Visos dienos

Festivalis „Mano šeima“

Rugsėjo 2 dieną Rumšiškėse, Lietuvos liaudies ir buities muziejuje, susirinks laimingiausios Lietuvos šeimynos į pirmą kartą organizuojamą festivalį šeimoms „Mano šeima“! Nesvarbu, ar jūsų šeimą sudaro du, penki ar dvidešimt penki asmenys, gyvenate mažame butuke ar milžiniškame vienkiemyje, vaikams rytais pasiūlote košę ar kepate blynus - vasaros pabaigtuves ir rudens sutiktuves būtina pasitikti kartu. 

Tai pirmasis tokio mąsto ir tiek daug veiklų pasiūlysiantis renginys, o muziejaus pievose ir kloniuose įsikurs skirtingos zonos. 

Jūsų laukia:

SCENA
Visą dieną skambės gražiausios vaikiškos dainos, tryps mažosios kojytės, vyks įvairūs konkursai ir žaidimai festivalio scenoje. 

KŪRYBINĖ ERDVĖ
Mažieji piršteliai, kūrybingosios mamos ir smalsūs tėčiai bus laukiami kūrybinėse erdvėse, kur laukia daugybė užsiėmimų ir darbelių. Eksperimentai, rankdarbiai, meninės pamokos sudomins tiek mažus, tiek didelius. Juk ką išmoksite festivalyje, galėsite pakartoti namuose!

VERSLIŲ MAMŲ TURGELIS
Daugybė talentingų mamų nori su jumis susipažinti, todėl prisistatys pirmąjame Lietuvoje verslių mamų turgelyje. Vienos jų kuria įvairius papuošalus, kitos siuva drabužius, trečios siūlo įvairias paslaugas, o visos jos yra be galo kūrybingos ir išmanios. 

PIKNIKO PIEVA
Skelbsime didžiausią Lietuvos šeimų pikniką - atvažiavę maisto vagonėliai vilios lankytojus gardžiais kvapais ir įdomiausiais patiekalais. Liks tik pasitiesti savo patiesalą ir mėgautis įvairių pasaulio šalių virtuvės gėrybėmis. Mmmm, bus tikrai gardu.

ŠEIMŲ ŽAIDYNĖS
Prisimenate seną gerą kvadratą? Burkitės į komandas ir laimėkite geriausio kvadrato žaidėjo titulą. Taip pat „prikelsime“ užmirštą šokinėjimą per gumytę ir skelbsime šokinėtojų čempionatą. Vaikų treneriai ruošia įdomiausius sportinius užsiėmimus ir estafetes. Kada paskutinį kartą nešei kiaušinį šaukšte ar šokinėjai maiše?

LAISVALAIKIO PALAPINĖS
Pamatykite įdomiausius gyvūnus, sužinokite apie geriausius būrelius, pažaiskite kompiuterinius žaidimus, pajodinėkite poniais ar susipažinkite su pasakų personažais. Visa tai laukia laisvalaikio palapinėse. 

DIZAINO AIKŠTĖ
Lietuvos dizaineriai irgi nori prisistatyti šeimoms, todėl įdomiausi jų darbai, drabužiai, papuošalai ir produktai vaikams įsikurs Dizaino aikštėje.

Festivalis „Mano šeima“ - šventė laimingoms šeimoms.

Festivalis vyks rugsėjo 2 dieną, šeštadienį nuo 11 iki 17 val. Lietuvos liaudies ir buities muziejaus Žemaitijos zonoje. 

Informacija dalyviams teikiama el. paštu: labas@manoseima.eu

19
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.