Visos dienos

Bavariškas savaitgalis Volfas Engelman Galerijoje

Savaitgaliui į Kauną atvežame Bavariją!

Visiems pasiilgusiems Oktoberfesto atmosferos ir pakiliai vokiškos fiestos Kaune – dviejų dienų renginys mūsų erdvėse: nuo brėceliuko, mėsos pyrago ar vokiškų dešrelių iki kiaulienos karkos, ypatingojo veršienos šnicelio ir antienos kulšelių. 

O kur dar desertai, litriniai bokalai putojančio gėrimo ir Oktoberfestą menantys „Allegretto Band“ muzikiniai akordai! 

Šalia skrupulingai atrinktų ir serviruojamų Bavariškų skonių lėkštėje – net keturios apyniuotųjų gėrimų rūšys!   

Patiekalų įkvėpimui – istoriniai receptai tiesiai iš karališkosios šeimos virtuvės. 

Ko trūksta? Nieko. Tik tavęs ir tavo geros nuotaikos!

> 2024-04-05 laukiame nuo 18 val.;

> 2024-04-06 duris atveriame13 val.;Staliukų rezervacija ir kiti klausimai telefonu: +370 616 36741 arba el.paštu: studija@volfasengelman.lt.

Renginio meniu: 

Užkandžiai:

>Brėcelis  su kvietinio alaus ir trijų sūrių užtepėle;

>Mėsos pyragas, patiekiamas su brėceliu,  karamelizuotais svogūnais ir marinuotais agurkėliais;

>Vokiškų dešrelių asorti;

Karštieji patiekalai:

>Kiaulienos karka, patiekiama su bulvių kukuliais, troškintais raudonaisiais kopūstais ir tamsaus apyniuotojo ‚gravy‘ padažu;

>Veršienos šnicelis su gaiviomis agurkų salotomis ir gruzdintomis bulvytėmis;

>„Bratwurst“ dešrelės su bulvių salotomis;

>Antienos kulšelė, patiekiama su bulvių kukuliais, troškintais raudonaisiais kopūstais ir tamsaus apyniuotojo ‚gravy‘ padažu;

Desertai:

>Obuolys, keptas kvietinio tešloje, patiekiamas su vaniliniu padažu;

>Štrudelis su obuoliais;

27
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.