Visos dienos

GINTARĖS DAVAINIENĖS naujų paskaitų ciklas „MOTERIS SU ŠARMU“

 Kviečiame moteris į GINTARĖS DAVAINIENĖS naujų paskaitų ciklo „MOTERIS SU ŠARMU“ pirmąją praktinę paskaitą „Moteriški energetiniai centrai, jų aktyvumo diagnostika ir harmonizavimas unikalių 4D video meditacijų pagalba“!

Praktinė paskaita vyks vasario 22 d. (trečiadienis) nuo 18 iki 20 val., Savęs pažinimo ir saviraiškos studijoje, adresu Vytenio g. 10, Vilniuje (įėjimas iš kiemo pusės).

Registracija: https://studija.typeform.com/to/lzw5LA

Šiais laikais moteriai darosi vis sunkiau suderinti šeimą ir darbą. Labai daug stiprių, įdomių, materialiai apsirūpinusių, siekiančių kuo geresnio išsilavinimo, tobulėjančių dvasiškai moterų, bet nesugebančių tapti laimingomis šalia vyro ar be jo. Vis daugiau vienišų moterų. Stipriai moteriai darosi sunku surasti stiprų, sau lygų vyrą. Arba jeigu moteris gyvena šeimoje, tai jos vyras pamažu tampa dar vienu vaiku šeimoje, o moteris ant savęs apsiima visą šeimos naštą. Nors kuriant santuoką atrodė, kad šalia esantis vyras yra stiprus ir lygus.

Abejais atvejais moteris nesijaučia laiminga ir palaipsniui vis labiau pavargsta, praranda savo moterišką žavesį, nuo jos vyrai ima bėgti arba ima jos nebe pastebėti.

Kai moteris pagaliau tai savyje pamato, ji ima veikti. Paprastai visur mokinama kelti savo moterišką energetiką. Tada moteris pradeda rinktis įvairiausias moteriškas praktikas, kad tą moterišką energiją išjudinti, pakelti.

Bet yra vienas labai svarbus momentas, apie kurį niekas nekalba. Tai, kad pakeliant moterišką energetiką, susiaktyvuoja visi vidiniai kompleksai ir problemos, kurie moteriai reiškiasi dar stipriau ir aktyviau. Todėl norint turėti moterišką laimę neužtenka užsiiminėti moteriškomis praktikomis ir pripumpuoti save moteriška energija, o svarbu harmonizuoti moteriškų energetinių centrų darbą ir daryti tai sąmoningai, suprantant energetinių blokų priežastis, suvokiant kokie tavo veiksmai, jausmai, mintys priveda prie pažeidimų, o kokie harmonizuoja.

Todėl šios praktinės paskaitos metu jūs:
- ne tik susipažinsite su energetiniais centrais ir diagnozuosite jų veiklą, sužinosite kaip šiuo metu dirba visi jūsų moteriški energetiniai centrai (veikia ar yra užblokuoti);
- jūs sužinosite už ką jie atsako ir kuo yra blokuojami;
- bet ir atliksite gilią jų veikimo analizę, kad sąmoningai naudotumėtės jų aktyvavimo meditacijomis ir gautume sau pačią didžiausią ir harmoningiausią naudą;
- sužinosite kas vyksta jūsų gyvenime jeigu vienas ar kitas moteriškas centras veikia neharmoningai, galimai suvoksite kai kurių savo problemų priežastis;
- sužinosite kaip harmonizuoti moteriškų centrų darbą ir kas pasikeis jūsų gyvenime kai juos harmozuosite;
- gausite puikias praktiškai labai lengvai panaudojamas priemones savo centrų harmonizavimui, kurios veikia tikrai labai efektyviai ir kurias galėsite panaudoti visą savo likusį gyvenimą. Jas išbandysime jau užsiėmimo metu.

Dėmesio! Šios žinios apie moteriškus energetinius centrus skiriasi nuo Rytų mokymų apie čakras. Tai - ne tas pats. Šios žinios ir praktikos padės tau išvengti plačiai paplitusių stiprių moterų klaidų ir atvers jums sakralinę informaciją apie save pačią, tiksliau apie tai, kaip funkcionuoja jūsų moteriški energetiniai centrai.
Tai leis jums harmonizuoti savo energetiką ir gauti savo moterišką laimę. Net jeigu jūs:
- jau daug ką išbandėte,
- jums jau virš ... metų,
- dabar esate vieniša,
- nesate darniuose santykiuose su dabartiniu vyru,
- pas jus „ant sofos gulintis“ vyras ir pan.

Viskas jūsų jūsų sąmoniningume ir nore keistis!
Veikdamos sąmoningai jūs viską galite pakeisti ir turėtumėte savo moterišką laimę bei vėl taptumėte moterimis su šarmu.

Lektorės dovana jums – septynios unikalios 4D Moteriškų energetinių aktyvavimo ir video meditacijos, kurių pagalba jūs galėsite aktyvinti savo energetinius centrus jums patogiu laiku ir patogioje vietoje, kurioms reikia iš teisų labai mažai laiko, o rezultatai netrukus nustebins jus.
Trijų savaičių eigoje, užsiiminėjant vos po tris minutes per dieną, jūs:
- pamiršite apie chronišką nuovargį,
- nustosite būti „tuščia vieta“ vyrams ir pradėsite pastebėti jų suinteresuotus žvilgsnius,
- visam atsisveikinsite su vaizdiniu „Aš-pati“, tapdama seksualia, moteriška ir patrauklia gražuole, vyrų valdove,
- tapsite moterimi su šarmu.

Paskaitą skaitys GINTARĖ DAVAINIENĖ - lektorė, rašytoja, knygų “Svajonę paversk realybe” (leidykla „Alma littera“) ir „Attract Your Dreams“ (išleista JAV, leidykla „Trafford publishing“) autorė, saviugdos klubo „Žaliasis bambukas“ vadovė, sertifikuota "Reiki", NLP ir „ThetaHealing“ praktikė. Baigė bazines studijas Vilniaus Geštalto institute. Konsultuoja asmeninės motyvacijos, sąmoningo minčių valdymo, norų, tikslų, svajonių veiklos bei sielos pašaukimo išsigryninimo bei atradimo klausimais. Turi 14 metų įmonių kūrimo bei valdymo ir 23 metus tiesioginių pardavimų ir rinkodaros patirtį. Platesnę informaciją apie lektorę ir jos idėjas rasite www.dreamer.lt

Būtina išankstinė registracija: https://studija.typeform.com/to/lzw5LA

Seminaro kaina: 12 eur.
Sumokėti galėsite vietoje grynaisiais pinigais.

Seminaro data: vasario 22 d. 18 val.

Seminaro vieta: Savęs pažinimo ir saviraiškos studija, Vytenio g. 10, Vilnius. Įėjimas iš kiemo pusės.


Laukiame visų norinčių pasisemti naudingų žinių ir maloniai pabendrauti.

29
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.