Visos dienos

Mistinio garso koncertas-misterija „KOSMINĖ BALADĖ”

„Atveriu duris ir išeinu į naktį... Tamsa švelniai apgaubia mane, vėjas glosto mano skruostus, žaidžia plaukais... Nakties paukštė kviečia: „Heeeej,  keliauk su manimi! Parodysiu tau kitus pasaulius, parodysiu tau kelią Namo!.. Heeeeej!”

Po pėdomis jaučiu šilumą ir švelnų Motinos Žemės palaikymą, viršuje žaismingai mirksi Tėvas Dangus. Užsimerkiu, įkvėpiu giliai ir suvokiu, kad man niekur nereikia keliauti, nereikia skubėti ar stengtis... Aš jau Čia, Namuose... Aš jau Čia...

Kai nurimsti, kuomet įsiklausai įdėmiai, tu išgirsti... Visata mums dovanoja Kosminę baladę...

* * *
Koncerto metu galėsite regėti žvaigždėtą dangų, Visatos ir gamtos vaizdinius.
Jums skambės gongai, himalajietiški ir krištoliniai dainuojantys dubenys, indėniška Meilės bei nostalgiška arabiška fleitos,  virpins pitagorietiškas monochordas, australų didgeridoo,  koshi stichijų varpeliai, šamaniški būgnai ir dambreliai bei daug kitų archainio garso instrumentų. Jų garsus papildys kosminiai  pianino ir elektrinės gitaros garsai.
Girdėsite specialiai šiai programai sukurtas lyrikas.

SOUND MYSTERY kūrėjai:
Alicija ir Ričardas Eiliakai - Gongo meistrai, garso terapijos renginių bei seminarų vedantieji, rengiantys "Maudynių gonge" seansus, Garso Misterijos koncertus, meditacijas, terapines ir kūrybines dirbtuves. Psichologijos studijos "Menas Būti" steigėjai.

Pora groja daugeliu archainių ir šiuolaikinių instrumentų meditacinę, relaksacinę muziką bei spontanines garso improvizacijas, žymaus gongo mokytojo Dono Conreaux pavadintas “free spirit jazz” (laisvos sielos džiazu). Jie tiki tuo, kad Vidinio Kūrėjo atvėrimas yra ta didžioji transformacinė jėga, kuri atveria ne tik kūrybinį potencialą, bet ir gydo mus, veda, įkvepia gyventi.

"Gongas yra tarsi transpersonalinis mokytojas, praplečiantis sąmoningumą bei savivoką. Pasinėrimas į holistinį gongų garsą – tai gili relaksacija, meditacija bei terapija Garse vienu metu. Tai kelionė, kurios metu keliaujame su visatos garsais - nuo jos gelmių iki slapčiausių savo sielos kampelių...Koncerte naudojamų instrumentų garsai tarsi žaidžia mumyse esančiomis nematomomis stygomis - keičiasi emocijos, būsenos, atplaukia mintys, vaizdiniai. Ir viskas tam, kad pagaliau pasiektumėme galutinį kelionės tašką, kuriame atrandame Tylą..."

Lukas Eiliakas, roko grupės gitaristas. Dalyvaudamas Garso Misterijų improvizacijose, jis atranda naujus elektroninės gitaros garsus ir atspalvius, išgauna netikėtus, mistiškus garsus…

Bartoš Eiliakas – jauniausias Misterijos dalyvis, praturtinantis ją subtiliais pianino garsais ir kompozicijomis.

Šeima su projektu „Sound Mystery“  koncertuoja daugelyje šalių, besidalinant šiuo unikaliu muzikiniu patyrimu.  Neseniai pasirodė jų naujas  albumas „Whisper of the Universe“ http://www.cdbaby.com/cd/soundmystery

Trukmė 1,5 val. (be pertraukos).

Maloniai prašome nevėluoti. 19.15 durys bus uždarytos, vėluojantys neįleidžiami.

Vaikai:  N6 Renginys netinkamas mažiems vaikams.

29
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.