Visos dienos

Grand Show Of The 80s: Thomas Anders, Savage, Lian Ross, Fancy

Vilniuje didžiąsias žiemos šventes kvies pasitikti 80-ųjų legendos: Thomas Anders, Savage, Lian Ross ir Fancy.

2017 metų pabaigoje, sostinės Siemens arenoje, Lietuvą sudrebins įspūdingiausias disko koncertas Baltijos šalyse - „Grand Show Of The 80‘s“, kurio metu pasirodys keturios 80-ųjų ryškiausios žvaigždės: Thomas Anders, Savage, Lian Ross ir Fancy. Keturios legendos gruodžio 19 d. kvies kartu pasitikti šventinį laikotarpį įspūdingiausiame, analogų neturinčiame metų renginyje.

Renginio organizatoriai atskleidžia, jog projekto darbai buvo pradėti likus pusantrų metų iki koncerto. Specialiai šiam koncertui parengtas scenarijus, kurio dėka žiūrovai išgirs ne tik keturių legendų koncertą, bet ir pamatys didžiausią iki šiol analogų neturintį pasirodymą Lietuvoje.

Visi atlikėjai buvo išsamiai supažindinti su renginio scenarijumi, idėja ir tik tuomet pasirašytos sutartys dėl jų koncertų Vilniuje. Ilgesnis nei 3 valandų trukmės koncertas taps tikru šventiniu stebuklu žiūrovų akims. Pirmą kartą Lietuvoje žiūrovai galės išvysti kaip disko koncertas virsta šventine pasaka. Kruopščiai parengtas scenarijus ne tik leis pasinerti į puikų reginį, bet ir įžvelgti siužetą. Organizatoriams teko pavargti kol įtikino 80-ųjų žvaigždes surengti koncertą pagal iš anksto parengtą scenarijų.

Vienintelis Lietuvoje toks koncertas tik 2017 m. gruodžio 19 d. Vilniuje, Siemens arenoje su Thomas Anders, Savage, Lian Ross ir Fancy.

Thomas Anders – pagrindinė koncerto žvaigždė, kuri iki šiol turi milijonus gerbėjų visame pasaulyje. Thomas Anders tikriausiai vienintelis 80-ųjų atlikėjas, kuris visus savo koncertus atlieka gyvai, su gyvo garso grupe.

Brendas Weidungas, toks tikrasis šio legendinio atlikėjo vardas. Daugiau nei 400 platininių ir auksinių apdovanojimų pelnęs atlikėjas yra laikomas didžiausios šlovės ir pripažinimo sulaukęs vokiečių kilmės atlikėju. Thomas Anders gali pasigirti gerbėjais visame pasaulyje. Savo iškilimą atlikėjas sieja su grupe „Modern Talking“, su kuria išleido galybę singlų, kurie tapo jo vizitine kortele. Charizma, beribis talentas ir įgimtas lyderystės jausmas, leido atlikėjui pakilti į kitą lygį ir 1989 metais pradėti solinę karjerą su nauju savo albumu „Different“.

Nepaisant svaiginančios karjeros, Thomas Anders žvaigždė neblėsta iki šiol. Atlikėjas užsakymų sulaukia jau ir 2020 metams. Ne viena pasaulinio lygio žvaigždė galėtų pavydėti tokio gyvenimo, kokį susikūrė Thomas Anders, bet svarbiausia, jog pats atlikėjas išlieka tikras, nuoširdus ir atsidavęs savo publikai.

Savage - vienas ryškiausių 80-ųjų Italo disco atstovų. Tikrasis atlikėjo vardas Roberto Zanetti. Jis ne tik gerai žinomas pasauliui dainininkas, bet ir žinomas Italijos prodiuseris, kompozitorius ir verslininkas. Milijonai gerbėjų iš pirmų akordų atpažintų dainų „Goodbye” ir „Only you” pavadinimus. Šios dainos yra tapusios atlikėjo vizitine kortele visame pasaulyje ir apskritai šios dainos tapo itališkosios disko muzikos simboliais. Pats atlikėjas neslepia, jog didžiausią jo gerbėjų dalį sudaro dailiosios lyties atstovės, todėl beveik visos jo dainos ir yra joms skirtos.

Lian Ross – dar viena žvaigždė iš Vokietijos, kuri gerai žinoma ir Lietuvos publikai. Po puikių pasirodymų pernai buvo nuspręsta dar kartą pakviesti ją į Lietuvą. „ Say You‘ll Never“ hitas, kuris padėjo jai užlipti ant pjedės stalo ir užkariauti ne tik gerbėjų širdis Vokietijoje, bet ir visame pasaulyje. Viena iš nedaugelio atlikėjų, kurios šiltas bendravimas su publika padeda jai išlaikyti populiarumą ir kūrybinę veiklą iki šiol. Daugiau nei 30 metų užsiimanti aktyvia scenine veikla atlikėja nesiruošia mažinti tempo ir toliau.

Fancy – vertas būti 80-ųjų legenda. Atlikėjo tikrasis vardas Manfred Alois Segieth, bet tūkstančiams gerbėjų geriau žinomas Fancy psiaudonimu. Žymiausi ir iki šiol neužmirštami legendiniai jo kūriniai: „Slice Me Nice“, „Flames of Love“, „Chinese Eyes“, „Bolero“, „Lady of Ice“ vis dar populiarūs visoje Europoje. Europoje Fancy puikiai žinomas ne tik kaip dainininkas dainų kūrėjas, bet ir pripažinimo sulaukęs prodiuseris. Nors tik patys didžiausi atlikėjo gerbėjai žino, jog tėvo paliepimu jam teko mokytis net ir vienuolyne, tačiau ten praleistas laikas, nesutrukdė tapti pasaulinio lygio žvaigžde. https://www.youtube.com/watch?v=fku2PKZoNGQ

Nepraleisk šios unikalios progos 2017 m. gruodžio 19 d., Vilniuje, Siemens arenoje, išvysti keturių žvaigždžių solinius pasirodymus „Grand Show Of The 80‘s“ koncerte. Šventes pasitikti Jus kvies Thomas Anders, Savage, Lian Ross ir Fancy. Paskubėk, bilietai brangs!

19
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.