Visos dienos

Jelena Vaenga koncertas

Šiandien Jelenos Vaengos pristatinėti nereikia. Ji nemėgsta skambių epitetų, kuriais ją apdovanoja muzikos kritikai ir žurnalistai: Artistė, Poetė, Šansono Karalienė ir t.t. Ji save vadina kukliai - muzikantė. Jos dainos - atviros ir labai emocingos. Jau daugelį metų milijonams gerbėjų Jelena išlieka viena mylimiausių atlikėjų dėka jos nuoširdžios meilės Menui, kurią lydi Talentas ir neįtikėtinas Darbštumas. Jos sėkmės paslaptis - akivaizdi. Jos koziris - Paprastumas ir Nuoširdumas!

Labai dažnai mus vilioja smalsumas ir noras pažvelgti į kitų žmonių vidinį pasaulį... Jei jis ypatingai turtingas, kaip Jelenos Vaengos, ši kelionė gali tapti dar labiau viliojanti. Viena eilute "Pasiek ranka - tavo..." galima apibūdintikiek ji yra artima, natūrali ir suprantama kiekvienam. "Šopenas" («Шопен»), "Mergaitė" («Девочка»), "Karalienė" («Королева»), "Neva" («Нева»), "Oro uostas" («Аэропорт»)… Šios ir daugelis kitų dainų rado savo kelią į žiūrovų širdis, tik todėl, kad kiekvienas jose gali įžvelgti ir savo istoriją.

Šiandien, interneto ir socialinių tinklų amžiuje, kuomet naujai atsiradęs artistas, dirbtinio virusinio  žinomumo didinimo būdu, akimirksniu gali tapti "žinomu", Jelena be klipų rotacijos televizijoje, be interneto su įvairiausiomis reklamos technologijomis ir kitų gudrybių, vis tiek išlieka populiarumo viršūnėje.

Jelena Vaenga - viena iš itin retų meninkių, kuria tikrai patiki, kaip savo artimu. Daugelį klausytojų paperka jos širdingumas ir nenoras kovoti už populiarumą ir reitingus, jos atveju tai išties nėra svarbu. Ilgametė Jelenos ir jos kolektyvo gastrolių patirtis - kelias. Pro traukinio langą stebėdama blausias šviesas namų languose, ji suprato, kad milijonams žmonių nesvarbi sąvoka TOP arba Reitingas, jie muzikoje ieško NUOŠIRDUMO IR NUSIRAMINIMO. Todėl Jelena su savo unikaliu kolektyvu ant scenos kuria muzikinį pasaulį, kuriame susipina patys įvairiausi stiliai ir žanrai: autorinė daina, Vakarų Europos stiliai (funk, soul, boss nova, folk rock, rock), senoviškas rusiškas romansas, pasaulio tautų muzika (Ukrainos, Rusijos, Baltarusijos, Ispanijos ir kitos liaudies dainos). Daugelis jų, atliekant Jelenai, atgimsta naujam gyvenimui.

Žengdama į sceną, Jelena ne tik atlieka savo kūrinius, ji kviečia klausytoją į savo išpažintį. Kiekvienas jos koncertas - tai monologas su žiūrovu - idėja amžinos ir itin reikšmingos šiandienos. Ji - visuomet nenuspėjama, kiekvienas pasirodymas scenoje - tai naujas spektaklis su ypatinga dramaturgija ir santykiu su sale. Tai "Jelenos Vaengos teatras"...

Jelena Vaenga: "Atvykę į mano koncertą, pirma, ką jūs pagalvosite, ar tikrai į Vaengos koncertą Jūs atėjote? Aš rašau ir atlieku labai skirtingą muziką, diametraliai priešingas dainas. Ir visuomet sakau: norint ką nors sužinoti apie mane, tereikia ateiti į mano koncertą". 

29
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.