Visos dienos

Absolut: KODAS w/ ANEK

5-asis jubiliejinis Absolut : KODAS su Anek DJ duetu iš VIVa MUSiC jau liepos 30 d. Sandėlyje No.74!

ANËK YRA HOUSE MUZIKOS PRODUSERIŲ IR DJ DUETAS KILĘS IŠ KOPENHAGOS (DANIJA). ŠIUO METU ŠIS MERGINŲ DUETAS YRA UŽSITIKRINĘS VIENAS STIPRIAUSIŲ POZICIJŲ IBIZOS ŠOKIŲ MUZIKOS AIKŠTELĖJE.

Geriausios draugės nuo vaikystės, Denise Jensen Lawler ir Karina Jensen šiuo metu gyvenančios Didžiojoje Britanijoje bei Prancūzijoje, o visas vasaras savo namais vadinančios Ibizą, yra pirmasis merginų duetas patekęs į išskirtinį „VIVa MUSiC“ sąrašą. Su daugiau nei 10-ies metų didžėjavimo bei prodiusavimo patirtimi, jos yra daugiau nei patyrusios house muzikos scenoje. Nuo mažų dienų šios dvi geriausios draugės atrado savo aistrą bei pašaukimą elektroninei muzikai ir jau nuo 2001 metų nešvaistė laiko veltui, o dare tai ką labiausiai myli.

Pirmasis Anëk relyzas „Time Is Now“ buvo išleistas plokštelės pavidalu su Ibizos leiblu „Chronovision“, po kurio sekė kitas merginų kūrinys „This World“ kartu su house muzikos legendos Robert Owens vokalu, o taipogi DJ W!ld, Lee Brinx ir Veitengruber remiksais, kurie sulaukė palaikymo iš tokių šokių muzikos legendų, kaip Adam Beyer ir Groove Armada.

„VIVa MUSiC“ pastebėjo išskirtinę Anëk kūrybą, kai jų singlas „Girl Talk“ tapo leiblų „100th EP“ dalimi, kur jau buvo įtrauktos tokios šokių muzikos įžymybės, kaip Steve LAWLER, Detlef, Leon, Livio ir Roby.
Po to, kai Anëk kūrinys „Come Out To Play“ visą 2012 metų vasarą buvo išskirtinai grojamas Steve LAWLER, jis tapo „VIVa Warriors“ ženklo 2012/13 metų himnu. O 2013 metais Anëk sugrįžo su šio kūrinio atnaujinta versija bei didžiulio pasisekimo susilaukusiais Santé ir Philip Bader remiksais, kurie buvo grojami ir didžiai palaikomi tokių šokių muzikos grandų, kaip Marco Carola, Davide Squillace ir Matthias Tanzmann. Tai tik keletas vardų, kurie taipogi palaikė ir kito Anëk kūrinio „Go Down Low“ (Layers Label) Christian Nielsen remiksą. Toliau sekęs Anëk kūrinys „HMS“ (Expmental Records) buvo dažnai grojamas pačio „Minimal techno“ lyderio - Richie Hawtin, o taipogi ir kiti jų kūriniai „Nothing To Lose“ (Materialism) ir „The Next Thing“ (Nirvana Records), kurie yra tik maža visos Anëk kūrybos dalis sulaukusi didžiulio Hot Since 82, Cuartero, Pan- Pot, Filthy Rich bei kitų elektroninės muzikos grandų palaikymo.

2014 metais DJ/Prodiuserių duetas Anëk tapo „VIVa Warriors“ rezidentėmis ir kiekvieną savaitę rengia savo pasirodymus viename garsiausių Ibizos klubų „Sankeys“. Šios merginos taipogi jau spėjo sugroti ir kituose po „VIVa Warriors“ ženklu surengtuose pasirodymuose, tarp kurių ir „VIVa VS Moon Harbour“ scenoje pasaulinio garso festivalyje „Sonar OFF“ Barselonoje, „ADE“ Amsterdame bei „Sankeys“ Londone ir Mančesteryje. Didžiojoje Britanijoje Anëk debiutavo legendiniame Londono klube „Fabric“, toliau sekė tokios visiems elektroninės muzikos mylėtojams puikiai žinomos salės ir klubai, kaip „The Egg“,„Fire“,„Lightbox“,„Electric Brixton“,„KOKO“,„Studio 338“ bei „Ministry Of Sound“ Londone, „The Warehouse“ Lydse, ir „Rainbow“ Birminheme. Už Didžiosios Britanijos ribų merginų duetas pasirodė tokiose reikšmingose pasaulio šokių muzikos aikštelėse bei festivaliuose, kaip „Cafe d’Anvers“ Belgijoje, „Culture Box“ Kopenhagoje (Danija), „Electric Days“ Dubajuje (Jungtiniai Arabų Emyratai), „Fashion Week“ Katare, „HiFields“ Kembridže (Didžioji Britanija), „Hafengrun“ Hamburge (Vokietija) ir taip Anëk pasirodymo vietų sąrašas nesibaigia. Kita į šį garsų jų pasirodymų sąrašą įtraukta vieta ir renginys taps – 5-asis jubiliejinis „KODAS“ Klaipėdoje!

Grįžtant prie merginų karjerai itin sėkmingų 2014 metų, jos taipogi daug nuveikė ir už šokių aikštelės ribų bei pradėjo vesti mėnesines „VIVa MUSiC“ radijo laidas, kurios pasižymėjo gausybe interviu su tai dienai garsiausiais pasaulio šokių muzikos vardais bei kartu su Miguel Campbell parengė ir sumiksavo specialią 2014 metams išleistą „VIVa Warriors“ kompaktinę plokštelę.

2014 metų vasarą Anëk buvo taip pat pastebėtos ir pasirinktos „Emerging Ibiza Break-thru“ festivalyje Ibizoje, kuriame šokių muzikos ekspertai renka pasaulio karščiausius naujus „Underground“ talentus bei viešai atskleidžia naujos kartos ateities šokių muzikos žvaigždes.

Pasirinktos, Anëk nenuobodžiavo ir iš karto griebėsi naujų projektų su „Overdrive Musik“, „Nirvana Recordings“ ir „Layers Label“ tuo pat metu stebindamos ir pateikdamos šūsnį naujų remiksų bei prisijungdamos prie kelių specialių rinkinių įrašymo, kurie iš tokių elektorinės muzikos vardų kaip Matthias Tannzmann, Nick Curly ir Santé susilaukė didžiulio dėmesio bei palaikymo.

2015 metai merginoms ir vėlgi buvo nenuilstantys, jos ir toliau rezidentavo pasaulinio garso „VIVa Warriors“ vakarėliuose „Sankeys“ klube Ibizoje ir drauge laimėjo geriausio vakarėlio „Best Sankeys Party 2015“ titulą bei buvo nominuotos „Best Sankeys Ibiza Residents 2015“.

Šiuo metu Anëk karaliauja didžiausios Ibizos radijo stoties „Ibiza Global Radio“ eteryje, kur turi savo radijo laidą „Anek Global Sessions“ transliuojamą kiekvieno penktadienio vidurnaktį, jų pasirodymų turas 2015 metais buvo pilnai užpildytas kelionėmis iš vieno pasaulio krašto į kitą, įkaitinant Dubajų (Jungtiniai Arabų Emyratai), Kasertą, Varese, Aversa ir Sardiniją (Italija), Kopenhagą bei Koldingą (Danija), Ženevą ir Berną (Šveicarija), Paryžių, Biaritzą bei Marselį (Prancūzija), Berlyną (Vokietija), Dominikos Respubliką, Rumuniją, Graikiją bei pasirodant „Tribal Sessions“, „Dazed“, „Solid Grooves“, „High Definition“ (Didžioji Britanija) bei „Element“ (Briugė, Belgija) festivaliuose ir galybėje pasirodymų Didžiojoje Britanijoje.

Liepos 30 d. Klaipėdos mieste gaudžiant kasmetinei Jūros šventei, ilgai lauktas merginų duetas Anëk tiesiai iš Ibizos atkeliauja į jubiliejinį 5-ąjįAbsolut: KODAS renginį. Būk pasiruošęs! Ar žinai savo KODĄ?

Anek
RockyṚocky
ROSHIM
DJ Manchini (Official)
Dj Sun aka Bisquit Plum

Išankstiniai bilietai prekyboje jau netrukus!

28
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.