Visos dienos

Kurso poroms „Amžinas medaus mėnuo“ pristatymas

Transformuojantis poros santykių kasdienybę, vienintelis Lietuvoje, praktinis mokymų kursas poroms „Amžinas medaus mėnuo“!
Pagreitink asmeninę evoliuciją augdamas santykiuose.
Atrask besąlygišką meilę, intymumo palaimos dovanas poros gyvenime.

Registruokis į 2017 m. vasario  mėn. 27 d., pirmadienį, 19 val. vyksiantį NEMOKAMĄ kursų pristatymą: https://soulaction.lt/artimiausi-ivykiai/vilniuje-nemokamas-kurso-poroms-amzinas-medaus-menuo-pristatymas/ 

Perkelk poros santykius į kokybiškai naujo suvokimo ir patirties lygį!
Mėgautis vis stipriau liepsnojančia meile, atsidavimu vienas kitam, džiaugtis gurmaniškais intymumo stebuklais ‒ štai taip turėtų atrodyti besivystantys santykiai poroje.

Tobuliems santykiams kurti reikalingi įgūdžiai ir specialios žinios! 
Tu išmoksi ir sužinosi:

Kaip išlaikyti ir auginti meilės ir artumo jausmą
Kaip sukelti ir palaikyti aistrą poroje
Sukurti romantiką: kaip ji atsiranda ir kur dingsta
Rasti ir spręsti konfliktų priežastis
Kas daro laimingą santykiuose vyrą, o kas – moterį
Kokios yra pagrindinės porų bendravimo klaidos ir kaip jas ištaisyti?
Darnaus poros bendravimo metodikos
Buitinis ir sakralus požiūriai į santykius, į moterišką ir vyrišką prigimtis.
Ką reikia žinoti bei mokėti, kad santykiai ir intymumas abiem teiktų pasitenkinimą?
Kaip gimsta dvasinis malonumas intymiame gyvenime?
Intensyvi asmeninė evoliucija augant santykiuose.
…..Ir dar daugiau!

Tai vienintelė tokia efektyvi mokymų programa poroms Lietuvoje!
Profesionalių specialistų pagalba, mokymų metu pora realiai integruoja gautas žinias, praktikas, patyrimus, atranda visiškai naujai vienas kitą ir galimybių būti laimingiems kartu. Nuostabiausia, kad tai nėra tik trumpalaikis patyrimas. Tai realus pokytis, naujos kokybės poros santykių įtvirtinimas!

 „Amžinas medaus mėnuo“ – tai itin efektyvus ir turiningas trijų pakopų mokymas, įsisavinamas paeiliui. Galima mokytis tik pirmą žingsnį (EQ kursą poroms), įgauti įstabią naują kokybę poros gyvenime, ir galima tęsti tobulėjant antroje ir trečioje pakopose. Atskirai mokytis aukštesnėje pakopoje be ankstenių nėra galimybės. Kiekviena kurso dalis padeda išlavinti tokius unikalius gebėjimus, įgūdžius, kurie tampa pamatu kitai mokymų pakopai.

„Amžino medaus mėnesio“ kursą sudaro 3 pakopos:

Emocinio intelekto (EQ) lavinimo kursas poroms (trukmė – 2,5 mėnesio) ir vasaros EQ stovykla poroms (4 dienos). „Amžinas medaus mėnuo“ (9 mėnesių trukmės savaitgaliniai mokymai) ir vasaros mokymų stovykla (4 dienos). Dvi pakopos.

Pora, baigusi visų trijų pakopų mokymą „Amžinas medaus mėnuo“, perkelia savo santykius į visai naują sąmoningumo, meilės, pasitenkinimo ir išminties kokybę.

Jeigu jūs esate pora, norinti ilgai ir darniai būti kartu, jeigu tikite, kad meilė ir trauka turi ne mažėti, o visada džiuginti porą, šie mokymai kaip tik jums. Kursas tinka visoms poroms: ir toms, kurios ką tik susipažino, ir toms, kurios kartu jau ne vienus metus.

Daugiau informacijos apie mokymų temas ir programą:
https://soulaction.lt/mokymai/mokymai-poroms-amzinas-medaus-menuo/

Kursą veda:
Andrė AMIYA Pabarčiūtė – mokymų centro „SoulACTION“ įkūrėja, vadovė, asmeninio ir dvasinio augimo mokymų moterims, vyrams ir poroms programų Moters Magijos Mokykla bei „Amžinas medaus mėnuo“ autorė, emocinio ir dvasinio intelekto lavinimo specialistė, bestselerio „Moters magijos mokykla“ ir knygos „Amžinas medaus mėnuo“ autorė, menininkė, dainininkė, prodiuserė. Mokymus sėkmingai veda jau daugiau kaip 11 metų. Daugiau informacijos www.motersmagijosmokykla.lt

Rimvydas Židžiūnas – mokymų centro „SoulACTION“ įkūrėjas, vadovas. Mokymų programų Moters Magijos Mokykla, „Kūrėjo kodas“, „Amžinas medaus mėnuo“ autorius. Požiūrio plėtimo seminarų, kuriuose apsilankė tūkstančiai žmonių, knygų „Gyvenimo kūrėjas“ ir „Amžinas medaus mėnuo“ autorius, emocinio ir dvasinio intelektų lavinimo specialistas. Mokymus veda jau daugiau kaip 20 metų.

Emocinio intelekto (EQ) lavinimo instruktoriai Justė Gelgotaitė ir Darius Slavinskas

Lauksime tavęs NEMOKAMAME kursų pristatyme
Data: 2017 m. vasario mėn. 27 d.
Laikas: 19:00 val. Atvykimas nuo 18:45 val.
Trukmė: 1,5 valandos
Vieta: viešbutis „Artis Centrum Hotels“, Totorių g. 23, Vilnius

Būtina išankstinė registracija! https://soulaction.lt/artimiausi-ivykiai/vilniuje-nemokamas-kurso-poroms-amzinas-medaus-menuo-pristatymas/

Iki susitikimo!

29
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.