Visos dienos

Solange & Toi - mamos diena prancūziškai

Mamos diena viena svarbiausių švenčių metuose, nes jei nebūtų šių nuostabių moterų, nebūtų ir mūsų. Tad artėjant šiai ypatingai dienai, mes norime nuoširdžiai padėkoti visoms mamoms ir ruošiame joms nuostabų koncertą „SOLANGE & TOI - mamos diena prancūziškai", o kiekviena atėjusi mama dar gaus dovanų staigmenėlę. Mes jums dovanojame jaukų vakarą su prancūziškomis melodijomis, o jūs atsineškite
savo šypseną.

Su meile, Solange & Toi.

SOLANGE & TOI - tai unikalus muzikinis projektas užgimęs prancūzaitės sielos gelmėse. Tai magiškas, prancūziškos auros atspindys. Nuo gražiausių Edit Piaf dainų iki negirdėtų aštuoniasdešimtųjų prancūziškų miuziklų, nuo Celine Dion aistringiausių baladžių iki cirko muzikos motyvų. Dainos skamba kiekvienoje širdyje, istorijos skamba kiekvienoje sieloje. Jausmingas, jautrus bei šiltas Solange balsas skamba kaip virpulys. Pianistas šokantis muzikoje ir Solange nuves žiūrovą į nuostabią, jautrią prancūziškos kilmės kelionę...

Atlikėja Solange Rigaud gimė 1989 m, Montpellier, Prancūzijoje. Ji yra dainininkė, aktorė, muzikantė, kūrėja. Ji – lyrinės, romantinės, muzikos kūrėja ir puoselėtoja. Atlikėja yra kilusi iš Pietų Prancūzijos, taėiau gyvena, kuria ir dainuoja su savo širdimi Lietuvoje jau aštuoni metai. Jai Lietuva - antra šeima. Baigusi Muzikinio Teatro bakalaurą Vilniaus kolegijoje, ji netrukus dalyvavo įvairiuose muzikiniuose projektuose, filmavosi kino filmuose (buvo nominuota Sidabrinės Gervės nominacijai), kūrė ir rašė dainas.

Tačiau muzika ją – supa nuo mažens. Solange studijavo prancūziškoje prestižinėje Nacionalinej Muzikos Konservatorijoje (Blois mieste) kurioje ji 10 metų studijavo fortepijoną, choro dainavimą, solfedį. Muzika - kaip antra kalba. Dainuoti - kaip kvėpuoti. Šis projektas - Solange vaikystės muzika, kurioje gausu Lietuvoje dar nežinomų dainų.

„Aš noriu supažindinti Lietuvos publiką su be galo brangiomis bei įdomiomis prancūzų atlikėjų dainomis, kurios čia dar niekada neskambėjo " – sako ji.

Pianistas Lukas Gedvilas gimė 1996, Kaune. Pirmoji pažintis su fortepijonu įvyko kai Lukui buvo devyneri metai. Jis Kaune mokėsi vyr. mokytojos Vidos Grigaitienės ir mokytojos ekspertės Rasos Derbutienės fortepijono klasėse. 2009 m. Lukas tapo laureatu prestižiniame  „Balio Dvariono stygininkų ir pianistų respublikiniame konkurse“ ir buvo pakviestas mokytis Nacionalinės M.K. Čiurlionio menų mokyklos neakivaizdiniame skyriuje, Indrės Baikštytės fortepijono klasėje. Dabar Lukas Gedvilas yra Lietuvos muzikos ir teatro akademijos studentas ir mokosi žymios pianistės, pedagogės prof. Aleksandros Žvirblytės klasėje.

Lukas yra pelnęs daug apdovanojimų respublikiniuose bei tarptautiniuose konkursuose, taip pat yra dalyvavęs tarptautiniuose festivaliuose ne tik kaip solistas, bet ir kamerinio ansamblio sudėtyje.

Data: Gegužės 7 d.

Laikas: 18 val.

Bilietai:
https://www.houseofpuglu.com/lt/renginiai/solange-toi-mamos-diena-prancuziskai?tickets

Koncerto dieną bilietai brangs.



28
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.