Visos dienos

ČIOP ČIOP kulinariniai kursai | Vietnamo virtuvė

Šefas: Jonas Jonušas:  

ĮKVĖPIMAS: Keliaudamas po pasaulį ir lankydamas skirtingas kultūras (Mongoliją, Peru, Kubą, Tobago, Curacao, Vietnamą, Kretą, gilinasi į jų specifinius patiekalus, prieskonius, jų derinimą maisto kultūroje bei patiekalų gamybos būdus. Savo virtuvę apibūdina kaip "world cuisine" - tai bandymas perkelti autentiškus patiekalus į lietuvišką aplinką. 
PATIRTIS: privačių gamybos sesijų vedimas, dalyvavimas įvairiuose muzikos ir meno festivaliuose su kilnojamu restoranėliu, kelionės ir skirtingų autentiškų kultūrų pažinimas bei praktikavimas su vietiniais maisto kultūros specialistais.  

// Meniu:
Spring rolls suktinukai su vištiena;
Ca Kho To - karamelizuotos žuvies puodas (šamas);
Ličių bei kokoso pieno pudingas; 

24
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30