Viskio degustacija MbH bare
Pavadinimas WHISKY paprastai vartojamas distiliatams gaminamiems Škotijoje ir Kanadoje išskirti, o WHISKEY - nurodyti tuos kurie buvo distiliuoti Airijoje ir Jungtinėse Amerikos Valstijose. Dar pabrėžiama, kad kanadietiškas viskis - tai CANADIAN WHISKY, o tas, kuris gaminamas Aliaskoje ir Jungtinėse Valstijose prie Kanados sienos ir kuriame pagrindinis ingredientas yra rugiai, vadinamas RYE (t.y. rugiai)... BOURBON terminas, identifikuoja viskį, pagamintą Jungtinėse Amerikos Valstijose fermentuojant ir distiliuojant kukurūzų, rugių ir miežių salyklą. Šis pavadinimas kilęs iš atitinkamos srities Kentukyje, kur istoriškai ir buvo pradėta burbono gamyba...
Šias ir kitas istorijas Jūs išgirsite „MICHAELSON boutique HOTEL“ bare, užsiregistravę į viskio degustaciją, vyksiančią lapkričio 17 d. 18 val.
Primename, kad atviras stipriųjų gėrimų degustacijas rengiame tik kartą į mėnesį, tad nedelskite ir rezervuokite jau dabar!
.
On November 17th at 6pm, we invite You to „MICHAELSON boutique HOTEL“ bar to taste the best world's whisky!
We remind, public strong drinks tastings take place only once per month, so don't hesitate and book right away!