Visos dienos

Kūrybinis savaitgalis su Olese ir Gerda - Išskleisk save per grožį

Su dideliu džiaugsmu kviečiame susitikti estetiniam įkvėpimui, savito grožio išsiskleidimui kūrybiniame savaitgalyje Gegužės 10 -12 dienomis, Krikštėnų dvare!

Savaitgalis drauge kuriant ir išgyvenant taurią savo būtį, patiriant nuostabią dvaro aplinką, šefo Roko kurtus patiekalus, Gerdos Statkevičiūtės -Gylienės neuroedukacijos užsiėmimus ir Olesės Kekienės vedamas asmeninio įvaizdžio projektavimo dirbtuves.

Taip pat moterims paliksime šeštadienio vakaro paslapties prieskonio.Trijų dienų susitikime nersime gilyn siekiant pajusti savo autentišką savastį, įsivaizduosime ir sąmoningai projektuosime savo išvaizdą, atspindinčią mūsų moralines ir estetines orientacijas.

Savaitgalio metu sukursime:
• Asmeninį estetinės pajautos žemėlapį, kuriame atsispindės mūsų skonis, norai, gebos, troškimai
• Susidėliosime spalvinę gamą, kurią pritaikysime trokštamam garderobui formuoti
• Nusimatysime stilistinę kryptį ( konstrukcijos, aprangos derinimo ir dėvėjimo principai )
• Atsižvelgsime į kūno proporcijų pusiausvyrą ( ieškosime aprangos konstrukcijų ir siluetų sprendimų padedančių harmonizuoti kūno proporcijas )
• Sužinosime ir susiplanuosime savitą garderobo variantą
• Neuroedukacijos užsiėmimai leis įeiti į procesus lengviau, sklandžiau ir sąmoningiau.
• Muzikinis vakaras leis pajausti subtilų grožį per muziką, per jos vibraciją, per balsą, klausą.

Savaitgalio metu bus sukurtas “Asmeninis įvaizdžio projektas” kuriuo naudojantis galima įgyvendinti ilgalaikį savo įvaizdį, suformuoti garderobą, stilių - savarankiškai.


Subtiliai išjaustas ir taiklus įvaizdis išlieka ilgai, nes atliepia giliausius troškimus, leidžia atverti tapatybę be kompromisų.Estetika, grožio išgyvenimas, labai aiškiai paliečia, formuoja ir gydo mūsų kūną. Kai patiriame harmoningą grožį savimi, tai itin palankiai veikia ne tik psichologinę būklę, bet ir kūną, taip pat išlaisvina bendrauti atviriau ir drąsiau, suteikia pasitikėjimo savimi pagrindą. Išgyventas grožis pakylėja, įsikvepiame drąsos gyventi taip kaip iš tiesų giliai trokštame.

Savaitgalio metu atsigręšime į savo vidinius suvokimus, suformuosime savitą estetinę kryptį, maitinsimės subtiliu maistu, susipažinsime su įvairiais regiono kūrėjais, klausysime nuostabios muzikos, gyvensime dvaro kultūrą puoselėjančiuose rūmuose.

Savaitgalį veda:


Olesė Kekienė - Įvaizdžio dizainerė, kostiumų kūrėja, menininkė dirbanti įvairiose srityse, kurianti per tarpdisciplinines patirtis, dirbanti socialiniuose projektuose su bendruomenėmis ir dėstanti įvaizdžio dizaino, estetikos, aprangos ir mados istorijos, meno suvokimo ir patyrimo temomis įvairiose Lietuvos ir Europos aukštosiose mokyklose. 20 metų patirtis kuriant įvaizdžius ir drabužius mados žurnalams, fotosesijoms, reklamoms, scenai, teatrui ir kinui, parašyta ir įgyvendinta aukštojo mokslo programa Įvaizdžio dizaino specialistams rengti Kauno kolegijoje.

Gerda Statkevičiūtė-Gylienė - moteris kūrėja, įkvėpėja - dviejų vaikų mama, kūrybos ir pažinimo erdvės "MiLS" ir "Laimingos akys" įkūrėja, konferencijos "(Ne)Tobula moteris" bendraautorė, koučerė (ICF), neuroedukatorė, astropsichologė, renginių organizatorė.

Kviečiame dalyvauti!

30
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.