Visos dienos

METAFORINĖS ASOCIATYVINĖS KORTELĖS KONSULTAVIME, TERAPIJOJE, MOKYMUOSE

Ir tie, kurie padeda žmonėms, ir tie, kurie ieško pagalbos, norime, kad problema, jos priežasties atradimas ir pašalinimas įvyktų greitai, kad nereikėtų ilgai ir skausmingai vaikščioti aplinkui ieškant ir dar – kad pats ieškantysis tai atrastų.Tam puikiai pasitarnauja metaforinių asociatyvinių paveikslų sistema – OH kortelės (kortos, paveiksliukai, kortelės – iš anglų k. "cards")

Metaforinės asociatyvinės kortelės (MAK) – tai žaidimų kortų ar atvirukų dydžio paveikslėlių  rinkiniai, vaizduojantys žmones, jų sąveiką su vienas kitu, gyvenimiškas situacijas, peizažus, gyvūnus, namų apyvokos daiktus, abstrakčius piešinius arba užrašytus žodžius. Žodžių ir paveikslėlių derinys  sukuria reikšmių žaidimą, aktualia žmogui tema.

Kaip stimuliuojanti medžiaga, metaforinės asociatyvinės kortelės talpina visus projektyvių metodų privalumus ir gerokai praplečia praktikuojančio psichologo, psichoterapeuto, koučerio ar kitos srities konsultanto arsenalą ir yra taikomos diagnostikoje, gebėjimų koregavime ir vystyme; taip pat – grupės apšilimui, pasitikėjimo tarp grupės narių sukūrimui,  ypatingų grupės poreikių diagnostikai ir kaip grupinio darbo metodika.

Seminare bus pristatyti įvairūs OH žanro kortelių rinkiniai, supažindinama darbo su šiuo instrumentu principais.

Praktiškai patirsite, kaip veikia šis instrumentas bei kokios jo taikymo galimybės įvairiose darbo sferose. Praėję šį seminarą įgysite bazinius įgudžius, kurie leis iškart po seminaro pradėti naudotis metaforinėmis asociatyvinėmis kortelėmis savo darbe.

Metaforinės asociatyvinės kortelės gali būti  naudojamos:

•  Psichologiniame konsultavime, psichoterapijoje.

•  Darbui su įvairiomis socialinėmis grupėmis.

•  Versle - komandos formavimui, konfliktų sprendimui.

•  Mokyklose, valstybinėse ir verslo organizacijose.

•  Tapyboje, rašyme, teatre.

Seminaras bus naudingas, jei Jūs:

 - Esate psichologas, psichoterapeutas, koučeris, vedate mokomuosius seminarus, treningus, teikiate psichologinę pagalbą.

- Esate pedagogas, soc.darbuotojas ir norite padėti vaikams ar suaugusiems ugdyti toleranciją ir bendravimą, savęs bei kitų supratimą ir priėmimą, lavinti intuiciją ir gebėjimus komunikacijai, užduočių įveikimui.

-  Aktyviai dirbate savo asmeninio augimo ir tobulėjimo linkme ir norite užčiuopti savo  problemų šaknis, tiksliau nustatyti iš kur gyvenime atsiranda nemalonios situacijos, konfliktai šeimoje ir už jos ribų, veiklos, realizacijos sunkumai ir kt.

Seminaro metu bus galima įsigyti metaforinių asociatyvinių kortelių rinkinių su  nuolaida.

DĖMESIO. Dalyvių skaičus ribotas, todėl būtina išankstinė registracija bei apmokėjimas.

Biudžetinėms įstaigoms yra galimybė apmokėti po seminaro.

Platesnė informacija ir registracija: http://www.konsteliacijos.lt/index.php?option=com_content&task=view&id=129&Itemid=145

19
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.