Visos dienos

INTERAKTYVUS JUODOJO HUMORO ŠOU „SEX TABU BE/NE TABU“

Kokias klaidas lovoje dažniausiai daro vyrai? Kaip priversti vyrą patenkinti moterį kokybiškai ir ilgai? Ką daryti, kad vyras po gero sekso neapsiverstu ant kito šono ir neužmigtu? Ką iš tiesų apie moteris ir seksą galvoja vyrai? Ar tik ilgai laukdama moteris gali sutikti svajonių princą? Kodėl vyrų ir moterų mėgiamos sekso pozos skiriasi? Ar oralinis seksas kenkia vyrų sveikatai?
Tai tik dalis klausimų, kurie dominą šiuolaikines moteris ir vyrus. Ir visi atsakymai skandalingame juodojo humoro šou „Sex Tabu be/ne Tabu“. Tai interaktyvus šou, su standu up komedijos elementais ir šiuolaikinėmis technologijomis. Tai nepaprastai šmaikštus, iki ašarų juokingas ir savikritiškas žvilgsnis į vyrų ir moterų santykius. Tai tiesiog nepakartojamas mono spektaklis- humoro šou, kuriame pirmuoju smuiku griežia vienintelis Lietuvoje tituluotas komikas, tarptautinių humoro festivalių laureatas Artūras Orlauskas.
Kaip sako pats maestro A.Orlauskas:- Šis šou tai daugiau kaip 30 metų sceninės kūrybinės patirties auksinė kolekcija. Tai tiesiog fainiausi ir drąsiausi humoro perlai, kurie anksčiau būdavo prieinami tik siauram ratui artimų draugų, kolegiškuose susibūrimuose. AŠ jau seniai draugų rate „pavarau“ tokių kietų „bajerių“ ir draugai ne kartą mane skatino visą tai perkelti į sceną, bet aš vis susilaikydavau. Manau, kad kiekvienas projektas turi subręsti ir prinokti. Ir štai dabar „Sex Tabu be/ne Tabu“ prinoko, nes ir publika jau subrendo iš tiesų „žiauriai juodam“ humoro šou. Antra vertus mano abejones išsklaidė ir vakarų komikų tokio tipo stand up‘ai akivaizdžiai parodantys, kad pasaulis jau seniai į seksą žiūri be TABU.
Pirmieji žiūrovai pamatę šį šou neslėpė pasigerėjimo, nuostabos ir lengvo šoko. Viena žiūrovė FB parašė : „ Panos buvau Orlausko juodajam šou „Sex tabu be tabu“. Net neturiu žodžių, ką pasakyt, neatsimenu nieko, bet buvo taip žiauru ir taip juokinga, kad teko bėgti į tualetą, kad neapsišlapinčiau...Vienu žodžiu piz.......ts. Mano draugas dar dabar žagsi ir žvengia vairuodamas“.
Svarbiausias dviejų dalių šou tikslas pagerinti vyro ir moters santykius, patobulinti kiekvieno žinias apie partnerių psichologines, dvasines anatomines būsenas ir nepamiršti, kad juokauti galima apie viską. Ypač jei tai atliekama profesionaliai, meistriškai, neužgauliai, skaniai ir tikrai juokingai.
„Gyvenimą reikia nugyventi taip, kad būtų smagu prisiminti. Bet gėda papasakoti“-sako A.Orlauskas ir kviečia visus šiuolaikinio mąstymo žmones, kurių nekamuoja kompleksai, susikaustymas ir prietarai apsilankyti jo šou. Amžius neribojams, bet dievobaimingiems, nerekomenduoja gydytai ar vaistininkai, nes gali ištikti infarktas.
Perspėjimas! N-18. Bilietus galite įsigyti koncertų vietose ir portale bilietai.lt

organizatorius
„Komiko teatras“

Organizatorius
Socialinių projektų studija, VšĮ
28
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.