Visos dienos

90's LEGENDOS

Back To The 80s & 90's Lietuva pristato!

Bilietai į šį didžiausią 90 - ųjų atlikėjų koncertą platinami visose BILIETAI.LT kasose ir internetu – www.bilietai.lt nuo vasario 14d. - 10 val ryto.

Pirmą kartą didžiausioje šalie arenoje - šokių piratas DJ Bobo ir dar trys žvaigždės

Solidų vardą užsitarnavęs organizatorius "Back To The 80’s 90’s Lietuva" vėl tėškia muzikinę bombą. Lapkričio 18 dieną Kauno "Žalgirio" arenoje vyks grandiozinis keturių muzikos ryklių koncertas: į sceną žengs DJ Bobo, Kate Ryan, Captain Hollywood ir Masterboy.

XX amžiaus devintojo dešimtmečio žvaigždės jau žino – ketverius metus dirbantis "Back To The 80’s & 90’s Lietuva" – koncertinių renginių vardas su kokybės ženklu ir kasmet išgraibstomais bilietais į jų renginius.

250 auksinių ir platininių apdovanojimų

Išgirdęs puikius atsiliepimus su naujausia programa "Mystorial Show" į Lietuvą atvyksta šveicarų muzikos atlikėjas, dainų autorius ir muzikos prodiuseris – Peteris René Baumannas, geriau žinomas kaip DJ Bobo.
Italo ir šveicarės šeimoje gimęs garsus muzikantas šiemet švenčia savo 25-erių metų darbo scenoje jubiliejų.
"Sukakties proga mes sukūrėme kai ką ypatingo, – tikina nuo 1992 iki 2007 metų net 27 į populiariausių dainų dešimtukus Šveicarijoje, Vokietijoje ir kitose šalyse, pakliuvusius singlus sukūręs DJ Bobo. – Mano klausytojams – tai bus įspūdinga muzikinė kelionė."
Su a.a. Michaelu Jacksonu koncertavęs, 15 milijonų savo dainų įrašų pardavęs, daugiau nei 250 auksinių bei platininių apdovanojimų gavęs, prieš 120 tūkstančių žiūrovų San Paule koncertavęs, Šveicarijoje, Austrijoje, Vokietijoje, Pietų bei Šiaurės Amerikoje, Rytų Europoje pasaulinį turą rengiantis šokių piratu pravardžiuojamas DJ Bobo gerbėjams atliks ir naujas dainas, ir pasaulyje jį išgarsinusius hitus – „Somebody Dance with Me", "Everybody", "Keep on Dancing", "Take Control", "Let the Dream Come True", "Love Is All Around", "There Is a Party", "Freedom" bei daugelį kitų.
"Lietuva, aš atvykstu ir laukiu savo gerbėjų!" – po dvejus metus trukusių derybų nekantravo DJ Bobo.

Fašistus užrūstinęs kariškis

"More and More", "All I Want", "Flying High", "Only with You", "Impossible" ir daugelis kitų.


Tai – dar vieno, lapkričio 18 dieną į Kauną atvykstančio hitų kepėjo, žinomos vokiečių grupės "Captain Hollywood Project", kūriniai.
Savo laiku tarnavęs armijoje, gavęs kapitono laipsnį, amerikiečių vokalistas Tony Dawsonas Harrisonas įsisuko į breiko šokių bangą, bendradarbiavo su CC Catch, pasivadino slapyvardžiu "Captain Hollywood".


Ilgai koncertavęs, vilkėdamas kariškio uniformą, į komandą jis priėmė Nina Gerhard, vėliau – Petra Spiegel ir netrukus šovė į populiarumo viršūnes.
Tiesa, saldžią populiarumo grietinėlę kartą apkartino fašistai, kurie prieš "Captain Hollywood" koncertą Vokietijoje, policijai ir organizatoriams pagrasino, kad jei čia koncertuos juodaodis, į orą išlėks naktinis klubas.
Bet tai gerbėjų neatbaidė ir jau pirmasis jų singlas "More and More" buvo parduotas daugiau kaip pusės milijono tiražu, tapo platininiu, "Captain Hollywood" hitai pradėjo karaliauti Vokietijos, Belgijos, Šveicarijos, Nyderlandų, Norvegijos, Austrijos, Švedijos ir kitų šalių topų viršūnėse.
Dar vienas nematytais scenos, apšvietimo bei šou sprendimais "Žalgirio" arenos žiūrovus nustebinsiančio koncerto dalyvis – "Masterboy".
Daugiau nei 600 įspūdingų ir grandiozinių šou įvairiose pasaulio šalyse, net 15 beprotiška energija pulsuojančių hitų, kurie karaliavo muzikos topų viršūnėse – "I Got to Give It Up", "Feel the Heat of the Night", "Generation of Love", "Land of Dreaming", "Show Me Colours"...

Scenoje – juvelyrė

Dirbti su aukščiausio lygio technika ir nepriekaištingais Kauno "Žalgirio" arenos profesionalais neabejodama "taip" tarė ir garsioji Belgijos dainininkė – Kate Ryan.
Nuo aštuonerių metų užbūrusi pianiną ir gitarą, Kate lengvai galėjo pagroti viską, ką išgirsdavo per radijų.


Nuo vaikystės muziką mėgusios, menų mokykloje juvelyrikos besimokiusios Kate balsas milijonams gerbėjų įstrigo, kai ji perdainavo Mylène Farmer dainą "Désenchantée".


Netrukus šokių muzikos diva pasirašo kontraktą su EMI, išleidžia albumą, kuris, beje, nevienintelis tampa auksiniu, o kiti – platininiais, kepa hitus "Another Day", "The Rain", L.I.L.Y. (Like I Love You), "Je t'adore", "Ella Elle L’a, "We All Belong" ("EuroGames" himnas), sėkmingai perdainuoja kultinį hitą "Voyage Voyage", keliauja po pasaulį, o įspūdingam juvelyrės balsui komplimentus žarsto "Sopot", "Eurovision" bei kitų garsių festivalių ir koncertų žiūrovai daugelyje Europos šalių.


Lapkričio 18 dieną Kauno "Žalgirio" arenoje driokstelsiančios muzikinės bombos detonatorius įjungiamas vasario 14 dieną, 10 valandą – tuomet bilietai.lt startuoja prekyba bilietais.

19
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.