Visos dienos

„Sveikatai palanki vaikų mityba“. Atsiveskite ir vaikus!

Seminaras Vilniuje (04.25-26 d.) su maisto degustacija „Sveikatai palanki vaikų mityba“. Atsiveskite ir vaikus!


Seminaras skirtas - visai šeimai: tėveliams, turintiems nuo 1 iki 14
metų vaikus, taip pat seneliams, ugdymo įstaigos personalui, virėjoms ir
dietistams, viešojo maitinimo įstaigų virėjoms ir maisto technologams.

Į seminarą kviečiame atsivesti ir savo mažuosius (nuo 3 m.). Esančioje
šalia salėje su vaikučiais užsiims Renginiukas.lt personažas Braškė,
supažindins su sveikatai palankiu maistu, kartu gamins sveiką užkandį,
žais ir linksmins.


1 diena – balandžio 25 d. pradžia 16 val.

Ką vaikai turi valgyti?
Sužinosite, ką vaikai turi valgyti, kas turi sudaryti jų valgiaraštį, kad mityba būtų pilnavertė ir subalansuota.
Taip pat analizuosime naujausius Lietuvos sveikatos apsaugos
ministerijos nustatytus reikalavimus darželių ir mokyklų organizuojamam
vaikų maitinimui.

Kokie produktai sveikatai palankiausi?

Išmoksite lengvai ir greitai iš prekių gausos išsirinkti kokybiškiausius
ir sveikatai palankiausius produktus. Sužinosite, į ką svarbiausia
atkreipti dėmesį juos perkant.

Kaip gaminti, kad nesugadinti?

Išsirinkę reikiamus ir kokybiškus produktus, sužinosite, kaip gaminti,
kad išliktų kuo daugiau maistinių medžiagų ir vitaminų, kaip gaminti,
kad nesusidarytų kenksmingų medžiagų. Taip pat, kaip ir ką gaminti, kad
vaikams patiktų.

2 diena – balandžio 26 d. pradžia 16 val.

Sveikatai palankiausių produktų rinkimas

Iš atsineštų produktų ar jų nuotraukų (sudedamųjų dalių sąrašo ir
maistingumo deklaracijos) rinksime sveikatai palankiausius maisto
produktus. Po šio, kartu atlikto, tyrimo ir analizės dažniausiai perkamų
produktų etikečių jau net nebereikės skaityti, nes žinosime konkretų
produktą, kuris iš visos pateikiamos maisto produktų grupės yra
kokybiškiausias.

Patiekalų receptai ir idėjos
Sveikatai
palankaus maisto technologė ir sveikos gyvensenos propaguotoja Raminta
Bogušienė pasidalins idėjomis, kokius patiekalus galima pagaminti, kad
iš įvairių kruopų ne tik virtume košes, bet ir pagamintume įdomesnių
valgių, kurie būtų patrauklesni mūsų vaikams. Taip pat pasidalins keletu
konkrečių receptų. Kaip kepti viso grūdo blynus? Kaip gaminti
maistingus keksiukus, sausainius ar pyragus
Pusryčių ir vakarienės mitybos planas

Kiekvienas susidėliosite savo vaikui ar visai šeimai visos savaitės
pusryčių, vakarienės planą. Taip pat sužinosite priešpiečių dėžutės
idėjas. Beliks iš anksto nusipirkti produktus visai savaitei ir nebeliks
rytais ir vakarais klausimo – ir ką gi pagaminti šįkart? Atrasite
daugiau laiko sau!

Seminaro laikas:
I dalis. balandžio 25 d. (nuo 16:00 val. iki 18:30 val.)
II dalis. balandžio 26 d. (nuo 16:00 val. iki 18:30 val.)

DALYVAUDAMI ŠIAME SEMINARE REMIATE INICIATYVĄ "SVEIKATAI PALANKI UGDYMO ĮSTAIGA", PLAČIAU: http://sveikataipalankus.lt/sveikatai-palankiu-ugdymo-istaigu-tinklas/
Vienos dienos dalyvavimo kaina asmeniui (su maisto degustacija) – 25 €
Dviejų dienų dalyvavimo mokestis asmeniui (su maisto degustacija) – 40 €
Papildomas mokestis už vaiką 5 € /1 diena.

Išklausę
abiejų dienų paskaitas gausite diplomą (jei reikalinga), kad dalyvavote
6 valandų seminare "Sveikatai palanki vaikų mityba".

Maisto produktų rėmėjas: UAB “LIDL LIETUVA” #LidlLietuva
Daugiau informacijos: projektai@sveikataipalankus.lt arba tel. 865758808

22
Spalis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Spalis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31