Visos dienos

Sakralus Garsas Mamai !!!

Mamos dienos proga kviečiame į Subtilią Garso sesiją - Koncertą, kur švelniu garsu paliesime jautriausią Mamos širdį..                             05.05 - tą dieną laikas 19:00h. 
Kviečiame pasinerti į Gongų, dainuojančių dubenų su šamaniško bugno ritmu, dambreliu , kotchi varpeliais, vargonais, kriaukle— trimitu ir kitais įdomiais instrumentais bei mantrų giedojimu.....
Garso terapija turinti transformuojančios aukšto dažnio vibracijas kviečia i sesiją, kurioje galėsite tiesiog.,pasikrauti energijos, bei paleisti išgirstas ir išjaustas bei nebereikalingas emocijas, kad lengviau būtų sugrįžti į savo širdį.
Garso dėka transformuojame sužeistas vietas į ramybę ir meilę ir tokiu būdu mes visapusiškai gyjame.
Tai bus Gydančių garsų mįslinga kelionė pro giliausias ir subtiliausias sielos erdves, ten, kur slepiasi pasitikėjimas mūsų talentais, kūryba, laisve, saviraiška, džiaugsmo šypsena bei gyvenimo laimė.
Skambant nuoširdžiai gyvam garsui, stebuklingai veikiamas įtemptas gyvenimo būdas, kai norisi - sustoti, pailsėti, įsiklausyti į savo vidų, nes kiekviena neigiama patirtis, blogos emocijos, nuoskaudos, baimė, prisirišimai, skaudulys, stresas, įtampos užsilaiko - užsiblokuoja žmogaus kūno organizme.
Klausantysis pasijaučia iš visų pusių apgaubtas užburiančio, gilaus ir harmoningo garso, dažnai "sakosi patekęs į būseną, kurioje sustoja laikas, užlieja gili ramybė, nebelieka rūpesčių ir problemų.
Kiekvieno žmogaus patyrimas yra asmeniškai išgyventas labai autentiškas, gilus ir nepakartojamas. Po garsų sesijos protas tampa daug skaidresnis, jaučiama vidinė laisvė, atverta širdies erdvė bei sklindanti šviesa spinduliuojančiose akyse lyg naujas atgijimas. Tai ypatinga garso išvalanti galia kuri įgalina kūną ir protą atsargiai persitvarkyti taip, kad padidėtų džiaugsmo pojūtis, veiklos efektyvumas bei sveikata.
Garso terapiją veda: Gongsisters - (Facebook). Sertifikuota Gongų ir Himaląjų dainuojančių dubenėlių sakralinio gydymo meno terapijos specialistė.
Sesijos atlygis - 10 Eur.
Vaikučiams mažiesiems nemokamai, o vyresnėliams - 4Eur.
KAIP PASIRUOŠTI?
Apsirenkite patogiai ir šiltai, pasiimkite paklotą ir čiužinuką, nedvejokite – patys nuspręskite, kiek komforto jums reikia.
Rekomenduojama gerti daugiau vandens( atsineškite vandens su savim) – taip padėsite fiziniam kūnui geriau išnaudoti gydančio garso privalumus.
REGISTRACIJA :
asmenine žinute {dalyvausiu vardas ir el.paštas} arba teiraukitės telefonu: +37065525775

Vieta:
Rytų kultūros studijoje “WUDANG TAO“
P. Kalpoko g. 1 – 26
Kaunas
*Įėjimas iš Savanorių pr. pusės pro skersgatvį (šalia yra grožio klinika) eikite tiesiai pro šlagbaumą iki prieš akis priekyje stovinčio pastato ir po kairę bus pirmos durys.*

Senovinių instrumentų, tokių kaip gongas ar dainuojančių dubenų garsai,
sukuria garsus ir virpesius, kurie veikdami aukštesnio lygio dažnume
transformuoja ir keičia žemesnes vibracijas, kurios yra siejamos su
sąstingiu, pasitikėjimą mažinančiomis mintimis, negatyviomis emocijomis
ir būsenomis (baimės, pyktis, nerimas, neviltis, stresas) prasta
sveikata, nemiga, depresija. Garso terapija dar gilioje senovėje buvo
naudojama kaip gydanti priemonė, skatinanti atsipalaidavimą ir vidinę
harmoniją.

29
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.