Visos dienos

Mylinčios muzikos vakaras „Širdies kelionė“ Vilniuje

VIENINTELIS koncertas Vilniuje: Mylinčios muzikos vakaras „Širdies kelionė“  jau spalio 18 d. 19 val. Vaidilos teatre!  

PIRK BILIETĄ DABAR! http://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/mylincios-muzikos-vakaras-sirdies-kelione-227044/

Pagaliau, po pertraukos ir vėl galime pasidžiaugti ryškios bei įvairiapusiškos menininkės, dainininkės Andrės Amiyos Pabarčiūtės kuriamu nauju muzikiniu projektu: Mylinti muzika: „Širdies kelionė“! 

Po paskutinio, tūkstančius žiūrovų sutraukusio Andrės Amiyos patyriminio šou „The Goddess“, Lietuvos muzikos mylėtojams ji ir vėl siūlo naują garsų, teigiamų emocijų ir sielą paliečiančių patyrimų šventę. Tik šį sykį, tai - subtilus, kamerinis, jaukus muzikinis pasikalbėjimas apie įvairiausias meilės spalvas muzikos garsais. Iš širdies į širdį. Projektą Mylinti muzika „Širdies kelionė“ Andrė Amiya kuria drauge su talentingais, žymiais muzikantais pianistu Vyčiu Smolskumi ir smuikininke Agne Doveikaite.

Andrę Amiya Pabarčiūtę žinome ne tik kaip džiazo dainininkę, kompozitorę, šiuolaikinės akademinės, meditacinės muzikos, teatro ir šokio performansų kūrėją. Jos veikla aprėpia daug daugiau. Ji nuolat bendradarbiauja ne tik su žymiais pasaulyje menininkais, bet ir dvasiniais mokytojais, lektoriais, mokslininkais. Ji yra jau daugiau nei 10 metų sėkmingai veikiančio asmeninio augimo mokymų centro "SoulACTION" bendraįkūrėja, mokymų programų moterims ir poroms autorė. Andrės parašytos abi knygos tapo bestseleriais. Jos gyvenimo praktika ir filosofija atsispindi ir jos muzikoje. Andrė Amiya sako: " Muzika, kaip ir pats žmogus, gali būti chaotiška, o gali būti ir mylinti. Kai muzika myli, ji suteikia jausmus, patyrimus, suvokimus, kurie užpildo šviesa, prasme ir švelnumu mūsų širdis"

Andrė Amiya kviečia jaukiai praleisti vakarą jautrios muzikos glėbyje. Kiekviena šiame koncerte skambėsianti daina pasakoja atskirą istoriją. Šį sykį, apie meilę: kartais labai atpažįstamą, giliai paliečiančią, o kartais niekur negirdėtą, stebinančią ir skatinančią svajoti. Meilė, tai…. plačiausia spalvų, jausmų, išgyvenimų paletė. Visi jos ieškome. Kartais norime joje rasti ramybę, saugumą, o kartais ugnį, aistrą ar laisvę. 

Projekto autorė, dainininkė, kompozitorė Andrė Amiya Pabarčiūtė sako: "Norime pasidalinti tyrumu, grožiu, tikru nesuvaidintu jausmu. Šiais laikais tarp sintetinio triukšmo, ryškių reklamų, rėkiančių pop grimasų pasimeta darnus paprastumas, nuoširdus garsas, tylos akimirka ir buvimo kartu pilnatvė. Šiame koncerte kursime būtent tai."

Džiazo dainininkė Andrė Amiya Pabarčiūtė kartu su muzikantais Vyčiu Smolskumi bei Agne Doveikaite, atliks ne tik originalias Andrės Amiyos kompozicijas, bet ir visiems gerai žinomas džiazo bei populiariosios muzikos dainas. Vakaras žada daug gyvo bendravimo, spontaniškai gimstančių muzikos improvizacijų ir romantikos.

INFORMACIJA IR BILIETAI

Data: spalio 18 d. (trečiadienis)

Pradžia: 19 val.Trukmė: 1,5 val.

Vieta: Vaidilos teatras, Jakšto g. 9, Vilnius 

Bilieto kaina: 12-25 Eur

Bilietus platina BILIETAI.LT/ http://www.bilietai.lt/lit/renginiai/koncertai/mylincios-muzikos-vakaras-sirdies-kelione-227044/  
Vietų skaičius ribotas. Paskubėkite! 

Laukiame koncerte!

www.soulaction.lt

28
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.