Visos dienos

KETURIOS ŠANSONO ŽVAIGŽDĖS

Pranešame, kad renginys ŠANSONO ŽVAIGŽDĖS (IZMESTJEV, JUTA, LIUBAVIN) yra perkeliamas iš 2016 m. gruodžio 2 d. į 2017 m. balandžio 21 d.

Bilietai galios tie patys. Jeigu Jūsų netenkina nauja renginio data, bilietus galite grąžinti kreipdamiesi el. paštu info@bilietai.lt iki gruodžio 9 d. pridėdami prašymą, pavedimo kopiją bei bilietų kopiją.

Jei pirkote kasoje – prašome pateikti registruotu paštu pinigų grąžinimo operacijai atlikti reikalingus dokumentus: originalius bilietus su čekiais. Dokumentus siųskite registruotu paštu,  adresu: UAB „Nacionalinis bilietų platintojas“ Teatro g.9b-19 Vilnius, Lietuva

Bilietus, taip pat, galite grąžinti šiose Bilietai LT kasose:
• VCUP, informacijos skyrius pirmame aukšte, Upės g. 9, Vilnius
• Forum Cinemas Vingis, „Domino“ teatras, Savanorių pr. 7, Vilnius
• Kauno Akropolis infocentras, Karaliaus Mindaugo pr. 49, Kaunas
• Švyturio arena, Bilietai LT kasa, Dubysos g. 10, Klaipėda
• Akropolis, „Vakarų ekspresas“, Taikos pr. 61, Klaipėda
• Alytaus kultūros ir komunikacijos centras, Pramonės g. 1B, Alytus

Balandžio 21 d. Klaipėdos Švyturio arenoje įvyks koncertas „KETURIOS ŠANSONO ŽVAIGŽDĖS“, kuriame dalyvaus jūsų pamėgti atlikėjai: Sergej Liubavin, Eduard Izmestjev (buv. Andrej Bandera) , Juta ir Sergej Dubrovin (grupės Fristajl solistas). Artistai nudžiugins žiūrovus seniai pamėgtomis dainomis ir naujais muzikiniais kūriniais. Melodingi motyvai, širdingi tekstai ir jaudinantis vokalas nepaliks abejingo nei vieno žmogaus. Kviečiame Jūs praleisti nepamirštamą vakarą geroje kompanijoje.

Sergej Liubavin – dainų autorius ir atlikėjas, poetas, kompozitorius ir aktorius. Sergejaus Liubavino kūryba išsiskiria nepaprastu romantiškumu ir jausmingumu, kas yra reta šiuolaikinėje estradoje. Jo dainos paliečia kiekvieną žmogų, kuris sugeba mąstyti, jausti ir užjausti. Jautrus lyrikas priverčia plakti moterų širdis ir tikėti nesumeluotu nuoširdumu. Sergejaus Liubavino koncertuose žiūrovus žavi neįtikėtina artisto energetika, jo žavesys ir vyriškumas.

Eduard Izmestjev (buv. Andrej Bandera) – vienas iš talentingiausių ir romantiškiausių atlikėjų, kompozitorius, aranžuotojas, garso režisierius. Eduardo Izmestjevo vokalas – atviro žmogaus balsas, nuoširdžiai mylinčio gyvenimą, kurio kūryba tapo tikru atsaku į daugelio žmonių lūkesčius išgirsti iš tikrujų širdingas dainas. Ji atlieka savo dainas taip, kaip tai gali padaryti tik jis: dainos – apreiškimai, dainos – prisipažinimai, dainos – atradimai.

Juta – dainininkė, savo dainų autorė ir atlikėja, sėkmingai užsirekomendavusi kaip hitmeikeris (hitų rašytoja). Jos dainos skamba filmuose ir spektakliuose, o tapusi kultine „Žili-byli“ iš serialo „Soldatai“  iki šiol yra atlikėjos vizitinė kortelė. Per 15 kūrybinės veiklos metų Juta išleido 9 albumus, jos skirtingu periodu dainos  – „Imia“, „Liubimyj moj“, „Revnost“ iki šiol skamba radijo stotyse. Eiline vija kūryboje Jutai tapo 2014 metai: jos albumas „Kstati“ buvo nauju skyriu atlikėjos kūrybinėje medžiagoje,  o taip pat tapo vienu iš sėkmingiausių įrašų dainininkės karjeroje. Daina „Liubimyj moj“ išvis tapo nacionalinės vertybės hitu, gavo premiją „Zolotoj grammofon“. Taip pat dainininkė nudžiugins savo klausytojus nauja daina – „Mama“, kuri nenutyla radijo stotyse.

Sergej Dubrovin– grupės „Fristajl“ solistas nuo 1992 m. kovo mėn. iki 2001 m. rugpjūčio mėn. Rusijos festivalio „Pesnia goda“ laureatas. Visiems yra žinomas pagal dainą „Ah, kakaja žensčina“.  Būtent atliekama Sergejaus Dubrovino, 1996 metais, ši daina tapo populiari ir mylima klausytojų visoje šalyje ir už jos ribų.  Po to kai Sergejus paliko grupę, jis užsiėmė soline karjera. Išleido 2 solinius albumus. Sergejaus repertuare kaip hitai, kuriuos jis dainavo būdamas grupėje – taip ir naujos, jau pamėgtos klausytojų, dainos.  Sergejus daug gastroliuoja įvairiose šalyse, dalyvauja Šanson Tv ir Lia-Minor televizijos kanalų laidose. Pastaruoju metu S. Dubrovin aktyviai dirba ir planuoja išleisti dar vieną solinį albumą „Ženskije tajny“ ir duetinį albumą „Vtoroje krylo“  kartu su dainininke Liubov Šepilova.

18
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.