Visos dienos

Sportinio pajėgumo gerinimas aktyviomis kvėpavimo technikomis

Tobulėkite sporto srityje: intensyvus kvėpavimo seminaras Kaune!

Ar norite įveikti savo ribas sporte? Ar jaučiate, kad reikia tos mažos detalės, kuri leistų Jums pasiekti aukščiausius rezultatus? Tuomet GEGUŽĖS 19 dieną kviečiame pradėti savo kelionę į sportinių pasiekimų sėkmę!

Daugiau informacijos ir registracija:

https://www.activetraining.eu/lt/mokymai/seminarai_kvalifikacijos_palaikymas/sportinio_pajegumo_gerinimas_aktyviomis_kvepavimo_technikomis

Sekite Active training socialinėse medijose ir būkite pirmieji, sužinantys apie mokymus bei pasiūlymus!

Facebook - Active Training

Instagram - @activetrainingeu

LinkedIn - Active Training

Svetainė - www.activetraining.eu

Apie ką yra šie mokymai?


Mūsų intensyvus teorinis ir praktinis seminaras Kaune skirtas tiems, kurie nori pasiekti didžiųjų sportinių tikslų! Tai pirmasis ir vienintelis kvėpavimo kursas Lietuvoje, skirtas judesio ir sveikatingumo specialistams. Mes siekiame papildyti Jūsų žinias vienu svarbiausiu įrankiu - aktyviu kvėpavimu sportuojantiems!

Kodėl verta dalyvauti?

Tinkamais kvėpavimo pratimais galima reguliuoti ir gerinti įvairias kūno funkcijas, gerinant sportinį performansą.


Mokysimės gerinti savo fizinį pajėgumą ne tik ant kilimėlio, bet ir aktyviai atliekant korekcinių kvėpavimo pratimų sekas fizinės veiklos metu.


Išbandysite įvairias pažengusias kvėpavimo technikas, imituojančias altitudines treniruotes, taikomas geriausių pasaulio atletų realioje praktikoje.


Seminaro medžiaga sudaryta iš geriausių pasaulio funkcinių kvėpavimo mokyklų kursų teikiamos informacijos.

Ką gausite?

Teorinę ir praktinę seminario dalis.
Mokymosi žurnalus su kursų medžiaga.
Papildomą literatūrą ir kvėpavimo praktikų šablonus.
Active Training kvalifikacijos kėlimo pažymėjimus.

LEKTORIAI

DR. AURIMAS MAČIUKAS  – Active Training mokyklos programų vadovas, ACE Master treneris, EREPS 4 EKS lygis, sertifikuotas SFA, POLAR, TRX STC ir GSTC instruktorius, Lietuvos sveikatingumo klubų asociacijos prezidentas, biomedicinos mokslų daktaras. 

GRETA PUZONĖ – kineziterapeutė, sveikatingumo instruktorė, Oxygen Advantage pažengusi kvėpavimo instruktorė, sertifikuota Wim Hof metodo instruktorė, Active Training mokyklos vadovė.

Mokymai vyks gyvai gegužės 19 d., sekmadienį, 10:00 – 17:00 val. Kaune (vieta bus patikslinta). Detalesnę informaciją apie atvykimą užsiregistravusiems atsiųsime likus savaitei iki mokymų pradžios. 

Gyvas kvėpavimo mokymų kursas aktyviai sportuojantiems, į kurį eina didelė dalis praktikos, dalomoji medžiaga su glausta mokymų informacija ir kvėpavimų praktikų šablonai tolimesniam darbui – 129 EUR.

Mokymų kaina kils, todėl kviečiame suskubti registruotis!


Dalinkitės šia naująja žinių ir įgūdžių doze - tai Jūsų kelias į sėkmę sporte! Registruokitės jau dabar ir žingsnis po žingsnio artėkite link savo sportinių tikslų! 

Daugiau informacijos ir registracija:

https://www.activetraining.eu/lt/mokymai/seminarai_kvalifikacijos_palaikymas/sportinio_pajegumo_gerinimas_aktyviomis_kvepavimo_technikomis

30
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.