavimo sesija ir dėmesio valdymo meditacija. Grupės apjungimas, sakralaus rato ervės atidarymas, taisyklingo kvėpavimo apmokymas. Metodinės medžiagos knygelės perdavimas.

Vasario 6d. antradienis 19.30 – 21.30 val. Šamanišo kvėpavimo sesija įsitikinimų ir baimių šalinimui ir artumo meditacija. Pasidalinimas. Kvėpavimo pratimų apmokymas. Savasanos paaiškinimas.
Vasario 14d. antradienis 19.30 – 21.30 val. Šamaniškas kvėpavimas seksualinės energijos išlaisvinimui ir pakelimui. Čakrinė Samadhi meditacija. Baimės ir įsitikinimai apatarimas ir testavimas poromis.
Vasario 20d. antradienis 19.30 – 21.30 val. Šamaniško kvėpavimo sesija širdies centrui. Širdies centro aktyvavimo meditacija. 
Vasario 27d. antradienis 19.30 – 21.30 val. Šamaniška kvėpavimo sesija gausos energijai suaktyvinti. Gausos meditacija. Paskaita apie gausą.

Viso kurso kaina 100€. Vieno užsiėmimo 25eur.

Jūs gausite penkias gydančias šamaniško kvėpavimo sesijas (8val.), kvėpavimo sesijos įrašą naudojimui namie, penkias meditacijas 5 val. ir profesionalius jų įrašus namų naudojimui. Metodinės medžiagos knygelę.

18
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.