Visos dienos

Seminaras Meilės Sau pagrindai

Saviugdos seminaras moterims su ELURIJA (www.sviesossauja.lt). Kiekvienai moteriai, kuri siekia pamilti save.

Elurija yra moteris, siekianti laimės, vidinės laisvės, sąmoningumo ir dvasinio augimo. Asmeninio tobulėjimo kelyje ji jau 15 metų, ir laiko savo misija įkvėpti pokyčiams, vidiniams atradimams tuos, kurie siekia gyvenimą nugyventi prasmingiau, harmoningiau ir šviesiau. Jos siekis išmokti besąlygiškai pamilti save ir paskatinti tai daryti kitus.

Elada Eimaitė Elurija
Sertifikuota Asmeninio tobulėjimo ir koučingo specialistė
Meditacijos mokytoja
Saviugdos knygos "Menas būti laimingam” autorė

Daugeliui moterų nepasitenkinimas savo išvaizda, kūno forma, santykiais, savo gyvenimu ir, skaudžiausia, SAVIMI yra kančios ir nelaimingumo šaltinis. Nepasitenkinimas savimi yra kančios šaltinis. Nemeilė sau yra kančios šaltinis.

Kai savęs nevertiname ir savęs nemylime – mes save skriaudžiame, negerbiame, papraščiausiai savimi netikime. Atsiveria neužpildoma ertmė viduje – nei naujas darbas, naujas partneris, naujas automobilis, namas, kelionė, suknelė negali užpildyti to, kas neužpildoma materialiniais daiktais ar pasiekimais. Atsiveria gilus skaudulys širdyje. Netikėdamos savimi neturime nei energijos, nei motyvacijos savo realizacijai, džiaugsmui ir meilei.

Kai nemylime savęs – esame negailestingos, nesupratingos savo ir kitų atžvilgiu, smerkiame, kritikuojame savo poelgius, būsenas, savijautas, išvaizdą… Jaučiame pyktį ir pagiežą, kuri per metų metus kaupiasi kūne.. Mes smurtaujame pačios prieš save, ignoruodamos savo širdies balsą, slapčiausias svajones, net kūno duodamus signalus. Pagaliau mes susergame, nes ilgai kankinama jūsų širdis ir siela, nebeturi daugiau jėgų gyventi, kančia mus žlugdo iš vidaus.

Laikas išmokti save pradėti pažinti ir save pamilti, laikas keistis. Jūsų gyvenimas neturi būti kančia, jūs galite džiaugtis, šypsotis, ir mėgautis gyvenimu bei savimi.

Nori pamilti save, bet nežinai, nuo ko pradėti?
Pavargai būti nepatenkinta savimi?
Nežinai kaip praktiškai įgyvendinti meilės sau metodus?
Nemoki vertinti savęs ir nustumi save į antrą planą?
Nori jausti daugiau pasitikėjimo savimi ir išmokti labiau džiaugtis savimi, bet nežinai kaip tai pasiekti?
Nori sužinoti veiksmingus ir lengvai pritaikomus metodus meilei sau gilinti?
Nori jaustis emociškai laisvenė, subalansuota, pozityvesnė?
Nori pašalinti kenksmingus mąstymo ypročius?
Nori išmokti save vertinti pozityviai?
Nori pakelti savo gyvenimo kokybę?

Meditacija
Dėstoma medžiaga – 7 esminiai meilės sau komponentai
Koučingo praktika grupėse
Gilinimasis į savo asmenines situacijas

Seminaras MEILĖS SAU pagrindai tęsis nuo 12 val. iki 16 val. su arbatos pertraukėle. Kad užsitikrintumėte sau vietą kreipkitės elektroniniu paštu: info@loveandbeauty.lt registracijai. Kaina asmeniui 33€

Geriausia mokymams avėti patogius, nevaržančius rūbus. Turėkite su savimi vandens, rašiklį, lengvą užkandį (prie arbatos bus sausainėlis) arba galėsite įsigyti užkandį viešbučio, kuriame vyks seminaras, kavinukėje.

19
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.