Bavariškas savaitgalis Volfas Engelman Galerijoje
Savaitgaliui į Kauną atvežame Bavariją!
Visiems pasiilgusiems Oktoberfesto atmosferos ir pakiliai vokiškos fiestos Kaune – dviejų dienų renginys mūsų erdvėse: nuo brėceliuko, mėsos pyrago ar vokiškų dešrelių iki kiaulienos karkos, ypatingojo veršienos šnicelio ir antienos kulšelių.
O kur dar desertai, litriniai bokalai putojančio gėrimo ir Oktoberfestą menantys „Allegretto Band“ muzikiniai akordai!
Šalia skrupulingai atrinktų ir serviruojamų Bavariškų skonių lėkštėje – net keturios apyniuotųjų gėrimų rūšys!
Patiekalų įkvėpimui – istoriniai receptai tiesiai iš karališkosios šeimos virtuvės.
Ko trūksta? Nieko. Tik tavęs ir tavo geros nuotaikos!
> 2024-04-05 laukiame nuo 18 val.;
> 2024-04-06 duris atveriame13 val.;Staliukų rezervacija ir kiti klausimai telefonu: +370 616 36741 arba el.paštu: studija@volfasengelman.lt.
Renginio meniu:
Užkandžiai:
>Brėcelis su kvietinio alaus ir trijų sūrių užtepėle;
>Mėsos pyragas, patiekiamas su brėceliu, karamelizuotais svogūnais ir marinuotais agurkėliais;
>Vokiškų dešrelių asorti;
Karštieji patiekalai:
>Kiaulienos karka, patiekiama su bulvių kukuliais, troškintais raudonaisiais kopūstais ir tamsaus apyniuotojo ‚gravy‘ padažu;
>Veršienos šnicelis su gaiviomis agurkų salotomis ir gruzdintomis bulvytėmis;
>„Bratwurst“ dešrelės su bulvių salotomis;
>Antienos kulšelė, patiekiama su bulvių kukuliais, troškintais raudonaisiais kopūstais ir tamsaus apyniuotojo ‚gravy‘ padažu;
Desertai:
>Obuolys, keptas kvietinio tešloje, patiekiamas su vaniliniu padažu;
>Štrudelis su obuoliais;