Visos dienos

Keičiantis gyvenimą praktikumas 63 dienos į moters laimę

Veiksmingiausi Lietuvoje 2 mėnesių kursai-praktikumas moterims gyvai ir internetu, apimantis visas moters gyvenimo sritis:

Moters vidinį grožį, jos išvaizdą, vidinę būseną, praeities korekciją, šeimos santykius, vyrų psichologiją, pinigus, vaikų psichologiją, stresų, baimių, nuoskaudų tvarkymą, savirealizaciją, norų išsipildymą ir daug kitų.

Du mėnesius kartu su daugybe kitų moterų žingsnis po žingsnio pakeiskite savo esamą gyvenimą į tokį, kokio visada jautėtės verta!

Mes sudarėme ir patikrinome praktiškai nuoseklius receptus visiems jūsų specifiniams gyvenimo atvejams. Seminaro-Praktikumo metu žingsnelis po žingsnelio nuosekliai eisime į savo tikslą, kur kiekvienas mažas žingsnelis yra didelis šuolis į jūsų svajonių gyvenimą. Mes išmokysim jus matyti savo gyvenimą, ne kaip chaosą, o kaip nuoseklių įvykių virtinę, kurią visada galima kontroliuoti ir koreguoti, o įvykius pasukti sau reikiama linkme.

Kas įeina į praktikumo programą:Praktikumas vyks internetu ir gyvai Vilniuje, todėl transliaciją galėsite stebėti iš bet kurios pasaulio vietos74 akademinės valandosPraktinės užduotys jūsų gyvenimo gerinimuiTarp seminarų - palaikymas internetuMentoriai VIP grupeiKiekviena moteris galės pasirinkti sau tinkamiausią mentorių, kuratoręPas mus dirba tik praktikai, jokių teoretikų!

Kiekviena seminaro-praktikumo savaitė turi savo atskirą temą, kurios metu suformuosite sau naudingus įgūdžius ir technikas, kurios leis gyventi savo svajonių gyvenimą.

Visos žinios, praktinės užduotys seminaro-praktikumo struktūra ir forma yra autorinis išdirbis, todėl savo gyvenimą jūs transformuosite per du mėnesius. Tai unikali praktika kurios atitikmenų nerasite niekur. Praktikumo medžiaga pastoviai pildoma mūsų naujomis pastabomis, todėl nieks negali to pakartoti.

Kaip vyks praktikumai?

Gyvai - Vilniuje, internetu- transliacija.

Jei negalėsiu dalyvauti gyvai ar klausyti transliacijos?

Gausite tos dienos įrašą ir perklausysite bei visas užduotis atliksite savaitės eigoje.

Kas man padės?

Kiekviena iš Jūsų pasirinksite sielai artimą kuratorę, kuri Jums viso praktikumo metu tiek gyvai, tiek internetu padės nepaklysti, o sistemingai eiti link savo išsvajotojo gyvenimo.
VIP grupei - asmeninės konsultacijos su lektoriais.

Kaip vyks palaikymas?

Kiekvieną savaitę vyks konferencija internetu, kur bus atsakyta į visus Jūsų klausimus, kad Jums tik viskas pavyktų. Taip pat bus sukurta uždara palaikymo grupė facebook, kad galėtumėte dalintis su bendramintėmis savo išgyvenimais, išjautimais, pamastymais, patirtimis ir viena kitai padėti.

Kas vyks po praktikumo?

Patirtis rodo, kad po praktikumo, stipriausios teigiamos transformacijos, įvyksta dalinis kritimas atgal į pradinį tašką. Kad to išvengti - Jūs automatiškai pereinate į "Damų akademijos" moterų bendruomenę, kur moterys viena kitą palaiko. Dalyvės po praktikumo gauna palaikymą, naudingus seminarus, paskaitas, praktikumus rūpimomis temomis.

Nuolaidų sistema

Po praktikumo visiems būsimiems praktikumams iki 500 eur. gausite 20% nuolaidą. Nuo 500 eur. gausite 10% nuolaidą.

Jei norėsiu kartoti kursą?

Kursas kartojamas už simbolinį/ sutartinį mokestį.

Jei dalyvaudama internetu užsinorėsiu dalyvauti gyvai?

Jūs galėsite atvykti į du užsiėmimus gyvai už internetinės transliacijos kainą.

Pinigų grąžinimo garantijaPirmą kartą Lietuvoje 100% pinigų grąžinimo garantija už seminarą - praktikumą

Jei suprasite, kad tai ne jums per pirmus du praktikumo užsiėmimus, pasakykite mums, o mes be papildomų klausimų grąžinsime jums pinigus.

Mes duodame jums tokią garantiją todėl, kad per ilgus metus intensyvaus darbo sukūrėme patį geriausią ir veiksmingiausią seminarą - praktikumą  Lietuvoje moters gyvenimo gerinimui. 

29
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.