Visos dienos

Kanelių kepimo mokymai

Magiškas desertas, dėl kurio galvas pamesti spėjo ir „supermamytės“, ir geriausi Lietuvos kulinarai – taip dabar tituluojami prancūziški pyragėliai kanelės (Cannelés). Tai nedideli saldūs pyragėliai, išsiskiriantys tiek unikalia savo forma, tiek skoniu. Išorėje jie yra tamsiai auksinės spalvos, su traškia plutele, o viduje – netikėtai šviesūs, drėgni ir gausiai korėti.

28
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.