Visos dienos

Viskio degustacija MbH bare

Pavadinimas WHISKY paprastai vartojamas distiliatams gaminamiems Škotijoje ir Kanadoje išskirti, o WHISKEY - nurodyti tuos kurie buvo distiliuoti Airijoje ir Jungtinėse Amerikos Valstijose. Kanadietiškas viskis dar pabrėžiamas, kad tai CANADIAN WHISKY, o tas kuris pagamintas Aliaskoje ir Jungtinėse Valstijose prie Kanados sienos ir kuriame pagrindinis ingredientas (ne mažiau kaip 51%) yra rugiai, vadinamas RYE (t.y. rugiai).

BOURBON terminas, identifikuoja viskį, pagamintą JAV fermentuojant ir distiliuojant kukurūzų, rugių ir miežių salyklą. Šis pavadinimas kilęs iš atitinkamos srities Kentukyje, kur istoriškai ir buvo pradėta burbono gamyba.

Šias ir kitas istorijas Jūs išgirsite iš mūsų barmenų komandos, jei užsiregistruosite ir atvyksite į degustaciją sausio 21 d., šeštadienį.

Laikas: nuo 18 val. iki paskutinio svečio…

Registracija ir staliuko rezervacija

el. paštu: reception@hotelmichaelson.com

arba telefonais: +370 46 224413, +370 640 63378

29
Birželis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Birželis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30