Visos dienos

Viešasis kalbėjimas moterims „Atrask save kaip kalbėtoją“ su Vidu Lisausku

Šiuose praktiniuose viešojo kalbėjimo mokymuose moterims, kitaip, nei įprastai neišgirsite viešojo kalbėjimo technikų. Čia Jūs susipažinsite su viešuoju kalbėjimu IŠ NAUJO ir pajusite tikrą norą kalbėti viešai! Jūs tiesiog pamilsite kalbėjimo su auditorija procesą ir juo mėgausitės.

Sunku patikėti? Kyla klausimas kodėl? Todėl, kad būsite savimi ir pagaliau sukursite ryšį.

Ryšio kūrimas su auditorija yra viena kertinių patogaus ir malonumą suteikiančio viešojo kalbėjimo dedamųjų.

Mokymai skirti MOTERIMS, kurios:

• nori gebėti kalbėti viešai LAISVAI;
• turi viešojo kalbėjimo baimę;
• nepasitiki savimi kalbėdamos viešai ir vengia kalbėjimo proceso;
• nėra atradusios savo, kaip kalbėtojos išskirtinumo;
• jaučiasi nejaukiai prezentacijų ar pasisakymo metu;
• nesukuria arba retai sukuria santykį su didele ar maža žmonių auditorija;
• susidūria su iššūkiais pristatydamos savo idėjas;
• veda mokymus, vadovauja žmonių grupei, dažnai kalba prieš didelę auditoriją ar kasdien dirba su klientais;
• yra pradedančios viešosios kalbėtojos ar jau pažengusios viešajame kalbėjime moterys, bet vis dar susiduriančios su nepatogumo jausmu kalbant viešai.

Mokymus veda – tarpasmeninio bendravimo, viešojo kalbėjimo ir prezentavimo treneris, verslo konsultantas ir mentorius Vidas Lisauskas.

Tai mokymai NE apie viešąjį kalbėjimą bendrąja prasmę! Tai mokymai apie MOTERS viešąjį kalbėjimą. Mokymuose suteikiama informacija bei metodikos pritaikytos moteriškai auditorijai ir moters įgūdžių atskleidimui kalbant viešai.

Ar žinote, kad auditorijos klausytojų dėmesys priklauso nuo to, kaip su jais sukuriate santykį? Ar žinote, kad siekiant išvengti streso ir baimės, žiūrėjimas į tašką tolyje, nepadės pasiekti Jūsų asmeninių kalbos sakymo tikslų?

Mes Jums siūlome į viešąjį kalbėjimą ir jo principus pažvelgti KITAIP ir pradėti ne nuo technikų, o NUO SAVĘS. Taip, geriausia kalbėtoja jau yra Jumyse, tik reikia laiko ir vietos tai atskleisti.

Svarbiausia – ne žodžiais bandyti kurti santykį, bet PAJUSTI santykį ir leisti jam žodžiais SKLEISTIS!

Juk Jūs esate Moterys: plepios, atviros, nuoširdžios, kuriančios artimą ryšį, ypatingai užjaučiančios ir intuityviai tikinčios savo mintimis bei sprendimais. Tad panaudokite visus savo stipriausius sugebėjimus kalbėdamos viešai!

Po mokymų Jūs:
– pradėsite atrasti save kaip kalbėtoją;
– pamiršite nejaukumo jausmą kalbant viešai;
– kalbėsite laisvai, pasitikinčiai savimi ir nevengsite pasisakyti;
– suvoksite santykio kūrimo su auditorija esmę, svarbą ir galimybes;
– kursite santykį su auditorija, kuris padės Jums pasiekti kalbos tikslų;
– ugdysite gebėjimą susikoncentruoti į sakomą kalbą;
– sužinosite, kaip kalbos metu pasirodyti profesionaliai;
– pakeisite susiformavusį standartinį požiūrį į viešąjį kalbėjimą.

Tapkite kalbėtoja, kurią visada girdi! Ženkite karjeros keliu dar lengviau ir toliau su didesniu pasitikėjimu savimi, nes Jus išgirsta, Jus supranta, Jūsų nori klausyti!

Ir nesvarbu, kas Jūsų auditorija …
…200 žmonių konferencijos metu…
…1 Jūsų vadovas klausantis argumentų Jūsų paaukštinimui…
…10 kolegų, besigilinančių į Jūsų pristatomą projektą…
…3 klientai, eilėje laukiantys Jūsų aptarnavimo…
…5 su Jūsų nuomone nesutinkantys verslo partneriai…

Klausytojų auditorija ir viešasis kalbėjimas prasideda nuo DVIEJŲ žmonių dialogo. Todėl viešojo kalbėjimo įgūdžiai yra neišvengiamai reikalingi šiuolaikinėje visuomenėje, kuriuos svarbu nuolat aktyvuoti, kol kalbėdami pasijusite laisvai.

Šis praktinis 6 valandų seminaras sukurtas specialiai Jums, “Studija 365” lankytojos. Toms, kurios nori praturtinti savo komunikavimo kokybę ne tik su klientais, kolegomis, vadovais, pristatydamos idėjas, pranešimus, projektus, bet ir bendraminčiais, artimaisiais, kasdien komunikuodamos, nesvarbu su kokio dydžio ir tipo auditorija.

Jūs treniruositės ne kaip žodžiais BANDYTI sukurti santykį su klausytoju, o kaip PAJUSTI santykį ir nevaržyti jo skleidimosi Jūsų ŽODŽIUOSE!

Kviečiame skirti ypatingai naudingo laiko sau ir palengvinti savo dažnai įtemptą kasdienybę.

Seminaras skirtas moterims, kurios nenori naudoti įmantrių technikų, o yra pasiruošusios atskleisti savo, kaip kalbėtojos, UNIKALUMĄ.

Ir prisiminkite – nėra, atsakymo į klausimą: “Kaip kalbėti yra GERAI, o kaip BLOGAI?”. Jūs tiesiog arba išnaudojate savo galimybes, arba ne…

ATSILIEPIMAI apie lektorių:

” Tu profesionalas – nes išgirdai, leidai nukrypti nuo temos ir vėl kažkaip gražinti atgal. Nepatiko, kai pasakei: „ Negalvok kalbėdama tik kaip tu pati atrodai, kalbėk auditorijai.“, bet …..tai tiesa, labai norėjau kalbėdama visiems patikti, įtikti, gerai pastatei į vietą, o, svarbiausia, kažkaip taktiškai, lengvai.
Nežinau, kaip tu atidarei tas „čiakras“, bet kalbas sakau ir vedu mokymus su malonumu, galvodama apie tai, ką noriu pasakyti būtent tai auditorijai.”

Jurgita Juciūtė, “Mary Kay” kosmetikos produktų konsultantė, Vedančioji pardavimų direktorė

“Mokymai buvo inovatyvūs, įdomūs, lektorius labai betarpiškas, mokantis uždegti auditoriją ir įtraukti ją į darbą. Apie tokius mokymus sakoma, kad laikas neprailgo.”

Rasa Dikevičienė, Trakų švietimo pagalbos tarnybos direktorė
***
Data: 2017.03.25
***
Laikas: 10:00-17:00 val. (su 1 val. pertrauka)
***
Vieta: “Studija 365”, V. Grybo g. 17, Vilnius
***
Kaina: 75 EUR
***
Po mokymų išduodami vardiniai PAŽYMĖJIMAI.
***
Būtina registracija: studija365@gmail.com arba telefonu +370 626 22844. Galutinai registracija patvirtinama po apmokėjimo. Banko sąskaitos numerį atsiųsime užsiregistravusiems.
***
Mokymus veda – Vidas Lisauskas.

“Santykis suteikia progą būti išgirstam,” – sako Vidas Lisauskas, tarpasmeninio bendravimo, viešojo kalbėjimo ir prezentavimo treneris, verslo konsultantas ir mentorius. Vidas yra buvęs viceprezidentu viešojo kalbėjimo ir lyderystės klube “First Toastmasters of Lithuania” (2014-2015), 3 kartus įvertintas kaip geriausias kalbėtojas klube. 2016 metais klube pelnė geriausios metų kalbos bei geriausio kalbų vertintojo apdovanojimus. 2015-2016 m. dėstė viešojo kalbėjimo paskaitas Socialinių Mokslų Kolegijoje bei buvo viešo renginių ciklo “Aš neBIJAU kalbėti viešai 2016” bendraorganizatorius ir lektorius. Vidas turi 8 metų patirtį dirbant su mokymų kūrimu ir įgyvendinimu įmonėse, atvirose grupėse, individualaus ir verslo konsultavimo srityje bei derybose su aukštus reikalavimus keliančiais klientais. Šiuo metu savo kalbėjimo įgūdžius profesionaliai taiko būdamas pardavimų vadovu tarptautinėje pramonės ir logistikos segmentui IT sprendimus diegiančioje įmonėje.

“Kai manęs žmonės klausia, ar turiu paslaptį, kas man padeda pasakyti geriausią vakaro kalbą, atsakau – viskas paprasta, tiesiog ateinu į renginį anksčiau ir bendrauju su renginyje dalyvaujančiais žmonėmis, susipažįstu, stebiu aplinką, bandau pajausti bendrą vyraujančią žmonių nuotaiką ir suprasti, ko jiems būtent šiandien reikia. Paprastai pasakius – kuriu santykį su auditorija, nes manau, kad tai yra pats svarbiausias bet kokio ir bet kur kalbėjimo principas.

Žmonės įpratę kurti santykį tik žodžiu ir tikisi norimo rezutato, tačiau ne visada pavyksta santykį sukurti tokį, kokiam išsikeltas tikslas. Tuo tarpu, stengiantis pajausti santykį, įsigilinti į klausytoją taip, lyg jis būtų tuo metu pats svarbiausias žmogus, padeda sukurti abipusį bendravimą, susikalbėjimą, sulaukti grįžtamojo ryšio ir dažnai tokio, kokio tikiesi. Tai suteikia galimybę būti išgirstam.

Ypatingai moterys turi puikią dovaną kurti santykį, klausyti, pajausti, todėl matau būdus, kaip galima šiuos gebėjimus išlaisvinti ir panaudoti kalbant viešai, vedant derybas, bendraujant kasdien, joms svarbiose situacijose.”

26
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.