Visos dienos

Komedija „Primadonos“

REŽISIERIUS Olegas Šapošnikovas (Oļegs Šapošņikovs)

AUTORIUS Kenas Ludvigas (Ken Ludwig)

KOSTIUMŲ DAILININKĖS Inga Bermaka ir Agnese Stabiņa

CHOREOGRAFĖ Irina Seveljeva

VAIDINA

Leo – Mantas Vaitiekūnas

Džekas – Eimutis Kvoščiauskas, Mindaugas Ancevičius

Dankanas – Sakalas Uždavinys, Mindaugas Capas

Daktaras – Jonas Braškys

Megė – Jovita Balčiūnaitė

Odrė – Austėja Lukaitė

Garsioji Brodvėjaus komedija! Mylimiausias „Domino“ teatro spektaklis!

Du draugai – aktoriai Džekas ir Leo – jau senokai niekaip neužkariauja nei didžiųjų scenų, nei žiūrovų širdžių. Nusivylę tolstančia pripažintų aktorių iliuzija, bičiuliai nusprendžia imtis naujo plano. Netikėtai vaikinus pasiekia žinia, kad JAV gyvenanti pasiturinti dama nemenką palikimą ketina užrašyti seniai nematytiems sūnėnams iš Anglijos, jei tik jie spės atvykti su ja atsisveikinti.

Tai tikrai nesudėtingas vaidmuo jauniems ir ambicingiems aktoriams, todėl Džeko ir Leo pasiryžimo nenugesina net ir netikėtai paaiškėjęs faktas, kad tolimieji giminaičiai iš tikrųjų yra visai ne sūnėnai, o dukterėčios – vaikinai tvirtai pasiryžta tapti Maksina ir Stefanija, maloniai pasirengusiomis priimti visą dosniosios tetulės palikimą.

Tačiau šioje istorijoje pinkles rezga ne tik Džekas su Leo, bet ir pats likimas – atvykęs į JAV Džekas susipažįsta su nuostabiausia mergina, kuriai tiesiog negali likti abejingas. Tiek Džekui, tiek ir Leo teks pasirinkti – meilė ar pinigai?

Spektaklyje vaidina komedijos žanro meistrai: Eimutis Kvoščiauskas, Sakalas Uždavinys, Mantas Vaitiekūnas, Mindaugas Capas, Mindaugas Ancevičius, Jovita Balčiūnaitė, Austėja Lukaitė, Jonas Braškys.

JAV leidinys „Houston Press“ apie šį kūrinį rašė: „Šis spektaklis toks juokingas, kad priverčia iki ašarų kvatoti net didžiausius dvidešimt pirmojo amžiaus rimtuolius“.

Pjesės autorius Kenas Ludvigas (Ken Ludwig) yra parašęs daugiau negu 20 pjesių, pastatytų Brodvėjuje bei Vestendo teatre. Jo kūriniai yra pelnę 2 „Laurence Olivier“ apdovanojimus, 3 „The Antoinette Perry for Excellence in Theatre“ apdovanojimus, 2 „Helen Hayes“ apdovanojimus ir daugelį kitų.

„Tai spektaklis, kuriame neabejotinai galima prisijuokti iki ašarų. Nuostabūs šokiai. O kūrybinė komanda tikri šaunuoliai“,  baleto primarijus Nerijus Juška.

„Labai mėgstu tokius spektaklius. Tai lyg didžiulis geros nuotaikos pliūpsnis. Visos „Domino“ teatre kuriamos komedijos pasižymi itin geru humoru“,  aktorė Renata Voitechovskaja-Norvilė.

„Puikus spektaklis. Tikrai labai gerai praleidome laiką. Nuostabi muzika, šokiai, fantastiški aktoriai“, – režisieriaus Adolfo Večerskio žmona Viola Večerskienė.

19
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
×
Kovas
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.