Visos dienos

Pažaislio liepų alėjos vakarai: Jurga Šeduikytė

Pažaislio liepų alėjos vakarus pradės Jurga Šeduikytė

Kaune, Pažaislio vienuolyno apsuptyje, startuoja penktasis koncertų ciklas „Pažaislio liepų alėjos vakarai“. Aštuonių skirtingų koncertų cikle geros muzikos ekspertai „Bardai LT“ ir svetingumo kompleksas „Monte Pacis“ kvies pasiklausyti Juozo Erlicko, Domanto Razausko, A.Smilgevičiūtės ir grupės „Skylė“ akustiškai, Rolando Kazlo ir Pakeleivių, Andriaus Kaniavos ir draugų, grupės „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“, dainuojančių aktorių Kosto Smorigino, Vlado Bagdono ir Vido Petkevičiaus koncertų. O gegužės 31 d. 19 val. koncertų ciklo atidaryme bus laukiami visi Jurgos Šeduikytės talento gerbėjai. Prasidėjusios vasaros proga koncertas yra skiriamas tiems, kurie pasiilgo jaukaus, šilto ir gyvo skambesio.

Apibūdinti dainininkę Jurgą Šeduikytę geriausiai tiktų šie žodžiai: talentinga, kūrybinga, populiari, nuolat kupina naujų idėjų, mokanti kiekvieną gerbėją užburti savo atliekamos muzikos garsais. Tokia Jurga žada būti ir šiame koncerte, kuriame lauks daug naujų neužmirštamų prieskonių! Jos kūryba pasirodys šviesesnė, su naujais atspalviais, o dainose suskambės daugiau optimizmo. Per pastaruosius porą metų pakito ne tik dainininkės muzika, bet ir jos pačios stilius, o visą saują naujovių tik dar labiau padės atskleisti ypatinga vienuolyno erdvė.

Pasauline tendencija vis dažniau tampa atlikėjų solo performansai, kada scenoje žiūrovams jie pasirodo visiškai vieni. Tokius koncertus jau pamėgę tokios garsenybės kaip Ed Sheeran, James Bay, „Passenger“. Jurga neatsilieka ir šiame koncerte muzikos mylėtojams taip pat surengs melodingą solo pasirodymą - dainuos ir gros scenoje viena pati.

Programoje skambės hitais tapusios atlikėjos dainos, kūriniai iš muzikinio albumo „Giliai vandeny”, kuris savotiškai yra panašus į dainininkės prieš dešimtmetį pristatytą pirmąjį albumą „Aukso pieva“. Taipogi skambės ir akustinės naujausio albumo NOT PERFECT dainos. Aktorės duoną kine ir teatre išbandžiusi Jurga Šeduikytė yra mylima ir vertinama ne tik šalies populiariosios muzikos klausytojų: prieš dešimt metų Jurga sulaukė pripažinimo Miunchene vykusiuose „MTV Europe Music Awards 2007“ apdovanojimuose ir iš amerikiečių popmuzikos dievuko Justino Timberlake’o rankų atsiėmė MTV apdovanojimą „Best Baltic Act“ nominacijoje.

Jurgai visada buvo svarbūs jausmai, nuoširdumas, natūralumas, kokybiškas vokalas, todėl ir šiame vasaros koncerte atlikėja savo gerbėjams atiduos visą save ir parodys ką sugeba geriausio. Susitikime erdvėje po atviru dangumi.

----------------------

Koncertų ciklas „Pažaislio Liepų alėjos vakarai“ kviečia pabūti unikalioje aplinkoje ir pajusti gamtos bei ramybės pulsą, pailsėti ne tik fiziškai, bet ir dvasiškai, ar net praturtėti ir atrasti gerovę muzikoje (esant lietingam orui, organizatoriai kviečia pasirūpinti skėčiais ir apsauga nuo lietaus). Prieš koncertus žiūrovai galės pasigrožėti naujausiais Mercedes-Benz modeliais.

28
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.