Visos dienos

KAIP APSAUGOTI SAVO IR KITO VAIKUS?

KAIP APSAUGOTI SAVO IR KITO VAIKUS?

SEMINARAS SKIRTAS SUAUGUSIEMS

Tėvams vaikai visą gyvenimą liks vaikai.

Klaipėdoje gegužės 18d.
Kaune gegužės 23d.
Vilniuje gegužės 25d.

Lektorius Jurgis Ašmonas jau 20 metų dirbantis su jaunimu ir vaikais sukaupė didelę patirtį apie tai ką galime pavadinti - BJAURI TIESA.

Paskaitos pravestos tūkstančiams asmenų: vaikams, mokiniams, studentams, policijos pareigūnams, mokytojams, jaunimo darbuotojams, politikams.

Seminaras skirtas tiems kas nori išgirsti kas gali laukti kelyje nuo vaiko iki studento, visa patirtis - tikros istorijos.

TIKROS ISTORIJOS:

Viena iš daugelio asmeninių patirtų istorijų - TIKRA ISTORIJA: nuveštas į mišką paklupdomas ant kelių ir įremtas į galvą ginklas. Kaip elgiausi, kodėl taip nutiko ir kokios pasekmės ir kas vyko toliau? Ar gali taip nutikti ir Tavo vaikui? Diskusija verta dėmesio.

Viena iš daugelio asmeninių patirtų istorijų - TIKRA ISTORIJA: tranzavimas buvo hobis net 7 metus, kurio metu teko tranzuoti po visą Lietuvą, bei kartą paragautas ir Europos kelias, keliaujant į Angliją. Buvau temtas automobiliu, kai įsikibęs laikiausi, kad nepavogtų daiktus.Girtas vairuotojas važiavoautostradoje prieš eismą, kai vežė mane. Nuovargis ir išsekimas, šaltis ar karštis veikia ne tik fiziškai, bet ir psichologiškai. Ar leisti tranzuoti paaugliams ir ar žinote, kada Tavo vaikai tranzuoja? Diskusija verta dėmesio.

Viena iš daugelio asmeninių patirtų istorijų - TIKRA ISTORIJA: draugas, su kuriuo mataisi kiekvieną dieną, kalbėsi taip dažnai telefonu ir staiga vieną dieną jis dingsta, ką daryti? Ką daryti kai nemiegi septynias paras, nes draugas neinformavo kur jis, kai neina sukontaktuoti, kai draugo kambariokas sako išėjo užvakar ir nežino kur, bet jo jau nematė. Dariau didžiausią klaidą: laukiau. Žinoma sulaukiau, jis atsirado ir mes vis dar draugai. Bet septynios paros kankinimosi nežinomybėj kai nemiegi visiškai, o užmerkus akis iš nuovargio, prabundi kas 20min, tai buvo išbandymas.

PO DAUGELIO ĮVYKIŲ SUKRĖTUSIŲ LIETUVĄ:
Nužudyti vaikai, nužudyta dėl automobilio, žaidimas MĖLYNASIS BANGINIS ir dar daugiau,

Nusprendžiau savo patirį pasidalinti ir su Tėvais. Kaip reaguoti į ekstremalias situacijas Tėvams ir vaikams?

TOKIAME SEMINARE JŪS DAR NEDALYVAVOTE - ATVIRUMAS IR TIESA JUS GALI PAŠIURPINTI.

Kviečiame į interaktyvų seminarą: Kaip apsaugoti savo ir kito vaikus? Vaikai ir tėvai tai dvi skirtingos kultūros. Kaip išvengti konfliktinių situacijų namie ir gatvėje, kieme ir mokykloje, kaip elgtis ekstremaliomis situacijomis, kaip suteikti savo vaikui emocinį stiprumą. Įvairiausi išbandyti metodai.

Vis dar susiduriama su problemomis kalbant apie lytiškumą, kur tam tkrais atvejais nukenčia santykiai tarp tėvų ir vaikų, Vaikai kartais priima blogus sprendimus sunkiomis minutėmis, kokias klaidas daro Tėvai. Kaip to išvengti?

Šis seminaras skirtas informuoti Tėvus ar jaunimo darbuotojus, su kuo gali susidurti vaikai, peržvelgti savo nuostatas, kaip kalbėtis su jaunimu apie tai, kas jiems svarbu.

Perspėjimas: Seminaras skirtas suaugusiems (18+). Seminaro metu žodyne bus daug negražių žodžių ar nepadorių išsireiškimų. Deja, tai neatsiejama šiuolaikinio jaunimo kalbos dalis.

Seminaro trukmė: 4 val.
Dalyvavimas seminare kaina nuo 9 iki 20 eurų
Daugiau klausimų facebook, arba el. paštu: info@verslopartneriai.lt

19
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.