Visos dienos

INGOS JABLONSKĖS ĮKVĖPIMO DIRBTUVĖS „DŽIAUGSMO DETEKTYVAS“

GRUODŽIO 7 D. KAUNE: INGOS JABLONSKĖS ĮKVĖPIMO DIRBTUVĖS „DŽIAUGSMO DETEKTYVAS“

REGISTRUOKIS! https://soulaction.lt/artimiausi-ivykiai/kaune-dziaugsmo-detektyvas-2/

Įkvėpimo dirbtuvės “DŽIAUGSMO DETEKTYVAS” – tai pirmoji pagalba kiekvienam žmogui, ieškančiam būdų atrasti kiekvienos dienos grožį per mažus dalykus.

Inspiracijų rinkinys, kurį išsineš visi užsiėmimo dalyviai, bus nuostabi dovana ieškantiesiems įkvėpimo kasdienybėje. Be to, tai bus kūrybiškas pasiūlymas didžiąsias metų šventes sutikti kitaip – džiaugsmingai iš visos širdies, naujai atrandant save ir artimuosius.
Tai kartu ir pamatymas, kad šventė gyvena kiekviename iš mūsų ir mes galime ja dalytis su pasauliu kasdien, taip atverdami širdį gerumui, jautrumui, dėkingumui ir palaikymui.

„Tik tada, kai esu atviras dalytis, esu atviras ir gauti. Patikėję tuo, mes kasdien į savo gyvenimą galime įsileisti vis daugiau tikro džiaugsmo ir priimti mums kasdien pasaulio teikiamas dovanas“, – savo patirtimi dalijasi įkvėpimo mokytoja ir asmeninio augimo mokymų centro „SoulACTION“ lektorė Inga Jablonskė.

Kaip sako Inga, jos gyvenime įvyko didžiulis lūžis tik tada, kai suprato, kad bijodama būti jautri, nuoširdi, tikra, užjaučianti ir palaikanti ne tik skriaudžia save, bet ir visus tuos, kuriuos myli. Anot jos, tik pripažinęs, kad esi silpnas, tampi stiprus. Tik pripažinęs, kad esi liūdnas, gali atrasti džiaugsmo šaltinį, gyvenantį kiekviename iš mūsų. Būtent to mes ieškome visą gyvenimą.

* Kaip atrasti džiaugsmo šaltinį?
* Kaip išmokti juo naudotis kasdien?
* Kaip nesislėpti po liūdesio kauke ir kurti savo svajonių gyvenimą?
* Kaip būti kūrybiškam, įkvėptam ir savo šypsena šildyti kitų širdis?

Tai tik keletas klausimų, kuriuos atsineš įkvėpimo dirbtuvių dalyviai, o atsakymus gaus netikėtai, kūrybiškai, pasitelkiant žaidimus ir, kaip visuomet per Ingos dirbtuves, nustebinant net pačius save. Galbūt tiesiog netikėtai išdygus jūsų nuostabiam ir nuoširdžiam vidiniam vaikui, kuris tik ir laukė akimirkos laisvai patirti kasdienybės grožį ir taip prisidėti prie jūsų kuriamos gyvenimo šventės.

Ar išėję iš dirbtuvių jūs jau būsite kitokie? Galbūt.
Bet dar svarbiau yra tai, kad gausite neįkainojamą patyrimą apie tai, jog, kad ir kas vyktų gyvenime, jūsų šypsena ir spontaniškumas, gebėjimas žaisti bei mėgautis čia ir dabar akimirka ir yra tai, kas gali bet kokioje situacijoje jums padovanoti šventę, nes ši gyvena jūsų viduje.
Išskleiskite ją – ir šių metų šventės bus tai, ko jūs ir jūsų artimieji laukė visą gyvenimą. Tapkite savo asmeniniu Kalėdų Seneliu – tam tereikia keleto patyriminių įrankių ir naujo požiūrio į save bei gyvenimą. Būtent tai Inga ir dovanoja kiekvienų dirbtuvių metu.

ATEIK, NES DŽIAUGTIS TAU PATINKA!

Daugiau apie mokymų programą:
https://soulaction.lt/mokymai/ingos-jablonskes-ikvepimo-dirbtuves/

LEKTORĖ INGA JABLONSKĖ – sėkminga verslininkė ir vadovė, emocinio intelekto lavinimo specialistė, aktyvi visuomenininkė, kūrybinė mūza ir laiminga moteris.
Daugiau apie lektorę:
https://soulaction.lt/lektoriai/inga-jablonske/

MOKYMŲ INFORMACIJA IR REGISTRACIJA
Data: gruodžio 7 d. (ketvirtadienį)
Pradžia: 19:00 val. Atvykimas nuo 18:45 val.
Trukmė: 3 valandos
Vieta: viešbutis "Europa Royale Kaunas", Miško g. 11, Kaunas
Investicija: 20 Eur
Mokėjimas: bilietą bus galima įsigysite mokant grynaisiais prieš užsiėmimą renginio vietoje.

Vietų skaičius ribotas. Būtina išankstinė registracija.
Daugiau informacijos ir registracija:https://soulaction.lt/artimiausi-ivykiai/kaune-dziaugsmo-detektyvas-2
Lauksime Tavęs mokymuose!

24
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.