Visos dienos

VAIVORYKŠTINIAI VAIKAI KAUNE

Nuo laikų pradžios pasaulis laukė, kada pasirodys Vaivorykštiniai žmonės, su jų begaline meile, priėmimu, ir harmoningu ryšiu su Visata.

Šiuo metu yra transformacijos laikotarpis, ir mes galime atskleisti savyje gebėjimus ir energijas Vaivorykštės žmonių.

 

Šis kursas sukurtas visiems. Kas nori giliai pajausti ir išvystyti savo intuiciją. Jį gali praeiti ir Teta Gyduoliai, ir tie, kurie tik pradeda pažindintis su Teta Gydymo technikomis, ar su jomis yra visiškai nesusipažinęs.

 Mes visi valdome gilias intuityvumo savybes ir kiekvienam iš mūsų yra prieinami tokie sugebėjimai, kaip išgydymas, pokalbis su dievu, aiškiaregystė, empatija, aišiagirdystė, ateities pranašavimai ir daug kitko.

Šios savybės priklauso mums pagal prigimtinę teisę, ir jos yra pas mus visus, bet ne pas visus jos išvystytos vienodai. Jas reikalinga vystyti, treniruoti, kaip raumenis.

Būtent tai mes ir siūlome atlikti šiame kurse: atskleisti, suvokti ir išvystyti savo intuityvias savybes.

Intuicijos ir aiškiaregystės kurse Jus:

— išvystysite savo telepatines savybes ir išmoksite pasiųsti ir priimti mintis.— susipažinsite su kristalais ir jų gydomosiomis savybėmis— išmoksite elgesio su gėlėmis ir gyvūnais— išmoksite intuityviai nuskaityti istorijas ir įsitikinimus, saugomus neorganiniuse objektuose.— susitiksite su savo toteminais gyvūnais ir išmoksite tų savybių, kurių Jums dar trūksta.— išmoksite dirbti su kristaliniu rutuliu, matyti praeitį ir ateitį— išmoksite bendrauti su angelais sargais— išmoksite matyti ir transformuoti Aurą— išmoksite intuityviai nuskaityti kortas—išmoksite žaisti su Būties ĮstatymaisIr dar daug visko !!!!!!Šio kurso įsisąvinimui nėra jokių išankstinių reikalavimų, jis prieinamas visiems.

Teta Gydymo kursas „ Vaivorykštiniai vaikai“ , yra skirtas intuicijos aktyvavimui  ir išvystymui.

Kurso programoje:Smegenų Teta bangos ir patekimo į Teta bangų stadiją meditacija.Kas yra Vaivorykštės vaikai?Empatijos vystymas. Empatinis informacijos nuo objekto nuskaitymas.Kas tai yra 7-asis Būties Planas, ir kaip su juo susijungti.Kaip matyti viduje kūno ir kaip liudyti.Grupinis išgydymas.Augalai ir juos saugančios dvasios.Bendravimas su gyvūnais.Bendravimas su Aukščiausiuoju Aš.Būgnų ritualas ir susitikimas su savo Jėgos Gyvūnu.Eterinių aliejų panaudojimo praktika.Kristalų magija. Išgydymas kristalų pagalba. Kristalų dėlionė.Darbas su įsitikinimais ir Vidinio vaiko jausmais.Kaip pasiųsti sau meilę.Sudaužytos Sielos išgydymas.Bendravimas su Angelais-sargais bei Dvylikos Taryba.Išsilaisvinimas nuo klajojančių dvasių.Aiškiaregystės praktika.Kaip matyti ir transformuoti Aurą.Intuityvaus kortų nuskaitymo praktika.Kaip minčių jėga judinti daiktus.Kaip žaisti su Būties Įstatymais.Kaip atsiminti ateitį.

 

Vaikai ir paaugliai apmokomi skirtingose grupėse, nes jiems skiriama atskira  programa, atitinkanti amžiaus tarpsnius. Kursas vaikams ir paaugliams taip pat įvyks greitu metu. Sekite informaciją. 

Į šį suaugusių kursą kviečiami suaugusieji ir paaugliai nuo 15 m.

 

 Kurso kaina 350 Eur. Pervedus 50 Eur avansą iki Birželio 15d., išankstinės registracijos kaina sudaro 270 Eur. Kartu su savimi atsivedant jaunuolį , ar šeimos narį, antram dalyviui yra 50% išankstinės arba, registruojantis po išankstinės registracijos termino, 50% pilnos kainos

19
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.