Visos dienos

Kauno maratono EXPO

Šiemet pristatome naujovę. Prieš tradicinį, jau ketvirtąjį Kauno maratonasorganizuojama trijų dienų EXPO, kuri vyks Žalgirio arena!

Čia galėsite ateiti atsiimti dalyvio numerį ir paketą. Taip pat vyks ir renginio partnerių mugė, galėsite atvykti ir išsiaiškinti įvairius Jums rūpimus klausimus apie bėgimą, sportą, aprangą ar kitais svarbiais klausimais.
Vakarais visų laukia nemokamos, viešos paskaitos sveikatingumo tema, įkvėpiančių žmonių istorijos ir dar daugiau!

Mugė veiks ir numerus atsiimti bus galima:
birželio 9d. nuo 11:00 iki 20:00
birželio 10d. nuo 11:00 iki 20:00
birželio 10d. nuo 11:00 iki 16:00

Pristaymai/seminarai vyks:
Birželio 9d.:
16:00 - Maratono taurės pristatymas
17:00 - Virgilijus Alekna
17:30 - Vilmantas Aušra - "Kodėl bėgikams skauda keliai ir nugara?"
18:00 - Gytis Sumskas - "Multisportas - sporto šaka, pakeitųsi mano gyvenimą"
19:00 - Ignas Dobrauskis - "Ar tikrai gali būti energingas 25+ valandas per dieną?"

Birželio 10d.:
17:00 - Vilmantas Aušra - "Kodėl bėgikams skauda keliai ir nugara?"
18:00 - Aidas Ardzijauskas - "Ultramaratonai: kodel juos bėgu?"


Birželio 11d.:
11:00 - Vilmantas Aušra - "Kodėl bėgikams skauda keliai ir nugara?"
12:00 - Tomas Želionis - Olimpiečio Remigijaus Kančio pergalingo finišo anatomija
13:00 - Nerijus Buivydas - "Kova su savimi ir švietimo sistema"
14:00 - Nedas Jasinskas - "Karščio ir fizinio krūvio sukelti vandens ir elektrolitų sutrikimai"
15:00 - Kauno ir Kauno maratono pristatymas dalyviams iš užsienio

Renginio mugėje dalyvaus:
4activesport - Kodėl bėgikui skauda keliai ar nugara? Ar Jūsų avalynė tinkama bėgiojimui? Kurie raumenys pas mane stiprūs, kurie silpni? Visi šie klausimai sprendžiami Kauno maratono metu 4active judesio analizės laboratorijoje ir IevaGym stende. Užsiregistruok iš anksto sau asmeninį laiką: 8-698-24263 arba www.judesioanalize.lt

Leg Code -tai isskirtinio dizaino apranga laisvalaikiui ir sportui. Expo metu bus taikomos nuolaidos visai produkcijai! Sportuok stilingai kartu su Leg Code!

Pes Planus - ortopedijos įmonė, kuri rūpinasi tiek pacientų
tiek ir sportininkų sveikata bei profilaktika. Bėgikams siūlome: Stovėsenos, eisenos ir bėgimo tyrimus, vidpadžius bėgimui, individualų bėgimo batelių įvertinimą ir parinkimą. Renginio metu siūlysime nemokamai pasidaryti statinį ir dinaminį pėdų tyrimą, prekiausime ortopediniais vidpadžiais bėgimui, sportinėmis kompresinėmis kojinėmis bei aukštos kokybės sportiniais įtvarais. Visoms prekėms suteiksime 20 proc. nuolaidą.

PROSPORT.LT siūlo pajusti sporto komfortą su pasaulinio lygio žinomumą pelniusiais sporto prekių ženklais. „Kauno maratono“ EXPO metu bus galima patikrinti kokybės garantą tokių prekinių ženklų kaip Salomon, Suunto, Bolle, Mueller ir Bootdoc. Mūsų konsultantai padės pasiruošti tinkamiausią amuniciją tiek nesudėtingai kasdienei treniruotei, tiek aktyviam žygiui ir vasariškam, adrenalino kupinam nuotykiui bėgimo ar bet kurioje kitoje trasoje.

adidas Originals - Ateik į adidas stendą, papasakok mums priežastį, kodėl bėgi, ir laimėk adidas BOOST bėgimo batelius! #whyirunkaunas

Ranchers

Sveika Mada - Judėjimo akademijos namai

Sportpoint - Bėgimo prekių specialistas Expo metu pristatys naujausius bėgimo laikrodžius, patars į ką atkreipti dėmesį renkantis bėgimo batelius, kokius papildus naudoti. Sportpoint stende galėsite įsigyti kompresinių kojinių, kepurių, knygų, kuprinių, gertuvių ir kitų bėgimo aksesuarų. Visoms prekėms Expo metu bus taikomos nuolaidos. Aplankyti verta!

Maistas Sportui - už aktyvų ir sveika gyvenimą. Kviečiame atvykti į "Kauno maratono" Expo ir apsilankyti "Maistas Sportui – Nutrend " stende. Čia galėsite sužinoti apie tinkamą maisto papildų vartojimą siekiant užsibrėžto rezultato, taip pat mūsų konsultantai padės susidaryti maisto papildų vartojimo grandines.


Bauerfeind Vokiškos ortopedijos centras Kaunas

Biofarmacija - Pasikrauk mineralais, kurie svarbūs raumenims, nuovargiui mažinti, nervų sistemai, normaliam kraujospūdžiui, nes gali juos prarasti karštomis vasaros dienomis, sportuojant, paveiktas streso ar nevisavertės mitybos.
Biofarmacijos maisto papildai iš Izraelio, be jokių cheminių priedų, papildys Jūsų organizmą reikalingais mineralais. Išsirinkite sau tinkamiausią!


Ieva Gym, sveikatingumo studija

Impuls sveikatingumo klubai

Akademinė kredito unija - Lyderiai renkasi lyderius. Nes lyderystė, tai ne tik finišavimas žingsniu priekyje, bet ir rankos ištiesimas parklupusiam ar vandens davimas ištroškusiam. Akademinė kredito unija yra lyderė Kaune, bet mes nesame užsidarę aukštuose spindinčiuose rūmuose, mes esame šalia savo bendruomenės, nes mes - bendruomenės dalis. Užsukite į mūsų stendą, susipažinsime, pabendrausime. O nusifotografavę mūsų fotosienoje ir surinkę daugiausiai „patinka“ bus apdovanoti 64 GB USB atmintine.

24
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.