Visos dienos

Šokio improvizacijos užsiėmimas „Šokis tėkmėje“

Kviečiame dalyvauti šokio improvizacijos užsiėmimuose "ŠOKIS TĖKMĖJE"! 

Laimės tyrėjai išsiaiškino, kad žmonės, kurie praleidžia daugiausia laiko tėkmėje yra laimingiausi žmonės pasaulyje!

Todėl ateik į „Šokis tėkmėje“ bendraminčių susitikimą, nes čia tavęs laukia nuolatinis tekėjimas to, kas yra tavo kūne. Juk kūnas visą laiką yra pasirengęs judėti, net kai esi pauzėje. Išjudinsim instinktyvų judėjimą, kuris srūvant sąmoningiems ir nesąmoningiems judesiams padės atrasti naujų judėjimo būdų, žadins vaizduotę, lankstumą, ištvermę, kūrybiškumą, atvers naujas kūno galimybes. O nauji, netikėti judesiai ir jų sekos – tai atsinaujinęs Tu!

Užsiėmimo formatas:

valandą laiko nepertraukiamai judėsime improvizuojant, išbandant šiuolaikinio šokio, kontaktinės improvizacijos, šokio-judesio ir kūno terapijų technikas bei metodus, pasirenkant judėjimo intensyvumą pagal kiekvieno asmenines galimybes. Todėl užsiėmimas gali būti intensyvus kaip stipri treniruotė, ar subalansuotas pagal esamo momento savijautą.

Ateik:

– kai jauti, kad nėra kur gerai išsišokti;

– kai nori šokti tik dėl savęs ir su niekuo nesilyginti;

– kai gąsdina šokio žingsnelių mokymasis;

– kai mėgsti kūną jausti iš „vidaus“;

– kai norisi šokti jaukioje, bendraminčių aplinkoje;

– kai turi vidinį žinojimą, kad geriausia mankšta – šokis;

– kai nori šokti, bet jau, arba dar negali.

Šoksime vilkint patogiais rūbais, basomis, skambant gerai muzikai ir būnant bendraminčių apsupty.

Renkamės 10 minučių prieš užsiėmimą, kad ramiai persirengtume, nusiteiktume, išsirinktume erdvėje patinkančią vietą ir lygiai numatytą valandą pradedame judėti. Po judėjimo – 10 minučių aptarimas.

Kviečiu leisti sau ateiti šokti, nesvarbu kiek tau metų, kokios lyties ar socialinio statuso esi; įsitikinimai apie nemokėjimą šokti taip pat yra nesvarbūs. Svarbu tik viena – noras šokti! Grupėje, tarp bendraminčių mūsų kūnai kalba pačia universaliausia – šokio kalba.
„Žinau, kaip gera būnant savo tėkmėje apsijungti su kitais ir būti vienoje bangoje. Tikiu, kad mūsų laukia didelis malonumas judėti kartu!“

Vedančioji – Rasa Birietė

Esu audiovizualinio meno magistrė, kūrybinių projektų iniciatorė, šokio-judesio ir kūno terapijų praktikė.

Šokau šiuolaikinio šokio trupėje „Fluidus“, įvairiuose šokio projektuose, vėliau mokiausi ir mokiau jogos bei pilates. Ilgai ieškojus, 2009 metais atradau šokio-judesio terapiją; baigiau Dr. Aleksandro Giršono programas: Maskvos profesinio vystymo integruotos psichologijos instituto parengtą Integruotos šokio judesio psichologijos ir psichoterapijos kursą, Maskvos integruoto šokio centro „Live Through Dance“ programą „Integruota šokio judesio psichologija ir psichoterapija“. Šiais metais užbaigiau Integruotos kūno ir judesio terapijos instituto studijas (Institute for Integrative Bodywork and Movement Therapy, įkūrėja L. Hartley, www.ibmt.co.uk). Ir toliau kompetencijas bei įgūdžius lavinu dalyvaudama įvairiuose seminaruose. Visos šios žinios ir patirtys susipynusios į visumą pagimdė naujas idėjas, kuriomis pasidalinsiu su tavimi.

KETVIRTADIENIAIS: 19.45-20.45 val.

Registracija: 8-37 333 779, 8-617 27 060, administracija@uniqum.lt

18
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.