Visos dienos

Kaip pasirinkti darbą, darbuotojus ir suburti sėkmingą komandą?

Kuo naudojasi Boeing Corporation, The DuPont Company, General Motors, Alitalia Airlines, KLM Airlines, Avon Products, Kodak, Hewlett Packard, Toyota, Procter & Gamble, Reebok, Motorola, Sony, American Press Institute, Coca Cola ir dar apie 1000 kompanijų visame pasaulyje siekdamos PAGERINTI LYDERIŲ IR KOMANDŲ DARBĄ, PADIDINTI EMOCINĘ DARBUOTOJŲ KOMPETENCIJĄ ir KURTI SĖKMINGO BENDRADARBIAVIMO IR KOMUNIKACIJOS ĮGŪDŽIUS? Šios kompanijos naudojasi ENEAGRAMOS MODELIU, kuris paskutiniais metais organizacijose sparčiai populiarėja.

Šiuo metu tai vienas iš tiksliausių, naudingiausių ir efektyviausių instrumentų aktyviai naudojamų dirbant su žmonėmis bet kokioje sferoje

Koučingo klube svečiuosis Daiva Vietrinienė, viena pirmųjų Lietuvoje Eneagramos trenerė, sertifikuota koučingo specialistė

KUO MOKYMAI BUS NAUDINGI?

- Mokysitės priimti skirtingai mąstančius žmones ir suprasti, kodėl jie elgiasi kitaip nei Jūs.

- Suprasite 9 skirtingas asmenybės bazines pasaulio suvokimo strategijas, ir kaip jos pasireiškia darbinėje ir asmeninėje veikloje.

- Sužinosite sąmoningą ir nesąmoningą kiekvieno tipo motyvaciją ir mokysitės teisingai bei lanksčiai ją panaudoti.

- Pamatysite savo stipriąsias ir silpnąsias puses, savo sėkmingas ir nesėkmingas elgesio strategijas bei atrasite įrankį jas valdyti.

- Sužinosite, kaip formuoti sėkmingą komandą panaudojant stipriąsias kiekvieno darbuotojo savybes.

- Suprasite, kaip teisingai paskirstyti darbus ar pareigas atsižvelgiant į kiekvieno darbuotojo stipriąsias ir silpnąsias puses.

- Susipažinsite su būdais, kaip kolektyve pagerinti komunikaciją suprantant 9 skirtingus bendravimo stilius.

- Suprasite konfliktines priežastis ir sužinosite, kaip efektyviai jas spręsti.

- Greičiau pastebėsite ir efektyviau spręsite esamas ar galimas kiekvieno organizacijos darbuotojo darbines problemas.

- Sužinosite, kaip galima pagerinti santykius su esamais klientais ir kaip lengviau atrasti naujų klientų suprantant ir numanant, kokios reakcijos iškilus vienai ar kitai problemai galima tikėtis iš savęs ir aplinkinių.

Vieta: Best Baltic viešbutis, A. Mickevičiaus g. 28, Kaunas

Data: 2017 m. rugsėjo 11 d. (pirm.) 18 val. Trukmė - 3 val.

Kaina - 14 Eur. Pasidalink naujiena su draugu ar kolega, ateikite dviese, mokėkite po 10 Eur! 

Registracija: https://goo.gl/forms/9jyrVPiePwQ6KOTg1

Lektorė: Daiva Vietrinienė, viena pirmųjų Lietuvoje sertifikuota International Coach and Therapist Asociation Eneagramos trenerė (7 metus veda  ir studijuoja Eneagramą pas garsiausius pasaulio Eneagramos mokytojus ir tyrinėtojus, tokius kaip Klaudijo Narancho, Russ Hadson, Helen Makani, Franc de Bua Santi ir kt.), baigusi Sankt Peterburgo coachingo instituto vadovų-mokytojų ir mokymo trenerių studijos, sertifikuota ICTA Eneagramos trenerė (International Coach and Trainer Association), sertifikuota koučingo specialistė (Coaching development , Anglija), sertifikuota ICTA  Professional Master Coach (International Coach and Trainer Association), sertifikuota NLP trenerė - ICTA Trainer of NLP, sertifikuota Verslo vadybos trenerė - International Coaches Union Business Trainer, Geštalto psichologijos studijos, Kūno terapijos studijos. SAT  – daugiapakopė prof. K. Narancho asmenybės ir profesinio augimo programa, ENEAGRAMOS AKADEMIJOS http://www.eneagramosakademija.lt įkūrėja ir vadovė.

26
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.