Visos dienos

DAUGIADIMENSINIS MUZIKOS ŠOU „THE GODDESS“

MAGIŠKAS MULTIDIMENSINIS PATYRIMINIS ŠOU "THE GODDESS" PIRMĄ KARTĄ BALTIJOS ŠALYSE!

Tarptautinė talentingų muzikantų, menininkų, kūrėjų komanda Amiya Inspiration kviečia patirti pozityvių, jaudinančių jausmų, estetinio grožio, sensorinių patyrimų sprogimą!

Stebuklingas muzikos, vizualinių menų, šokio, aromaterapijos kūrinys "The Goddess" nuskraidins žiūrovą į retai patiriamas įstabias emocines būkles, fantazijos, jaudinančių sielos virpesių erdves. Tai - įkvėpimas, naujų prasmių bei įspūdžių puokštė Tau!

Žiūrovas turės galimybę pakeliauti po neregėtai gražų pojūčių, muzikos pasaulį, kuris papasakos jam pačią įdomiausią, aktualiausią ir gražiausią istoriją: apie jį pati.

PATIRK IR ATSKLEISK SAVO GENIALIĄ PRIGIMTĮ!

The Goddess - tai istorija apie Moters virsmą iš kasdienybės pilkumą išgyvenančios pelenės į absoliučią savo gyvenimo Deivę, Kūrėją, kuri kuria gyvenimą, remdamasi savo genialia prigimtimi ir ypatingomis galiomis. Tai įkvepianti ir stebinanti realia patirtimi grįsta istorija, kurią potencialiai gali patirti savo gyvenime kiekvienas žiūrovas.

DARNA, PRASMĖ, GROŽIS IR ĮKVĖPIMAS

Šiam šou specialiai sukurta darni muzika, fantastiniai kostiumai, kvapai, gražūs vaizdai, emocionali poezija ir šokis turi išskirtinį terapinį, harmonizuojantį, suteikiantį laimės jausmą poveikį. The Goddess šou prasminius ir režisūrinius sprendimus įkvėpė jau bestseleriu Lietuvoje tapusi A.Pabarčiūtės knyga" Moters magijos mokykla", pagal kurią taip pat buvo sukurti net asmeninio tobulėjimo seminarai moterims.

Spalvinga tarptautinė atlikėjų komanda garantuoja nepamirštamą, paliekantį neišdildomą pėdsaką Tavo širdyje renginį "The Goddess"! Išgirsk, pajusk, pamatyk, patirk. Būk įkvėptas!

THE GODDESS KŪRĖJAI:
AMIYA ANDRE PABARCIUTE (LT)- menininkė, dainininkė, prodiuserė, knygos autorė bei asmeninio augimo mokymų "Moters Magijos Mokykla" įkūrėja.

JENS GAD (USA) - prodiuseris, muzikantas (27 milijonų parduotų albumų), 10 metų dirbęs su kultine grupe Enigma, pastaruoju metu kuriantis su žymiais JAV pop atlikėjais:X-Factor, Beyonce, Nikki Williams, Miley Cyrus, Andru Donalds ir kitais.

EVALDAS ARLAUSKAS (LT) - vizualinių menų kūrėjas.

SEQUOIA EMMANUELLE & HER TEAM OF STYLISTS (USA) - vizualinio meno kūrėja. Los Andželo menininkė Sequoia Emmanuelle yra unikali fotografė, apjungianti mados dizainą, scenografiją, tapyba, stilistiką, kino ir grafinį dizainą. Ji sukuria magiškus stebuklus, transformuojančius fiksuojamus objektus į jų archetipinę šlovę.

Publikacijos: Italian Vogue, Zink Magazine, Vibe Magazine, Fault Magazine, Papercut Magazine, Kismet UK, Glassbook Magazine ir daugiau.

MAHASATVAA MA ANANDA SARITA (UK)- lyrika. Sarita yra talentinga poetė, visame pasaulyje garsi nušvitusi Tantros mokytoja ir mistinių kursų, atsiskyrimo stovyklų vadovė. Ji yra dviejų knygų ir daugybės straipsnių apie Tantrą autorė.

ANHIDEMA Michael Vermey (ARM) - kompozitorius, pianistas, muzikos alchemikas.
ZANICCA YUAN (SG) - šokėja, choreografėm mūza, poetė.
MICHAEL DEMSKI (CA) - šokėjas, aktorius, modelis, kovos menų meistras.
YVES GOVAERTS (BE) - aromaterapeutas, globalinio atšilimo mokslininkas;
KOTRYNA DAUJOTAITĖ - kostiumai
ALICIJA EILIAKAS - gongai, egzotiniai instrumentai, perkusija
SAULIUS PETREIKIS - pučiamieji instrumentai
JONAS LENGVINAS - būgnai, perkusija
LAIMONAS JANČAS -gitara, bosas
DARIUS MALINAUSKAS - šviesų dailininkas
Ir kiti....!

N-14 !
29
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.