Visos dienos

„Beauty Expo 2018“

Pasitinkant pavasarį – pirmoji grožio paroda „BEAUTY EXPO 2018“

Išvarius žiemą iš kiemo, vasario 23-25 d. visi šalies grožio specialistai išskubės į Kauno „Žalgirio“ areną, naujai startuosiantį projektą „BEAUTY EXPO 2018“ – naująjį grožio rojų, kur galės susipažinti su aktualiomis naujienomis ir pasidalinti savo žiniomis.

Parodos organizatorius „Ekspozicijų centras“ atskleidžia, kad turi ypatingą viziją – siekį, kad ši paroda taptų tradicine susitikimo švente grožio industrijos atstovams, tačiau tuo pačiu ir prieinama vieta eiliniam žmogui, norinčiam jaustis žaviu ir patraukliu kasdien.

Šiemet „BEAUTY EXPO“ dovanos svečiams nemokamą apsilankymą, atvers duris bendradarbiavimo galimybėms, kvies susipažinti su aukštos kokybės produkcija ir paslaugomis, praplės akiratį grožio suvokime.

Pavargusiam nuo šalčio ar streso nualintam kūnui, odai ir plaukams reikia ne tik vitaminų, bet ir praktinių žinių: kaip išsirinkti geriausią priemonę, į ką atkreipti dėmesį, su kuriuo grožio meistru konsultuotis, kokias procedūras atlikti ir kaip savo įvaizdžiui suteikti naujų spalvų. Juk kartais net netikėtai atrastas naujas kvapas ar lūpdažis gali pagerinti nuotaiką ir padėti atskleisti įgimtą žavesį. Visa tai ir dar daugiau lankytojai galės rasti vasario 23-25 dienomis, „Žalgirio“ arenoje.

Į Kauną persikels Atviras Lietuvos čempionatas kirpėjams ir grožio specialistams

Nors ši grožio paroda bus rengiama pirmąjį kartą, tačiau gausus renginių skaičius išties stebina: pažangiausių technologijų manikiūro seminarai, parodomosios plaukų struktūros atstatymo ir dažymo procedūros, permanentinio makiažo mokymai, bus galima apsilankyti net  pamokose vyrų kirpėjams ir barzdaskučiams.

Tradicija tapęs Atviras Lietuvos čempionatas kirpėjams ir grožio specialistams iš Vilniaus šiemet keliasi į Kauną ir pasitinka nauju pavadinimu – „Kaunas Beauty 2018“. Kirpėjų ir grožio specialistų asociacijos organizuojamose varžytuvėse susirungs tiek profesionalai, tiek studentai: vizažistai, kirpėjai-plaukų stilistai, manikiūro, antakių dizaino, blakstienų priauginimo specialistai, bazdaskučiai. Taip pat bus skelbiami fotokonkursų „Metų kirpėjas 2018“ ir „Metų vizažistas 2018“ nugalėtojai.

Ketinantys patobulinti savo įgūdžius ir mokytis kurti skirtingus įvaizdžius, galės tą padaryti charizmatiškosios viešnios iš Rusijos, Yulios Mironovos, moteriškų šukuosenų seminare „Apimtis. Forma. Tekstūra.“, o norintys pasisemti vizažo paslapčių bus laukiami talentingosios Iulianos Sandu iš Moldovos nuotakos ir vakarinio makiažo mokymuose.

Grožio pasaulio naujienas, gausybę išskirtinės programos ir geros nuotaikos rasite parodoje „BEAUTY EXPO“ – vietoje, kur susitinka grožis.

PARODOS TEMOS: 
• Profesionalios plaukų priežiūros, formavimo priemonės 
• Profesionali kosmetika 
• Dekoratyvinė kosmetika 
• Odos, kūno priežiūros priemonės 
• Nagų priežiūros priemonės, paslaugos 
• Parfumerija 
• Profesionali kirpyklų, soliariumų, kosmetikos salonų įranga, priemonės 
• Antakių, blakstienų priežiūros priemonės, paslaugos 
• SPA paslaugos, priemonės 
• Profesionalių vizažistų ir dermatologų konsultacijos 
• Estetinė medicina

Maloniai kviečiame apsilankyti!

Daugiau informacijos www.expo.lt

19
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.