Visos dienos

Sekmadienio popietė tema „Moteris ir jos grožis“

 Moters prigimtis - skleisti grožį, būti grožiu, kurti harmoniją, spinduliuoti meile ir šviesa. Kiekviena moteris viduje jaučia, kad tai yra tikrasis jos pašaukimas, tačiau ne retai jaučiasi per daug pavargusi, kad galėtų tai daryti....

Vasario 26 d. nuo 13 iki 18 val. kviečiame susiburti į jaukų moterišką ratą, pakalbėti apie įvairiapusį kiekvienos moters grožį, kaip jį puoselėti savyje, aplink save, o antroje, praktinėje susitikimo dalyje, išsilaisvinsime nuo emocijų, kurios trukdo moters grožiui atsiskleisti.

Registruotis prašome čia: https://studija.typeform.com/to/L2J137

Moters grožis yra trijų lygių, apie juos ir kalbėsime paskaitoje. Kiekvienas lygis yra labai svarbus moters vidinei pusiausvyrai kurti. O vidinė pusiausvyra yra taikos su savimi ir aplinkiniu pasauliu paslaptis.

Pirmoje seminaro dalyje kalbėsime apie moters:
* Išorinį grožį - kodėl svarbu prižiūrėti savo kūną, puoštis, kuo skiriasi seksualumas ir moteriškumas, kaip pritraukti laimę ir sėkmę tinkamai rengiantis, mistinė moters plaukų galia.

* Vidinį grožį - kokias vidines, charakterio savybes moteris turėtų puoselėti savyje, kad jos gyvenime būtų daugiau harmonijos, kokiais moteriškais būdais galima laimėti viską pasaulyje ir tuo pačiu, kad visi liktų laimingi ir patenkinti?

* Dvasinį grožį - tai vidinis spindėjimas, kuris pripildo moterį ypatinga Moterriška jėga.

Pirma dalis grindžiama senovinėmis Vedų žiniomis, kurios pritaikytos šiandienai keičia gyvenimus į gerą.

Antroje, praktinėje dalyje, išmoksite paprasto būdo, kaip išsilaisvinti nuo emocijų, kurios temdo kiekvienos moters prigimtinį švytėjimą.

Antra dalis yra grįsta Emocinės laisvės technika (ELT), kuri yra metodas, itin efektyviai padedantis žmogui pasijausti geriau bet kokioje situacijoje. Žinoma, kuo lengvesnė emocinė problema, tuo greitesnis ir didesnis efektas. Sudėtingoms, įsisenėjusioms emocinėms problemoms ar emocinėms traumoms spręsti ELT taip pat yra puiki priemonė, tačiau čia jau reikia labai gero šios technikos pažinimo ir puikaus išmanymo kaip ją taikyti.

Emocinės laisvės technika – tai modifikuota poveikio terapija, šiuolaikinė psichologija puikiame derinyje su Rytų medicina. Emocinės laisvės technikos metu, baksnojant tam tikrus meridianų taškus tam tikra seka, ne tik sustabdoma stresinė organizmo reakcija, bet, kai baksnojimo metu galvojama apie nemalonias emocijas, įvykius, dar ir perprogramuojama limbinė sistema. Kitaip tariant, taikant emocinės laisvės techniką, perprogramuojamos nesąmoningos reakcijos, kylančios iš pasąmonėje įsirašiusių programų.

Ši technika yra švelni ir saugi, besilaukiančios moterys taip pat gali ją naudoti.

Seminarą veda Asta Ivaškevičiūtė, viena iš VšĮ „Savęs pažinimo ir saviraiškos studija“ įkūrėjų, lektorė, Emocinės laisvės technikos praktikė.

Daugiau apie Astą http://astaivaskeviciute.weebly.com/
Astos paskaitų įrašai: https://www.mixcloud.com/arcana-siddhi-devi-dasi/

Seminaro data: vasario 26 d. nuo 13 iki 18 val. (5 val.)
Seminaro metu vyks kavos/arbatos pertraukėlės.

Seminaro kaina: 20 eur.
Dviems draugėms kaina: 30 eur.

Už seminarą sumokėti galėsite vietoje grynaisiais pinigais.

Seminaras vyks Savęs pažinimo ir saviraiškos studijoje, adresu Vytenio g. 10, Vilnius. Įėjimas iš kiemo pusės.
Www.pazinimassaviraiska.lt

Registruotis prašome čia: https://studija.typeform.com/to/L2J137

Būsime dėkingi, jei pasikeitus planams apie tai mus iš anksto įspėsite.

Daugiau informacijos el.p. pazinimas.saviraiska@gmail.com, tel. 8 604 20 485 (Asta)

Iki malonaus susitikimo!

18
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.