Visos dienos

Šviesos kvėpavimas sakraliuose gongų garsuose

Šviesos meditacija su kvėpavimu ir maudynės Gongų garsuose – įspūdingas, gilus ir išskirtinis patyrimas, kurį jums dovanos du savos srities profesionalai: Dainius Mykolaitis Choranti ir Birutė Jakučionytė. 

Nusiprauskime šviesoje, gongų tyloje... ir pakvieskime Meilę skambėti! 
Spindinti Šviesa aplinkui - belieka atsiverti, įkvėpti Ją, išskleisti rankas kaip sparnus ir skristi. 
Skristi čia ir ten erdvėje, skristi virš prisiminimų, gražių ir dar gražesnių, skristi virš savo pamokų... 
Tegul šiame skrydyje Jūsų sielas užlieja neapsakomo grožio muzika, keliavusi tūkstančius metų nuo pradžios iki dabar, kai Mylinti ranka pažadino garsą, palietė Gongą. 

D. Mykolaitis Choranti - rebefingo ir pranayama praktikas, individualaus dvasinio tobulėjimo per kvėpavimus technikas, turintis ilgametę studijų ir instruktavimo patirtį Kung-fu (gyvenimo tobulybės menas), daugiau nei septynių metų patirtis Chi Gong (Cigunas) ir Tai Dzi Ciuan (Taiči) praktikavime ir sveikatingumo grupių vedime. Rebefingo technikų mokėsi pas Dan Brulle, N.G. Wolmer ir nuo 2003 metų profesionaliai veda rebefingo ir pranayama praktikas, individualias kvėpavimo sesijas, kolektyvines meditacijas ir maldas aktualiomis temomis, Atgimimo per kvėpavimą retritus.

“Visi mes mokame kvėpuoti. Kvėpuojame nuo gimimo. Tačiau kokybiškesniam gyvenimui sukurti reikia sąmoningo kvėpavimo technikos. Ir tai yra tikrų tikriausias stebuklas, kurio pagalba tobulai išsivaloma nuo emocinių toksinų, fizinio kūno šlakų ir ligų. Sąmoningo kvėpavimo metu prikviečiamas gerokai didesnis gyvybinės energijos kiekis nei įprastai. Toji gyvybinė energija ypatingai stipriai praplečia žmogaus suvokimų ribas. Žmogus, pradėjęs gyventi sąmoningai, nustoja būti pats sau kenkėjas, pradeda atsirinkti, kokias emocijas įsileisti į save, pradeda jausti, koks maistas jam labiausiai šiuo metu tinka. Atsiranda gyvenimo džiugesys ir minčių skaidrumas. Padaugėja ramybės ir stabilumo. Belieka suvokti gyvenimo esmę, išmokti Mylėti save, o po to ir kitus...“ – apie savo taikomą kvėpavimo metodiką pasakoja Dainius Mykolaitis. 

B. Jakučionytė – rašytoja, visuomenės veikėja, menininkė, išskirtinio, gydančio balso savininkė, šamanė, daugiau nei dešimtmetį grojanti gongais, šiuo metu gyvenanti ir grojanti Anglijoje, todėl jos pasidalijimas sukuriamais garsais Lietuvoje nėra dažnas įvykis. 

“Man labai džiugu, kad turiu progą pasidalinti savo energija per garsus ir balsą su gyvenančiais Lietuvoje. Šio renginio metu pristatysiu specialiai man Ukrainoje pagamintą šamanišką būgną ir grosiu juo pirmą kartą. Labai laukiu šio susitikimo. Daugelis mano draugų ir klientų žino, kad moku “išburti” gerą orą, norų išsipildymą, matau ženklus ir galiu padėti žmonėms rasti atsakymus. Kviečiu susitikti ne tik su gongų garsais, balsu, bet ir naujuoju būgnu, kuris skirtas apeigoms, per kurias sprendžiami esminiai gyvenimo klausimai, ieškoma gyvenimo prasmės atsakymo. Kviečiu ateiti su savo klausimais, norais, ketinimais. Kas žino, gal mano “burtai” suveiks ir Jums. – šypsosi apie renginį pasakojanti Birutė. 
Kiekvienas, grojantis gongais, sesijos metu perteikia savo energiją ir savo patirtis. O ši moteris turi ką mums papasakoti. Daugiau apie Birutę:http://www.jakucionyte.lt/a/

Kaip pasiruošti šiam Šviesos kvėpavimo ir garso terapijos seansui, truksiančiam dvi valandas?
Prašome atvykti 10-15 minučių prieš seansą, t.y. 17.50 Jam prasidėjus, durys būna rakinamos.
Proceso metu jūs gulėsite ant grindų. 
Su savimi verta turėti kojines. Kilimėliais, pledais ir pagalvėmis aprūpiname, bet galima atsinešti savo - bus minksčiau ir maloniau. 
Seanso metu patiriama ypatingą kūno ir sielos būseną, kūno temperatūra šiek tiek gali kisti, dėl to reikia apsikloti.
Pats šviesos kvėpavimo ir garso seansas trunks apie dvi valandas, tačiau bendra proceso trukmė priklausys nuo grupės (po proceso kalbamės, geriame arbatą, o kartais dainuojame drauge) 
Kviečiame į šią nuostabią kelionę Jus ir Jūsų artimuosius!

Dėl riboto vietų skaičiaus būtina išankstinė registracija. Dalyvavimo kaina: 30 eurų, susimokėjusiems iki spalio 10 d. 25 eurai. 
Apmokėjimą atlikti į VšĮ Draugiški šeimai sąskaitą LT077300010114213065, mokėjimo paskirtyje nurodant „Šviesos sala“ 
Daugiau informacijos tel.: 8 652 55577 Dainius, 8 618 12181 Birute arba el. paštu: sviesossala@gmail.com

Užbaik savo savaitę mėnulio Jaunatyje kvėpuodamas šviesą ir virpėdamas gongų vibracijose!

Taip pat rekomenduojame
26
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.