Adresas: Vytauto g. 40
Telefonas: +370 699 95973
Vietos tipas: Viešbučiai Palangoje
Sveitainės nuoroda: www.gabija.lt

„Gabija“ plačiai pasitinka svečius vienoje gražiausių Palangos kurorto vietų – priešais pagrindinius vartus į Birutės parką. Erdvės pojūtis, gamtos artumas ir tvyranti ramybė kuria unikalią aplinką, harmoningai papildančią viešbučio teikiamą komfortą…

Jus aptarnaujantis personalas – malonus ir dėmesingas. Suteikiantis visą reikiamą informaciją, padedantis kilus problemoms, patariantis jeigu nežinote, kaip pasielgti, kur nueiti ar ką pamatyti nuostabiausiame Lietuvos pajūryje – Palangoje.

Esame pasiruošę Jus pasitikti „GABIJOJE“. 

56 įvairių kategorijų patogiai įrengti numeriai

Dviviečiai, dviviečiai su balkonais, liuksai, apartamentai. Kambariai itin erdvūs, standartinio dviviečio plotas – nuo 20 kv.m. Kambariuose vyrauja gamtos atspalviai, nuteikiantys ramiam poilsiui. Yra sujungiamų numerių, tad labai patogu atvykti su šeimomis. Visuose kambariuose bei bendrose erdvėse veikia bevielis internetas.  

Restoranas ir lauko terasa

Pirmame viešbučio „GABIJA“ aukšte įsikūręs garsus lietuviškas restoranas „MEAT Steak House“. Gausūs ir sotūs pusryčiai yra viešbučio „GABIJA“ vizitinė kortelė – svečiai mėgaujasi pusryčiais kas rytą darbo dienomis. Čia taip pat kviečiame maloniai papietauti ir romantiškai praleisti laiką vakarais. Restorane svečiams siūlomas platus jautienos kepsnių pasirinkimas: antrekotas „Rib-Eye“, nugarinė „New York strip“, išpjova ir didieji kepsniai su kaulu „T-bone“ ar „Porterhouse“, gomurį pamalonins ir žuvies bei jūros gėrybių patiekalai. Siūlome plačią vynų kortą, kurioje platus vynų rūšių pasirinkimas. 

Sveikatingumo centras

Šiame komplekse svečiai atsipalaiduoja plaukiodami baseine su povandenine srove, masažinėje vonioje, kaitinasi garinėje pirtyje ir saunoje. Kūno grožiui ir gerai savijautai užtikrinti – puiki treniruoklių salė.  Įspūdingi vaizdai pro didžiulius baseino langus leidžia pajusti tikrą poilsio pilnatvę… Viešbučio svečiams apsilankymas sveikatingumo centre rytinėmis valandomis yra nemokamas; o miesto svečiai ir gyventojai – prisiekę vandens ir pirčių mylėtojai,- gali įsigyti nuolatinius abonementus ir taip pat mėgautis šiais malonumais!  

Konferencijų centras

Čia idealios sąlygos dalykiniams susitikimams, mokymams,  seminarams, suvažiavimams ir tarptautinėms konferencijoms rengti. Patogiai telpa nuo 10 – 20 asmenų Mažojoje salėje „Parkas“ iki 150  asmenų Didžiojoje salėje „Jūra“. Didžioji salė ypatinga tuo, kad pro didelius langus gausiai patenka dienos šviesa, o akį džiugina didžiulės pušys; tuo pačiu yra sukurtos sąlygos patalpos užtamsinimui. Mažoji salė, turinti lauko terasą, itin patraukli nedidelėms kompanijoms. Oro vėdinimo sistema, kondicionavimas, reikalinga organizacinė technika užtikrina tinkamą aplinką protiniam darbui. Taip pat rengiame kavos pertraukėles, rūpinamės dalyvių pietumis, vakariene, bei pramoginės dalies organizavimu.  

18
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.