Visos dienos

Rimvydo Židžiūno požiūrio plėtimo seminaras „Vyras ir moteris. Kaip padėti vienas kitam?“

RUGSĖJO 20 D. KAUNE Rimvydo Židžiūno požiūrio plėtimo seminaras „VYRAS IR MOTERIS. KAIP PADĖTI VIENAS KITAM?“.

REGISTRUOKIS: https://soulaction.lt/artimiausi-ivykiai/kaune-vyras-ir-moteris-kaip-padeti-vienas-kitam/

Yra nuostabi mįslė vaikams, kurią įminti gali ne kiekvienas suaugusysis. Kaip pavalgyti nesulenkiant rankų? Vaikai bando valgyti, bet maisto įsidėti į burną nesugeba, nes nepasiekia ištiestomis rankomis. Ši užduotis duodama grupei vaikų, kurie turi susidraugauti, todėl visada atsiranda pastabesnis vaikas, pasiūlantis ištiesta ranka valgyti ne pačiam, bet maitinti savo draugą, o tas, savo ruožtu, maitina jį. Ši puiki įžvalga puikiai nusako pagrindinę paslaptį, dėl kurios poros gali būti laimingos ilgai kartu. Pora turi padėti vienas kitam save atskleisti ir realizuotis asmeniniame gyvenime. Šis patarimas veikia tik tada, kai abu vienas kitam padeda. Juk vaikiškos mįslės įminimas ir yra suvokimas, kad tik padėdamas kitam turi galimybę sulaukti pagalbos pats.

Suaugusiųjų gyvenime viskas sudėtingiau. Daugelis žmonių yra nuo mažens įpratę rūpintis tik savo poreikiais, o kiti, atvirkščiai, aptarnauja kitus ir užmiršta apie save. Nei altruizmas, nei egoizmas poroje nesuveikia, reikalingas trečias kelias, kuris įmanomas tik dėl sąmoningumo ir gyvenimo išminties. Kaip jis atrandamas? Koks jis? Kaip realizuojamas šiuolaikinės poros gyvenime?

Domėdamiesi priešingos lyties poreikiais, mes greitai aptinkame beveik neįveikiamų skirtumų. Ypač didelių sunkumų atsiranda intymiame gyvenime, nes vyras ir moteris fiziologiškai bei psichologiškai skirtingai mėgaujasi seksu, kitaip jaučia malonumą ir savaip jį interpretuoja. Bendrai patiriami fiziologiniai ir psichologiniai malonumai yra santykių „cementas“, jiems išnykus, atsiranda sunkiai įveikiama distancija, kuri tikrai įtempia visą buvimo kartu laiką. Kaip veikia moteriškas ir vyriškas seksualumas? Kaip moteris ir vyras patiria orgazmą ir ko jame ieško? Kaip vyrui padėti savo moteriai būti laimingai ir kaip moteris tą patį gali padaryti savo mylimajam? Kokie mąstymo šablonai bei įgimti fiziologiniai mechanizmai gali sutrukdyti ir kokie padėti? Kaip porai gali padėti
patys naujausi mokslo atradimai? Ką apie intymumą yra sukaupusios Rytų dvasinės tradicijos ir kaip tai integruojasi į šiuolaikinės poros gyvenimą? Šiuos ir kitus įdomius klausimus mes nagrinėsime Rimvydo Židžiūno požiūrio plėtimo seminare.

Pagrindinės temos:

◾Kaip vyras gali padėti moteriai ir kaip moteris – vyrui?
◾Fiziologiniai bei psichologiniai lyčių skirtumai ir kaip jie pasireiškia intymiame gyvenime?
◾Moteriškas ir vyriškas orgazmas. Ar jie skirtingi, ar panašūs?
◾Savęs išraiška, realizacija bei savęs įtvirtinimas visuomenėje vyro ir moters gyvenime.
◾Kaip gyventi vienas su kitu, jausti meilę ir prisirišimą, bet kartu būti laisvam
◾Naujausi mokslo atradimai seksualumo srityje.
◾Darnaus gyvenimo kartu technologija.

Seminarą ves:

Rimvydas Židžiūnas – asmeninio augimo mokymų centro „SoulACTION“ ir Moters Magijos Mokyklos įkūrėjas bei vadovas, emocinio ir dvasinio intelekto lavinimo specialistas, mokymų programos vyrams „Kūrėjo kodas“ autorius, unikalių santykių tobulinimo mokymų poroms „Amžinas medaus mėnuo“ autorius, intelektualas, praktikas, knygų „Gyvenimo kūrėjas“ ir „Amžinas medaus mėnuo“ autorius. Mokymus, seminarus, retritus ir paskaitas Rimvydas veda jau daugiau kaip 20 metų. Jis yra vieno pirmųjų asmeninio ir dvasinio augimo centro Lietuvoje įkūrėjas.

Kviečiame registruotis ir atvykti į požiūrio plėtimo seminarą!

Seminaras KAUNE vyks rugsėjo 20 d., trečiadienį, 19 val.
Viešbučio „Europa Royale“ Konferencijų centre, Miško g.11, Kaunas.

Seminaro trukmė – 2,5 val.

Kaina – 15 EUR. IŠSKIRTINIS PASIŪLYMAS JUMS, nes esate baigęs(-usi) EQ arba lankote Moters Magijos Mokyklą, apsilankykite seminare mokėdamas(-a) 5 EUR mažiau. Kaina tik 10 EUR! Išskirtiniu pasiūlymu galite pasinaudoti, pirkdami bilietą prieš seminarą renginio vietoje grynaisiais.

REGISTRUOKITĖS: https://soulaction.lt/artimiausi-ivykiai/kaune-vyras-ir-moteris-kaip-padeti-vienas-kitam/

Bilietą galite įsigyti prieš seminarą renginio vietoje grynaisiais.

Būtina išankstinė registracija!

Iki malonaus susitikimo!

www.soulaction.lt

29
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.