Visos dienos

Praktinis seminaras „Moters galia ir paslaptys“

Artėjančių švenčių proga pirmą kartą Lietuvoje į vieną seminarą bus apjungtos dao praktikos moterims ir sąmoningo kvėpavimo praktikumas. Šis seminaras – tai Editos Esenku ir Šarūnės Lynikaitės jungtinis projektas, kuris padės jums atskleisti savyje moters galią ir paslaptis.


Pirma dalis: 10:00 - 13:00


Pirmojoje praktinio seminaro dalyje susipažinsite su "Gydomji Tao Meilė" sertifikuota instruktore, tiesiogine kinų meistro Mantak Chia (Mantekas Čija) mokine Edita Esenku. Edita atskleidžia moterims intymaus gyvenimo paslaptis. Seminare ne tik išgirsite vertingų žinių, kurios kadaise buvo žinomos tik siauram Kinijos imperatoriaus ratui, bet ir atliksite praktinių pratimų. Jūs kartu atliksite ciguno mankštą, vidinės šypsenos meditaciją, meilės raumenų treniruotes sutraukiant, krūtų masažą, sužinosite kas yra intymioms treniruotėms skirtas nefrito kiaušinis. Nefrito kiaušinis ypač efektyviai treniruoja mūsų subtiliuosius raumenis, tačiau apie jį yra daug mitų, neteisingos informacijos, čia išsiaiškinsite kaip vis tik reikėtų dirbti su nefrito kiaušiniu, kad pasiekti rezultatų.


Pageidaujančios galės seminaro metu įsigyti nefrito kiaušinį (planuojama pritaikyti Kalėdinę nuolaidą seminaro dalyvėms). Įvaldžius šias praktikas moteris tampa stipresnė tiek fiziškai, tiek emociškai: lengvėja ir trumpėja menstruacijos, dingsta PMS, gerėja santykiai su mylimuoju ir išmokstama patirti daugiau malonumo su partneriu.


Antra dalis: 14:00 - 17:00


Antroje seminaro dalyje Šarūnė Lynikaitė, sertifikuota ir profesionali sąmoningo kvėpavimo instruktorė, Dan Brule ir Dalios Beatos Kasmauskaitės mokinė, supažindins susirinkusias moteris su kvėpavimo technikomis. Suvaržytas kvėpavimas įtakoja mūsų pojūčius, emocijas ir mintis – mes suvaržome savo gyvenimą. Tuo tarpu moters esmė yra jausmingumas, savo emocijų suvokimas, savęs kaip kūno, emocijų ir sielos pažinimas. Laisvai kvėpuojanti moteris yra laisva savo esatimi, giliai kvėpuojanti moteris yra galinga ir pasitikinti savimi moteris.


Moters energija teka iškvėpime, todėl, kuo ilgesnis ir laisvesnis moters natūralus iškvėpimas, tuo moters vidinės upės tekmė yra galingesnė, tuo lengviau ir greičiau moteris susisiekia su savo vidine išmintimi, intuicija.
Šio praktikumo metu praktikuosime kvėpavimą burna, nes būtent kvėpavimas burna yra gilus, tylus ir ilgas, toks kvėpavimas geriausiai atpalaiduoja, natūraliai energija ima tekėti žemyn, atsidaro kanalai, kuriais susijungiama su Žeme. Kvėpavimas burna išlaisvina moters jausmingumą, seksualumą, pagilina atsipalaidavimą ir tokiu būdu daug lengviau yra pasiekiama palaiminė absoliutaus atsidavimo būsena – aukščiausias malonumas mylintis su partneriu. Seminaro metu praktikuosime: atodūsį - kaip patį natūraliausią organizmo būdą atsipalaiduoti čia ir dabar; iškvėpimą - kaip moters energijos esmę; gilų kvėpavimą burna - kaip vidinės laisvės ir galios simbolį.


Apsirenkite patogiais, geriausia sportiniais drabužiais, studijoje yra persirengimo kambariai. Turėkite vilnones kojines, galite atsinešti savo pledą, nors studijoje yra tiek jogos kilimėlių, tiek pledukų. Tarp pirmos ir antrosios seminaro dalių bus pusvalanduko pietų petrauką – darysime bendrą suneštinių vaišių stalą artimesniam moterų bendravimui. Arbata bus, rekomenduojame sveikus patiekalus, venkite cukraus.


Jokio ypatingo pasiruošimo prieš dalyvavimą seminare nėra – ateikite pozityviai nusiteikusios, moteriškumo atradimas savyje jums bus geriausia dovana artėjančių švenčių proga, kuri duos realų motyvacinį startą imtis pokyčių gyvenime kitais metais (dažnai mūsų pažadai nuo kitų metų keisti gyvenimo būdą taip ir lieka pažadais – bet juk gali būti kitaip!).


Bilieto kaina: 50eur


Registracija: Edita Esenku, gydomojitaomeile@gmail.com arba tel. 864024196

23
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.