Visos dienos

Muzikinis spektaklis „Ežys rūke“

Latvijos kino žvaigždžių gastrolės Lietuvoje

Mes prisimename aktorių pliada, kurie su dideliu pasisekimu vaidino tarybiniuose Rusijos filmuose. Dabar tik trys aktoriai iš Latvijos Arnis Licitis, Martins Vilsons, Ivars Kalninš išliko labiausiai populiarūs ir mėgiami. Jie aktyviai dalyvauja ir vaidina kine, teatre ir važinėja į gastroles. Muzikinis spektaklis "Ežys rūke" sukurtas pagal Sergej Kozlov populiarių pasakų motyvus. Spektaklis vienintelis Latvijoje, kuris yra kviečiamas į prestižinius teatro festivalius. Šis spektaklis Baltijos šalių fenomenas - taip skelbia Maskvos festivalis "Metų laikai". Linksmas muzikinis festivalis skirtas įvairaus amžiaus žiūrovams. Aštrūs ir protingi dialogai susipina su ryškiomis melodingomis dainomis.

Arnis Licitis tai absoliutus Latvijos rekordininkas, kuris suvaidino beveik dviejuose šimtuose filmų, pavyzdžiui "Ilga kelionė per kopas", "Menas gyventi Odesoje", "Muškietininkai po dvidešimties metų", "Epochos žvaigždės", "Toreckio maršas", "Favoritas", "Broliai Riko" ir kt. Praėjusiais metais išėjo šešiolikos serijų filmas "Gastrolieriai", kuriame Licitis vaidino vieną iš pagrindinių rolių. Įdomu, kad šios kino juostos filmavimas, praėjusią vasarą, vyko ir Palangoje. Šiuo metu Arnis Licitis aktyviai filmuojasi ir vaidina teatre.

Latviškas departje Martins Vilsons. Po filmo "Miražas" tapo labai populiariu ir milijonai televizijos žiūrovų jį įsimylėjo. Aktoriui po sėkmingo debiuto pasipylė kvietimai vaidinti filmuose. Jis suvaidino daugiau kaip penkiasdešimtyje filmų, tokiuose kaip "Inter mergaitė", "Fanatas", "Jūrų vikas", "Raudona akapela", "Dama su akiniais,su šautuvu automobilyje", "Valsas - bostom" ir kt. Už grubias, brutalias vyrų roles Vilsons'ą pavadino Latvišku departje.

Ivars Kalninš gyvenimas suplanuotas metams į priekį. Aktorius suvaidino daugiau negu šimtas penkiasdešimtyje filmų, tame skaičiuje "Žiemos vyšnia", "Mažos tragedijos", "Nešaudykite į baltas gulbes", "Miesto romansas", "Dvarų perversmo paslaptys", "Balzako amžius arba visi vyrai kiau..." ir kt.Šiuo metu Kaninš aktyviai vaidina filmuose ir teatre.

Arnis Licitis, Martins Vilsons ir Ivars Kalninš išplėtė muzikinio spektaklio "Ežys rūke" geografines ribas. Jie aplankė visos Latvijos teatro sales, buvo Estijoje, Rusijoje bei Ukrainoje ir šiuo metu ruošiasi premjerai Lietuvoje.

Ateikite ir asmeniškai įsitikinsite, kad šie trys žymūs Latvijos artistai yra puikioje aktorių formoje!

Muzikinis spektaklis vyks rusų kalba.

27
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.