Visos dienos

History Makers krikščioniškos lyderystės mokymai

History Makers konferencija skirta 18-35 metų Krikščioniškam jaunimui, kuris nori aktyviai gyventi dėl Kristaus, pildydamas Dievo duotą asmeninį pašaukimą.

Mokymai, kartu su Tarptautiniu Lyderystės Institutu (ILI) organizuojami visame pasaulyje ir remiasi 8 pamatinėmis vertybėmis, kurios naudingos tiek aktyviame asmeniniame Krikščioniškame gyvenime, tiek tarnystėje ar vadovavime.

Mes tikime, jog yra aštuonios pamatinės vertybės, kuriomis tūrėtų vadovautis kiekvienas Krikščionis vadovas. Jos yra mūsų ruošimo bei įgalinimo pamatas:

1. Artimas santykis su Dievu

2. Aistra pjūčiai

3. Vizijos vedamas vadovavimas

4. Kultūriškai aktuali evangelizacija

5. Naujų vadovų ruošimas

6. Šeimos prioritetas

7. Buvimas Prievaizdu

8. Vientisumas

Mokymai vyks Klaipėdos apskrityje, sodyboje esančioje 30 kilometrų nuo Klaipėdos miesto Svencelės kaime.

Mokymus kartu su vietine komanda ves svečiai iš Amerikos bei Anglijos.

 

Trumpi, kalbėtojų aprašymai:

Seth Martin

Savo veklą apibūdina šitaip: jis seka Kristumi, vykdo Jo misiją bei ruošia vadovus. Su žmona teigia, jog yra pašaukti tarnauti bendruomenei ir atsakingai rūpintis dovanomis, laiku ir talentais, kuriuos Dievas jiems patikėjo Karalystės tikslų siekimui. Seth nepraleidžia galimybių pažinti žmones ir atrasti kaip Dievas kiekvienam žmogui suteikė ypatingas savybes. Taip pat Seth teigia turįs asmeninę misiją drąsinti kiekvieną sutiktą žmogų. Galiausiai  jis teigia esąs nusidėjelis, išgelbetas per malonę, gavęs naują gyvenimą Kristuje ir tikisi, kad jo silpnybės tik paryškina Dievo jėgos, atleidimo ir meilės gylį.  

Dan Slagle

gimė Atlantoje (JAV). Baigė Asbury Teologijos Seminariją ir jau 15 metų tarnauja Faithbridge bažnyčioje ir šiuo metu užima Aprūpinimo ir misijų pastoriaus pareigas. Dan ypač užsidegęs dėl vietinių bažnyčių augimo ir mėgaujasi ruošdamas naujus pastorius visame pasaulyje. Laisvalaikiu Dan galite rasti bėgiojantį, važinėjantį dviračių ar skaitanti knygas parašytas J.R.R. Tolkeno ar apie apie jį. Dan, kartu su žmona Becky,  yra  keturių dukrų tėvas.

Aleksandr Popov

Nuolankus Dievo tarnas apdovanotas daugybe praktinių talentų. Aleksandr daugėlio žinomas kaip puikus grafinis dizaineris,  fotografas, režisierius bei operatorius. Nuo ankstyvos paauglystės aktyviai tarnauja vietinėje jaunimo grupės vadovų komandoje. Šiuo metu vadovauja filmavimo ir tiesioginės transliacijos komdandai vietinėje bažnyčioje.

Kate Metelak

Gimė Jungtinėse Amerikos Valstijose, tačiau didelę gyvenimo dalį praleido Lietuvoje ir puikiai kalba Lietuviškai. Baigusi Teologijos studijas Kate nusprendė likti Lietuvoje ir šiuo metu vadovauja WAY Jaunimo vadovų komandai.  Vesdama komandą, Kate nuolat akcentuoja asmeninio santykio svarbą  ruošiant naują vadovų kartą ir padedant jaunimui augti dvasiškai.  Mylinti Kate širdis ir nuolankus, pasiaukojantis požiūris į tarnystę įkvėpia daugelį sekti jos pavyzdžiu. 

Jonas Petrikas

Tarptautinio verslo administravimo ir teologijos studentas LCC tarpautiniame universtitete. Jonas nuo 16 metų tarnauja WAY jaunimo grupės vadovų komandoje, taip pat šiuo metu yra History Makers judėjimo Lietuvoje koordinatorius. Jonas dega troškimu matyti jaunimą klausiantį sunkių klausimų, ieškantį tikrų atsakymų ir gyvenantį aktyvų krikščionišką gyvenimą.

Konferencijos kaina 50 Eurų (40 Eurų, jei atvykstate ne vienas). Į konferencijos kainą įeina maitinimas 3 kartus per dieną, užkandžiai pertaukų metu, nakvynė ir mokymų medžiagą. Konferencijos kaina dalyviams smarkiai sumažinta HM vizija tikinčių, dosnių remėjų iš užsienio dėka, tačiau, jei mokestis sukelia didelių problemų, susisiekite. Mes taip pat nenorim, kad pinigai jus sustabdytų nuo dalyvavimo.

Kad iš konferencijos pasiimtumėte kiek įmanoma daugiau, patariame aktyviai dalyvauti visuose užsiėmimuose ir būti konferencijoje visu jos trukmės laikotarpiu.

29
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.