Visos dienos

Vilniaus universiteto Karjeros Dienos '17 Kaune

Balandžio 26 dieną, Vilniaus universiteto Kauno fakulteto (VU KnF) studentų atstovybė kviečia visus studentus ir miesto svečius apsilankyti „Karjeros dienose“ (Muitinės g. 8). Šio renginio metu turėsite išskirtinę galimybę susipažinti iš arčiau ir pabendrauti su savo darbą gerai išmanančiais lektoriais.

„Šiuolaikiniai studentai dažnai susiduria su motyvacijos stoka. „Karjeros dienos“ – renginys, kuris motyvuos kiekvieną jauną žmogų siekti savo tikslų ir rasti tinkamą kelią svajonės link. Renginio metu studentai ir svečiai turės galimybę pasisemti idėjų iš karjeros aukštumas pasiekusių žmonių, kurie praves paskaitas ir pasidalins savo patirtimi“, – mintimis apie „Karjeros dienų“ renginio išskirtinumą ir tikslą dalijasi pagrindinis koordinatorius Dominykas Galkus, Vilniaus universiteto Kauno fakulteto ekonomikos ir vadybos III k. studentas.

Šiais metais, VU KnF „Karjeros dienose“, lektoriai papasakos įdomias, kvapą gniaužiančias istorijas, o „Kontaktų mugėje“, verslo patarimus dalins įmonės: „Acme“, „Žemaitijos pienas“, „Transcom“, „DNB“, „Maxima“, „Rimi“, „BCE“. Šių metų renginio šūkis „Kada, jei ne Dabar?“ ragina visus jaunus žmones nieko nelaukti ir pradėti jau dabar kurti savo karjerą! 

Renginio tvarkaraštis:

 10:00 val. – 15:00 val. „Kontaktų mugė“. Mugės metu, studentai ir svečiai galės pabendrauti su įmonių atstovais.

10:00 val. pirmoji paskaita su žinomu kelionių organizatoriumi, įmonės Traveldeals LT, UAB vadovu  ir keliautoju Rimvydu Širvinsku-Makaliumi. Paskaitoje Makalius papasakos su kokiais sunkumais susiduria jauni žmonės pradėdami verslą ir kodėl nereikia bijoti, jei dar esi neapsisprendęs, ką nori veikti gyvenime. Kelionių organizatorius atskleis, kokius pirmuosius žingsnius reikia žengti, jei jaunas žmogus nori pradėti savo verslą.

12:00 val. antroji paskaita su žurnaliste, rašytoja, režisiere ir scenarijų autore Akvile Kavaliauskaite. Dauguma ją žino iš LRT laidos „Emigrantai“ su kuria žurnalistė keliauja po pasaulį ir kalbina ten gyvenančius tautiečius. Akvilė Kavaliauskaitė papasakos su kokiais sunkumais tenka susidurti rašant knygą ir koks jausmas aplanko matant savo darbą knygynų lentynose. Sužinosime ir apie žurnalistinio darbo ypatumus. Taip pat ji prižadėjo atskleisti, kaip parašyti įdomias, "užkabinančias" istorijas socialiniuose tinkluose, kad sudomintumėme savo skaitytojus ar sekėjus.

13:45 val. Vilniaus universitete Kauno fakultete svečiuosis lietuvių kino režisierius ir prodiuseris Arūnas Matelis, gavęs Amerikos režisierių gildijos apdovanojimą už dokumentinį filmą „Prieš parskrendant į žemę“. Taip pat šis žmogus yra įkūręs vieną iš pirmų kino studijų „Nominum“ Lietuvoje.  Garsus lietuvių režisierius papasakos apie visas filmų kūrimo subtilybes bei supažindins su kino industrija.

15:30 val. ketvirtoji paskaita, kurią ves visiems gerai žinomas rašytojas, žurnalistas, etiketo bei laikysenos konsultantas, nuolatinis didžiausių Lietuvos periodinių leidinių autorius – Giedrius Drukteinis. Vilniaus Universiteto bei Vilniaus Dailės Akademijos lektorius, nuo 1999 metų skaito paskaitas ir veda seminarus Lietuvos ir užsienio verslo, akademinėms bei valstybinėms institucijoms. Šiais metais Giedrius praves paskaitą ir Vilniaus universiteto Kauno fakulteto studentams bei svečiams.

„Karjeros dienos“ – puiki galimybė plėsti Tavo pažinčių ratą! Kada, jei ne Dabar!?

Straipsnio autorė

Paulina Taškutė

19
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.